ekuponok.com
Főoldal Üzletek REGIO Játék

REGIO Játék Kuponok és Kuponkódok - Június 2021

Vásárlási tippek

Miért jó, ha feliratkozom a REGIO Játék hírlevélre?
Regisztrálja a REGIO Játék címjegyzékét, és akkor esélye lesz megnyerni a 15 cm-es pandás plüssjátékukat. Meglepetésként találkozni az első alkalommal. Természetesen az előfizetés nemcsak plüss játékot hoz Önnek, hanem a leggyorsabban megismerheti a REGIO Játék legújabb kiadásait és ajánlatait, ezek mind hasznos információk.
Hogyan tudok fizetni REGIO Játék-ban?
Bolti fizetés készpénzzel vagy hitelkártyával: Ha személyesen veszi át a megrendelt terméket a kiválasztott REGIO Játék üzletben, akkor az online áruház által feltüntetett árat kell fizetnie, amely eltérhet a polcon szereplő ártól. Ebben az esetben készpénzzel és hitelkártyával fizethet az üzletben. Előre utalás esetén az ügyfél elektronikus úton megkapja a számlát, amely tartalmazza az átutaláshoz szükséges adatokat. kérik, adja meg nevét és visszaigazoló azonosítóját az ajánlási értesítésben. Utánvét: Most már nem csak készpénzzel, hanem hitelkártyával is fizethet.
A REGIO Játék ingyenes szállítást biztosít?
Átveheti REGIO Játék üzletében. Házhoz szállításhoz választhatja a GLS Hungary Express Company futárját is: ha házhoz szállít, akkor arra kérik, hogy adja meg a nap folyamán kézbesíthető címet, például munkahelyi címét, címzettjének nevét és mobiltelefon szám. Ha a rendelés 0-10 000 Ft között van, a szállítási díj 990 Ft. Ha a megrendelés összege 10 000 és 20 000 forint között van: A szállítási díj 680 forint. Ingyenes szállítás, ha a megrendelés meghaladja a 20 000 forintot.