ekuponok.com

Rovus Kuponok 60% - Május 2022

FAQ for Rovus

Hogyan fizethetek a Rovus-ben?

Ha hitelkártyával fizet, egyszerűen és biztonságosan vásárolhat Rovus üzletében. A kiválasztott áruk megrendelése után az Unicredit Bank fizetési oldalára irányítunk (1054 Budapest, Szabadság tér 5-6.), Ahol bankkártyával fizethet a jelenleg legbiztonságosabb és leginkább titkosított tranzakción keresztül. A bank dombornyomott VISA és MasterCard, Visa Electron (a kibocsátó bank döntésének függvényében) és Maestro kártyákat fogad el kibocsátott ellenőrző kódokkal (CVC). Ha PayPal fizetésről van szó, akkor a kiválasztott termék megrendelése után a PayPal fizetési oldalra kerül, ahol bejelentkezve fizethet PayPal -fiókjába.

Mennyibe kerül a Rovus szállítási költsége?

Rovus szállítási díja általában 1749 forint, a túlsúlyos termékek (matracok, bútorok) pedig 6 499 forint. Ha ingyenes szállítást kínálnak valamelyik termékükhöz, akkor az adott terméket mindig megjegyzik. Ha az ügyfél online megrendeléssel és utánvéttel rendeli meg a terméket, 499 forintos pótdíjat kell fizetnie.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Rovus honlapját?

Igen. Ha naprakészen akarja tudni a Rovus legújabb ajánlatairól, tevékenységeiről és a tagok előnyeiről, akkor e-mail címével regisztrálhatja a rovus.hu webhelyét, majd tag lesz.

Hogyan lehet online használni a Rovus kuponjaikat?

A Rovus kuponkód-ének használata nagyon egyszerű, mert a rendszer minden fizetéskor irányítja az ügyfeleknek a Rovus kuponkód használatát. Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a szükséges árukat és fizet. Ne felejtse el, hogy további ajánlatokat is élvezhet a Rovus oldalán. Nem szabad kihagynia.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Rovus-nál?

A kuponok érvényességi ideje eltérő a Rovus-nál. Általában megtekintheti az egyes kuponok konkrét felhasználását, követelményeit és lejárati idejét a Rovus oldalán.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Rovus kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.