ekuponok.com
Főoldal Üzletek REGIO Játék

REGIO Játék Kuponkódok 54% - Január 2022

FAQ for REGIO Játék

Miért jó, ha feliratkozom a REGIO Játék hírlevélre?

Regisztrálja a REGIO Játék címjegyzékét, és akkor esélye lesz megnyerni a 15 cm-es pandás plüssjátékukat. Meglepetésként találkozni az első alkalommal. Természetesen az előfizetés nemcsak plüss játékot hoz Önnek, hanem a leggyorsabban megismerheti a REGIO Játék legújabb kiadásait és ajánlatait, ezek mind hasznos információk.

Hogyan tudok fizetni REGIO Játék-ban?

Bolti fizetés készpénzzel vagy hitelkártyával: Ha személyesen veszi át a megrendelt terméket a kiválasztott REGIO Játék üzletben, akkor az online áruház által feltüntetett árat kell fizetnie, amely eltérhet a polcon szereplő ártól. Ebben az esetben készpénzzel és hitelkártyával fizethet az üzletben. Előre utalás esetén az ügyfél elektronikus úton megkapja a számlát, amely tartalmazza az átutaláshoz szükséges adatokat. kérik, adja meg nevét és visszaigazoló azonosítóját az ajánlási értesítésben. Utánvét: Most már nem csak készpénzzel, hanem hitelkártyával is fizethet.

A REGIO Játék ingyenes szállítást biztosít?

Átveheti REGIO Játék üzletében. Házhoz szállításhoz választhatja a GLS Hungary Express Company futárját is: ha házhoz szállít, akkor arra kérik, hogy adja meg a nap folyamán kézbesíthető címet, például munkahelyi címét, címzettjének nevét és mobiltelefon szám. Ha a rendelés 0-10 000 Ft között van, a szállítási díj 990 Ft. Ha a megrendelés összege 10 000 és 20 000 forint között van: A szállítási díj 680 forint. Ingyenes szállítás, ha a megrendelés meghaladja a 20 000 forintot.

E-mail címmel kell regisztrálnom a REGIO Játék honlapját?

Igen. Ha regisztrálja e-mail címével a regiojatek.hu oldalát, akkor többet megtudhat a REGIO Játék-ről. Élvezheti azokat az exkluzív előnyöket, amelyeket a tagok élvezhetnek, és megismerheti a legújabb REGIO Játék ajánlatait is.

Hogyan lehet online használni a REGIO Játék kuponjaikat?

Az ügyfelek a fizetéskor az érvényességi idő belül megmutathatják a REGIO Játék Akciók-ét. Természetesen ez a megrendelés csak akkor válik érvényessé, ha megfelel a REGIO Játék Akciók-ének használati körének és szabályainak. A REGIO Játék weboldalán biztosítssa a REGIO Játék Akciók-e helyes használatát a fizetési folyamat során. Kövesse az utasításokat, hogy alkalmazzák a fizetést igénylő megrendelésekre a REGIO Játék-nál.

Mennyi ideig érvényes a kupon a REGIO Játék-nál?

A REGIO Játék kuponja alján az érvényességi időszak látható, amelyet a lejárati dátum előtt lehet felhasználni. Néhány REGIO Játék kuponának azonban nincs lejárati dátuma, és ezeket a kuponokat még a promóciós termékek teljesen eladása előtt fel lehet használni.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb REGIO Játék kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.