ekuponok.com
Főoldal Üzletek RM Ékszer Kuponok

RM Ékszer Kedvezmények 75% - December 2022

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes RM Ékszer kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for RM Ékszer

  Van RM Ékszer-nek hűségpont-rendszere?

  2015. szeptember vége óta RM Ékszer online áruházában hűségpont-rendszer működik a regisztrált vásárlók számára. A legfontosabb az, hogy elégedett legyen termékeikkel és az általuk nyújtott szolgáltatás minőségével, ezért minden regisztrált vevői megrendelés után jóváírják a hűségpontokat. Még a következő vásárláskor beválthatja az összegyűjtött pontokat, így jobb áron juthat hozzá termékeikhez. Miután leadott egy megrendelést, minden elköltött 1 00 Ft után 1 hűségpontot jóváírnak. Az összegyűjtött pontokat egyszerre vagy részben beválthatja. 1 hűségpont 1 forintnak felel meg. A hűségpontok 365 napig használhatók, ezután lejárnak.

  Rendelhetek teljesen személyes ötletű gravírozható ékszereket a RM Ékszer -tól?

  A RM Ékszer személyre szabott szolgáltatásokat nyújt. Ebben az esetben kérik, először figyelmesen olvassa el a gravírozási folyamatra vonatkozó információkat a termék adatlapján. A megrendelés teljesítése előtt írja be a vésni kívánt szöveget a "megjegyzés" mezőbe. Ha kétoldalas egyedi metszetet szeretne, kérik, adja meg, hogy melyik oldalt szeretné; ha itt elfelejtette benyújtani a kérését, akkor semmi sem fog elveszni: küldjön választ a megrendelés-visszaigazoló e-mailre, amelyet kapott, és írja be a kért adatokat és címet azt.

  Melyek a RM Ékszer kézbesítési módjai?

  A RM Ékszer kézbesítési módjai közé tartozik a Foxpost csomagautomata, a GLS expressz szolgáltatás és a GLS csomaghely. Háztól házig kézbesítési arány: előleg banki átutalással vagy online hitelkártyával: 1199 Ft, utánvét: 15 99 Ft. Foxpost csomagautomata szállítási díja: előzetes banki átutalás, online bankkártyás fizetés: 999 Ft, C bankkártya csomagautomata: 1399 Ft. GLS csomagpont díja: banki átutalás előre vagy online hitelkártyás fizetés: 1199 Ft, utánvét: 15 99 Ft.

  RM Ékszer milyen fizetési módokat fogad el?

  A RM Ékszer több fizetési módot is elfogad, mert azt akarják, hogy kedves vásárlóik a lehető legkönnyebben és kényelmesen vásárolhassanak online áruházukban. A fizetési módok közül választhat: utánvét, banki átutalás vagy hitelkártyás fizetés. RM Ékszer elfogadja a leggyakoribb hitelkártyákat, például MasterCard, Maestro, Visa. Online fizetési rendszerüket titkosítja a biztonsági technológia.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a RM Ékszer honlapját?

  szükség. A RM Ékszer tagjává válva számos előnyt élvezhet, a regisztráció nagyon egyszerű, csak írja be az adatokat a sikeres regisztrációhoz szükséges utasítások szerint. Ha nem elégedett, bármikor leiratkozhat, de ezt a módszert biztosan nem fogja kihagyni a legújabb RM Ékszer Kuponkódok megszerzéséhez.

  Hogyan lehet online használni a RM Ékszer kuponjaikat?

  A termék kiválasztása után lesz egy hely, ahova beírhatja a RM Ékszer Kuponkódok-ét a RM Ékszer fizetési oldalon. A bevitel után az oldalnak több fizetési módját is lehet használni a RM Ékszer-nál. Válassza ki a befizetéshez megfelelő fizetési módot, és a RM Ékszer Akciók-e megfelelő ajánlata nyújt Önnek, amikor befizet.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a RM Ékszer-nál?

  Ha tudni szeretné a RM Ékszer minden kuponjának pontos lejárati dátumát, bejelentkezzen, vagy létrehozzon egy új fiókot a RM Ékszer fiókhoz, és a kuponjaimban a megfelelő kuponra kattintva megtekintheti.

  További Akciók, mint RM Ékszer Kedvezmény Kódok

  • Kuponok

   20% Megtakarítás A Megrendelésen

   Minden INSPIO Kupon Lejár 2-2-23
  • Ajánlatok

   Kiárusítás Akár – 10% Megtakarítás A Megrendelésen Az Lkbaits.hu Oldalon

   Minden Lukáš Krása Kupon Lejár 31-12-22
  • Ajánlatok

   Akár Féláron BÁRMILYEN DI Outlet Termékre

   Minden Any-Di Kupon Lejár 29-1-23

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb RM Ékszer kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.