ekuponok.com
FŇĎoldal √úzletek Rosco Sport

Rosco Sport Kuponkódok 70% - Január 2022

FAQ for Rosco Sport

Melyek a Rosco Sport szállítási feltételei?

A megrendelt sporteszk√∂z√∂ket vagy kell√©keket ut√°nfut√≥ csomagk√©nt h√°zhoz sz√°ll√≠tj√°k fut√°rszolg√°laton kereszt√ľl. Az Eurosco Kft a megrendel√©stŇĎl sz√°m√≠tott 1-2 munkanapon bel√ľl teljes√≠ti a megrendel√©st. Ha a megrendelt sporteszk√∂z√∂k nincsenek k√©szleten, akkor a sz√°ll√≠t√°si idŇĎ ak√°r t√∂bb h√©t is lehet, a gy√°rt√≥ √©s k√©pviselŇĎi sz√°ll√≠t√°si k√©szenl√©t√©tŇĎl f√ľggŇĎen. Ebben az esetben a Rosco Sport √©rtes√≠t√©st k√ľld a v√°rhat√≥ sz√°ll√≠t√°si d√°tumr√≥l. Orsz√°gszerte (norm√°l csomagd√≠j / csomag): √Črt√©kkorl√°toz√°st√≥l f√ľggetlen√ľl: brutt√≥ 1500 Ft, a norm√°l csomagm√©retet meghalad√≥ sz√°ll√≠t√°s-Orsz√°gosan: 40 kg-ot meghalad√≥ vagy 300 cm-n√©l nagyobb √∂vm√©ret: 10 000 √©s 30 000 Ft k√∂z√∂tti brutt√≥ √©rt√©k.

Melyek a Rosco Sport fizetési feltételei?

A term√©k √°r√°t √©s sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©g√©t az √°ru √°tv√©tel√©t k√∂vetŇĎen online hitelk√°rty√°val vagy k√©szp√©nz / bankk√°rty√°val fizetheti ki a fut√°rnak. Az egy√©nek v√°laszthatnak banki √°tutal√°ssal t√∂rt√©nŇĎ fizet√©st - ha a bev√°s√°rl√≥kos√°r kit√∂lt√©sekor ezt a fizet√©si m√≥dot v√°lasztja, a Rosco Sport munkat√°rsa e-mailben k√ľld sz√°ml√°t. Felh√≠vjuk figyelm√©t, hogy elŇĎzetes sz√°ll√≠t√°s eset√©n a rakt√°ron l√©vŇĎ term√©keket az √∂sszeg be√©rkez√©s√©tŇĎl sz√°m√≠tott munkanapon bel√ľl a lehetŇĎ leghamarabb kisz√°ll√≠thatjuk. √Ātutal√°si fizet√©st biztos√≠tanak a v√°llalatok √©s int√©zm√©nyek sz√°m√°ra - ha a bev√°s√°rl√≥kos√°r kit√∂lt√©sekor ezt a fizet√©si m√≥dot v√°lasztja, koll√©g√°ik a megadott el√©rhetŇĎs√©geken kereszt√ľl kapcsolatba l√©pnek √Ėnnel a tov√°bbi ir√°ny√≠t√°s √©rdek√©ben.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Rosco Sport honlapját?

Igen. Ha e-mail c√≠m√©vel regisztr√°lja a sportszert.hu oldal√°t, akkor t√∂bbet megtudhat a Rosco Sport-rŇĎl. A sportszert.hu oldal√°n regisztr√°lhat tagk√©nt.

Hogyan lehet online haszn√°lni a Rosco Sport kuponjaikat?

A Rosco Sport v√°s√°rl√°s√°kor felhaszn√°lhat√≥ a megfelelŇĎ kuponok ellenŇĎrz√©s√©vel a fizet√©s sor√°n. A megl√©vŇĎ Rosco SportAkci√≥k megtekint√©s√©hez jelentkezzen be fi√≥kj√°ba, tekintse meg szem√©lyes kezdŇĎlapj√°t, √©s kattintson a kuponjaimra. Minden Rosco Sport kupon alj√°n a megfelelŇĎ haszn√°lati szab√°lyok szerepelnek. Ha a megrendel√©se megfelel a felt√©teleknek, akkor felhaszn√°lhat√≥ a Rosco Sport kupon.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Rosco Sport-nál?

A Rosco Sport rendelkezik egy r√©szletes oldallal, amely seg√≠t meg√©rteni, hogy az egyes kuponok mikor j√°rnak le. A kupon elt√©rŇĎ √©rv√©nyess√©gi ideje mellett elŇĎfordulhat, hogy a felhaszn√°l√°si k√∂r is m√°s. Ne felejtse el gondosan megerŇĎs√≠teni a Rosco Sport oldal√°n.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezm√©nyekrŇĎl?

Szerezze meg a legjobb Rosco Sport kedvezm√©nyeket, √©s elsŇĎk√©nt fog rendszeresen inform√°ci√≥t kapni a legelŇĎny√∂sebb kedvezm√©nyekrŇĎl.