ekuponok.com
Főoldal Üzletek Reserved

Reserved Kuponok és Kedvezmény Kuponok - Június 2021

Vásárlási tippek

Milyen kedvezmények találhatóak a Reserved-ban?
Iratkozzon fel Reserved hírlevelére, és nyerjen 10% -os kedvezménykupont. A kedvezmények mellett lépést tarthat legújabb akcióikkal is. Igen, ez ilyen egyszerű. A sikeres feliratkozáshoz csak meg kell adnia az e-mail címét és a nevét. Ha úgy gondolja, hogy már nincs szüksége a híreikre, bármikor leiratkozhat.
Hogyan tudok fizetni Reserved-ban?
A Reserved többféle fizetési módot kínál. Ha bankkártyával vagy hitelkártyával szeretné teljesíteni a megrendelést, válassza a PayU fizetés lehetőséget, majd a következő oldalon válassza a „Betéti vagy hitelkártya” lehetőséget. Írja be a kártya számát, a lejárati dátumot és a CVV kódot, majd kattintson a "Fizetés" gombra a tranzakció elfogadásának megerősítéséhez. Az összeget levonják Visa vagy Mastercard kártyájáról. Válassza ki a PayU fizetési módot banki átutaláshoz, majd válassza a banki átutalást a következő oldalon. Ezután válassza ki a bankját a listából, majd az átutalást a banki irányelveinek megfelelően hajtsa végre. Az összeget átutaljuk a bankszámlájáról. Választhatja a Google pay, PayPal és utánvéttel történő fizetést is.
A Reserved ingyenes szállítást biztosít?/b>
A Reserved kétféle módon veheti át az árut. Az első az, hogy átveszi az árut az üzletükben. Ez a módszer 1-5 napig tart, és ingyenes. A második a házhoz szállítás. Ez szintén egy-öt napot vesz igénybe, a szállítási díj 750 forint, a 11 000 forint feletti megrendelések pedig ingyenes szállítás.