ekuponok.com
Főoldal Üzletek Remixshop kupon

Remixshop kupon és Akciók 90% - Szeptember 2022

FAQ for Remixshop

Mikor érkezik meg a megrendelt Remixshop termék?

Remixshop Használja a Speedy szolgáltatást Bulgária bármely pontjára történő szállításhoz 3 munkanapon belül: 4,29 BGN a futárirodába vagy a 4,49 BGN címre. Ingyenes szállítás azoknak a megrendeléseknek, amelyek legalább egy termék meghaladja a 70 BGN-t, és a 90 BGN-t meghaladó előre fizetett megrendeléseknél A 14:00 előtt leadott megrendelések esetén a következő munkanapon az expressz kézbesítés 5,50 BGN lesz. Az árut a szállítás után 14 napon belül küldje vissza.

Milyen fizetési módot kínál a Remixshop?

A Remixshop által megrendelt termékekért a következő módokon fizethet: átvételkor - a futárnak, utánvéttel; elérhető a virtuális pénztárcájában; hitel- vagy betéti kártyákkal Visa, Visa Electron, MasterCard vagy Maestro és Maestro Borica; az ePay.bg oldalon található profilodon / fiókodon keresztül. Ha az utánvétet választja, kattintson a "Megrendelés" gombra, és a folyamat befejeződött. A megrendelést megerősítő e-mailt kap a megrendelés számával.

Mi az a „Sell on Remixshop”?

Az "Sell on Remixshop" szolgáltatás a leggyorsabb és legegyszerűbb módja a szekrény felszabadításának. Elkülönítheti a felesleges és megőrzött ruhákat és kiegészítőket, és életet adhat nekik. Rendelje meg a Remix táskát, és azt ingyen megkapja, megtölti női, férfi vagy gyermek ruhákkal, cipőkkel, táskákkal és kiegészítőkkel, majd ingyen visszaküldi nekik. Felülvizsgálják és előkészítik az értékesítésre szánt termékeket, hogy azokat fel tudja venni a weboldalra. Az eladás után megkapja az ár egy bizonyos százalékát, amelyet felhasználhat a Remixshop üzletekből való vásárláshoz, személyes fiókjára történő letöltéshez vagy jótékonysági célokra történő felajánláshoz.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Remixshop honlapját?

Igen. Remixshop tagságának előnyei vannak, nem szabad kihagynia. Csak az e-mail címére és néhány információra van szüksége, hogy a Remixshop tagjává válhasson, élvezhesse a nagy kényelmet és segítsen boldogan vásárolni a Remixshop üzletében.

Hogyan lehet online használni a Remixshop kuponjaikat?

A Remixshop vásárlásákor felhasználhatók a megfelelő kuponok a fizetés során. A ekuponok.com honlapján keresztül is tudja érkezni a Remixshop oldalára. Fizetéskor egyszerűen töltse ki a Remixshop kupon-ét, amelyet használni szeretne a kedvezmény megszerzéséhez.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Remixshop-nál?

A Remixshop kupon lejártáig használható. A Remixshop Akciók azonban rendelkezik egy bizonyos alkalmazható termékválasztékkal is. Ha a felhasznált termékek elfogyottak, akkor a Remixshop Kuponok is nem lesz elérhető, ezért a kedvenc termékek kiválasztása után időben kell megrendelnie.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Remixshop kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.