ekuponok.com
Főoldal Üzletek Rockpince kupon

Rockpince kupon és Akciók 55% - Március 2023

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Rockpince kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Rockpince

  Van lehetőség ingyenes szállításra a Rockpince-nél?

  A Rockpince ingyenes kiszállítási feltételeket tud biztosítani helyi vásárlóinak Magyarországon, de Önnek ehhez több terméket is kell vásárolnia a webhelyén, és a rendelés végösszegének meg kell haladnia a 20 000 forintot. Az általuk biztosított szállítási szabályzatnak összhangban kell lennie az Ön feltételeivel. Szállítási szabályzataikat is folyamatosan optimalizálják, és remélik, hogy biztosítani tudják Önnek a szükséges szállítási feltételeket.

  Milyen fizetési módok érhetők el a Rockpince oldalán?

  A Rockpince olyan fizetési módot kínál, amely 100%-ban biztonságos az Ön számára. Úgy gondolják, hogy ügyfeleiknek szükségük van ezekre a fizetési módokra. Fizetési oldalukon a következő fizetési módokat láthatja, például: bankkártyás fizetés, hitelkártyás fizetés és PAYPAL fizetés. De ha bankkártyával szeretne fizetni, használhatja a VISA-t, a MASTERCARD-ot és a DISCOVER-t.

  Mi a teendő, ha problémát tapasztalok Rockpince termékének használata közben?

  Bár a Rockpince viszonylag alacsony áron árul ruhákat, az általa árusított ruházat minősége nagyon jó. A jobb minőség mellett jótállási kötelezettséget is kínálhatnak ügyfeleiknek. Ha úgy találja, hogy a kapott ruhának minőségi problémája van, 30 napon belül jeleznie kell aggályait. Jótállási szabályzatuk segíthet a termék minőségi problémájának megoldásában.

  Kínál ajándékcsomagolási szolgáltatást a Rockpince?

  Rockpince mindig is szerette volna, ha extra szolgáltatásként ajándékot vásárolhat a webhelyükön. Ha további szolgáltatásaik iránt érdeklődik: igényelhet ajándékcsomagolási szolgáltatást is náluk. Ha úgy dönt, hogy szeretné kipróbálni és a megjegyzés rovatban ezt jelzi a rendelésében, akkor ezt az ingyenes szolgáltatást biztosítják Önnek. Ez a szolgáltatás is nagyon népszerű.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a Rockpince honlapját?

  Igen. Az ügyfelek vásárlásának megkönnyítése érdekében a Rockpince tagregisztrációs szolgáltatást nyújt. A legújabb Rockpince kupon verzióját mindaddig megszerezheti, amíg e-mailben regisztrálja a Rockpince honlapját, és lemondhatja ezt a szolgáltatást is.

  Hogyan lehet online használni a Rockpince kuponjaikat?

  Ellenőrizze, hogy elérhető-e a Rockpince kupon-e az Ön személyes fiókjában, adja hozzá a vásárolni kívánt terméket a bevásárlókosárba, lépjen a fizetési oldalra, és tegye a Rockpince kupon-ét a megfelelő ablakba, aztán az ügyfelek megkapják a kívánt kedvezményt.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a Rockpince-nál?

  Kiválaszthatja a megrendelésének megfelelő RockpinceAkciók -et, és felhasználhatja a megadott lejárati dátumnak megfelelően. Válassza a Rockpince Akciók lehetőségét a legnagyobb kedvezménnyel és az érvényességi időn belül, hogy további kedvezményeket kapjon.

  További Akciók, mint Rockpince Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Spórolj Akár 50%-t Mez Termékekre SportFanShop Oldalon

  • Kuponok

   15% Kedvezmény A Vásárlásnál Egyes Raktáron Lévő Termékekre

   Minden Fasttech Kupon Lejár 26-5-23
  • Ajánlatok

   Hoviragkkt.hu 20%-os Kuponkód Az Egész Oldalon

   Minden Hoviragkkt.hu Kupon Lejár 31-12-23
  • Kuponok

   10% Megtakarítás Minden Rendelés árából

  • Ajánlatok

   Kapj Akár -90%es Kiszállítás

   Minden Mango Outlet Kupon Lejár 11-4-23
  • Ajánlatok

   Szerezz Aszf Terméket 1790Ft-tól Madmazel Oldalon

   Minden Madmazel Kupon Lejár 15-4-23
  • Ajánlatok

   Spórolj Akár 15%-t Keresés Termékekre Bringaland Oldalon

   Minden Bringaland Kupon Lejár 14-4-23
  • Ajánlatok

   Gyermek Alkalmi Ruhák 4990Ft-tól

   Minden Myberill Kupon Lejár 17-4-23

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb Rockpince kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.

  A ekuponok.com cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb élményt nyújthassuk webhelyünkön. Ha folytatja, a ekuponok.com feltételezi, hogy elfogadja a cookie-kra vonatkozó szabályzatunkat. Olvass tovább