ekuponok.com
Főoldal Üzletek Revolut

Revolut kedvezmények 35% - Május 2022

FAQ for Revolut

A Revolut nyújt átutalási és átutalási szolgáltatásokat?

Fizessen és kapjon fizetést, nincs gond: a pénz küldésének és fogadásának olyan egyszerűnek kell lennie, mint egy gombra kattintani-ezt kapják Revolut ügyfelei a gyors és egyszerű pénzátutaláson keresztül. Pénzküldés és -kérés ingyen más Revolut felhasználók számára néhány másodpercen belül, banki adatok cseréje nélkül, 28 -nál több pénznemben, árucikkben vagy kriptovalutában történő pénzátutalás, valamint a fő devizák cseréjekor piaci árfolyamok beszerzése (a deviza limitén belül Inside ) a banki átutalások zökkenőmentesek, fizesse meg barátainak vagy számláit azonnali banki átutalással (ha rendelkezésre áll, például az Egyesült Királyság gyorsabb fizetése vagy az európai SEPA Instant), keressen népszerű kereskedőket vagy jótékonysági szervezeteket, vagy egyszerűen szkennelje be a QR IBAN átutalást (hamarosan).

Miért töltsem le a Revolut alkalmazást?

Discovery jutalmak. Hozzon ki többet kedvenc márkáiból minden nap, és élvezze a személyre szabott készpénz -visszafizetési ajánlatokat és kedvezményeket, amelyeket gondosan választottak ki Önnek. A Revolut alkalmazást letöltő alkalmazást több mint 1 millió ember 5 csillaggal értékelte. Fedezze fel a különböző márkák készpénz -visszafizetési ajánlatait, és fizessen közvetlenül Revolut -fiókjába. A legnépszerűbb vállalatok kedvezményeit is megtalálhatja, személyre szabva, és megtudhatja a kedvenc márkák ajánlatait. Fizessen Revolut kártyájával, és a jutalom automatikusan jóváírásra kerül a fiókjában.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Revolut honlapját?

Igen. A rejtettebb előnyök igénybevételéhez regisztráljon a Revolut tagjává. A tagok bármikor és bárhol megkaphatnak információt a promóciós kód-ről és a divat trendjeiről a Revolut -tól.

Hogyan lehet online használni a Revolut kuponjaikat?

Először be kell jelentkeznie vagy új fiókot kell létrehoznia a Revolut weboldalán, aztán kedvenc termékei kosárba helyezkednek. Kattintson a fizetés gombra, és lépjen a fizetési oldalra. Ekkor megjelenik egy "Használja a kuponját” üzenet, válassza a Revolut kuponát, majd térjen vissza a fizetés oldalra, és kattintson a fizetés gombra.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Revolut-nál?

Kiválaszthatja a megrendelésének megfelelő Revolutkupon -et, és felhasználhatja a megadott lejárati dátumnak megfelelően. Válassza a Revolut kupon lehetőségét a legnagyobb kedvezménnyel és az érvényességi időn belül, hogy további kedvezményeket kapjon.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Revolut kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.