ekuponok.com
Főoldal Üzletek Reserved Kuponok

Reserved Kedvezmény Kuponok 70% - Augusztus 2022

FAQ for Reserved

Milyen kedvezmények találhatóak a Reserved-ban?

Iratkozzon fel Reserved hírlevelére, és nyerjen 10% -os kedvezménykupont. A kedvezmények mellett lépést tarthat legújabb akcióikkal is. Igen, ez ilyen egyszerű. A sikeres feliratkozáshoz csak meg kell adnia az e-mail címét és a nevét. Ha úgy gondolja, hogy már nincs szüksége a híreikre, bármikor leiratkozhat.

Hogyan tudok fizetni Reserved-ban?

A Reserved többféle fizetési módot kínál. Ha bankkártyával vagy hitelkártyával szeretné teljesíteni a megrendelést, válassza a PayU fizetés lehetőséget, majd a következő oldalon válassza a „Betéti vagy hitelkártya” lehetőséget. Írja be a kártya számát, a lejárati dátumot és a CVV kódot, majd kattintson a "Fizetés" gombra a tranzakció elfogadásának megerősítéséhez. Az összeget levonják Visa vagy Mastercard kártyájáról. Válassza ki a PayU fizetési módot banki átutaláshoz, majd válassza a banki átutalást a következő oldalon. Ezután válassza ki a bankját a listából, majd az átutalást a banki irányelveinek megfelelően hajtsa végre. Az összeget átutaljuk a bankszámlájáról. Választhatja a Google pay, PayPal és utánvéttel történő fizetést is.

A Reserved ingyenes szállítást biztosít?

A Reserved kétféle módon veheti át az árut. Az első az, hogy átveszi az árut az üzletükben. Ez a módszer 1-5 napig tart, és ingyenes. A második a házhoz szállítás. Ez szintén egy-öt napot vesz igénybe, a szállítási díj 750 forint, a 11 000 forint feletti megrendelések pedig ingyenes szállítás.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Reserved honlapját?

Igen. Regisztráció után a Reserved tagjává válhat, és exkluzív ajánlatokat élvezhet. További információt a reserved.comről elküldik a postaládájába, így többet tudhat meg a Reserved-ről.

Hogyan lehet online használni a Reserved kuponjaikat?

Először be kell jelentkeznie vagy új fiókot kell létrehoznia a Reserved weboldalán, aztán kedvenc termékei kosárba helyezkednek. Kattintson a fizetés gombra, és lépjen a fizetési oldalra. Ekkor megjelenik egy "Használja a kuponját” üzenet, válassza a Reserved kuponát, majd térjen vissza a fizetés oldalra, és kattintson a fizetés gombra.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Reserved-nál?

Minden Reserved Kuponok más lejárati idővel rendelkezik. Kiválaszthatja a Reserved Kuponok-et, amelyet használni szeretne a fizetéskor. Van néhány Reserved Kuponok is, amelyek korlátozzák a felhasználás körét, ezért azt is ezen a körön belül kell használnia. Például, ha egy bizonyos típusú termék elfogyott, akkor a Reserved Kuponok érvénytelen lesz.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Reserved kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.