ekuponok.com
Főoldal Üzletek RM Ékszer

RM Ékszer Kuponok és Kedvezmény Kódok - Június 2021

FAQ for RM Ékszer

Van RM Ékszer-nek hűségpont-rendszere?

2015. szeptember vége óta RM Ékszer online áruházában hűségpont-rendszer működik a regisztrált vásárlók számára. A legfontosabb az, hogy elégedett legyen termékeikkel és az általuk nyújtott szolgáltatás minőségével, ezért minden regisztrált vevői megrendelés után jóváírják a hűségpontokat. Még a következő vásárláskor beválthatja az összegyűjtött pontokat, így jobb áron juthat hozzá termékeikhez. Miután leadott egy megrendelést, minden elköltött 1 00 Ft után 1 hűségpontot jóváírnak. Az összegyűjtött pontokat egyszerre vagy részben beválthatja. 1 hűségpont 1 forintnak felel meg. A hűségpontok 365 napig használhatók, ezután lejárnak.

Rendelhetek teljesen személyes ötletű gravírozható ékszereket a RM Ékszer -tól?

A RM Ékszer személyre szabott szolgáltatásokat nyújt. Ebben az esetben kérik, először figyelmesen olvassa el a gravírozási folyamatra vonatkozó információkat a termék adatlapján. A megrendelés teljesítése előtt írja be a vésni kívánt szöveget a \"megjegyzés\" mezőbe. Ha kétoldalas egyedi metszetet szeretne, kérik, adja meg, hogy melyik oldalt szeretné; ha itt elfelejtette benyújtani a kérését, akkor semmi sem fog elveszni: küldjön választ a megrendelés-visszaigazoló e-mailre, amelyet kapott, és írja be a kért adatokat és címet azt.

Melyek a RM Ékszer kézbesítési módjai?

A RM Ékszer kézbesítési módjai közé tartozik a Foxpost csomagautomata, a GLS expressz szolgáltatás és a GLS csomaghely. Háztól házig kézbesítési arány: előleg banki átutalással vagy online hitelkártyával: 1199 Ft, utánvét: 15 99 Ft. Foxpost csomagautomata szállítási díja: előzetes banki átutalás, online bankkártyás fizetés: 999 Ft, C bankkártya csomagautomata: 1399 Ft. GLS csomagpont díja: banki átutalás előre vagy online hitelkártyás fizetés: 1199 Ft, utánvét: 15 99 Ft.

RM Ékszer milyen fizetési módokat fogad el?

A RM Ékszer több fizetési módot is elfogad, mert azt akarják, hogy kedves vásárlóik a lehető legkönnyebben és kényelmesen vásárolhassanak online áruházukban. A fizetési módok közül választhat: utánvét, banki átutalás vagy hitelkártyás fizetés. RM Ékszer elfogadja a leggyakoribb hitelkártyákat, például MasterCard, Maestro, Visa. Online fizetési rendszerüket titkosítja a biztonsági technológia.