ekuponok.com
Főoldal Üzletek Reflexshop

Reflexshop Kuponok és Kedvezmény Kódok - Június 2021

FAQ for Reflexshop

Milyen kedvezményt kínál a Reflexshop?

Először vásárol itt: Reflexshop? Az első látogatás megünneplésére a Reflexshop 1000 Ft-os kuponokat kínál. Ha a vásárlás összege meghaladja a 10 000 forintot, a Reflexshop ajándékot ad Önnek. Csak be kell töltenie a becenevét és az e-mail címét, és könnyedén megszerezheti a kedvezményt. Ezenkívül megkapja a Reflexshop legújabb promócióit.

Reflexshop ingyenes szállítást kínál?

Az Ön számára legmegfelelőbbet a következő szállítási lehetőségek közül választhatja: GLS futárszolgálat (házhozszállítás), csomagját a GLS futárszolgálathoz történő kézbesítést követően 24 órán belül kézbesítjük. GLS ParcelPoint (házhozszállítás) A megrendelést a kézbesítéstől számított 1-5 napon belül átveheti az előzetesen megadott GLS csomagpontból. Személyes átvétel a Reflexshop pesti áruházban. Személyes átvételért árut nem számítanak fel. A GLS expressz szolgáltatás igénybevétele esetén a szállítási díj Magyarországon belül ingyenes, ha a megrendelés értéke 5000 forint alatt van, a teljes összeg 990 forint, ha a megrendelés meghaladja a 16 000 forintot, akkor ingyenes.

Hogyan fizetek, amikor Reflexshop üzletében vásárolok?

Ha személyes gyűjtésről van szó: fizethet készpénzzel vagy hitelkártyával Reflexshop üzletében. Hat fizetési szolgáltatás nyújtja a hitelkártyával történő biztonságos fizetés hátterét. A Barion internetes fizetésével is fizethet a Reflexshop online áruházában megrendelt termékekért. Online kártyás fizetés-Barion (ingyenes): A megadott információk mindig biztonságosak lesznek, mert maga a fizetés a Barion titkosított oldalán történik. A Barion számos hitelkártyát támogat.