ekuponok.com
Főoldal Üzletek Rufusz Computer Kuponok

Rufusz Computer Kuponok és Kuponkódok 60% - December 2022

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Rufusz Computer kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Rufusz Computer

  Mi a Rufusz Computer kifejezett jótállási szolgáltatása?

  Ez a Rufusz Computer cégének szolgáltatása. Ha a terméket a jótállási időn belül használják, meghibásodás esetén az expressz szervizük gondoskodik a termék visszaszolgáltatásáról szervizirodánkba és onnan történő visszaszállításáról az ügyfélnek. A szolgáltatás megrendelhető telefonon vagy e-mail címen. A szolgáltatási díj 2600 forint. Ha a termék hibás és 3 munkanapon belül megvásárolták, az ügyfél kérheti a termék azonnali cseréjét vagy a termék árának visszatérítését.

  Hogyan adhatok megrendelést Rufusz Computer termékeire?

  Rendelhet telefonon, faxon, e-mailben vagy Rufusz Computer online áruházában. A megrendeléseket munkanapokon 12 óra előtt adják le, és azt ígérik, hogy 1 munkanapon belül eljuttatják az ajtódhoz (a határidő a raktáron lévő termékekre vonatkozik). A 12 óra utáni megrendeléseket csak a következő munkanapon, a hét utolsó munkanapján megrendeléseket a következő hét első munkanapján dolgozzuk fel, így a szállítási időt innen számolják. Az online áruházban megrendelt termékek megvásárlásakor használhat hitelkártyát, készpénzt (utánvéttel) kaphat, vagy azonnal előre fizethet. Ha az online áruházban történő megrendeléskor személyes nyugtát választ, akkor az árut az üzletükben veheti át!

  Milyen szolgáltatásokat nyújt a Rufusz Computer?

  Számítógép-összeszerelés: A Rufusz Computer egy komplett számítógép ingyenes szakmai összeszerelését végzi a tőlük vásárolt alkatrészeken keresztül vagy feltöltött alkatrészek esetén. A tőlük vásárolt alkatrészeket szabadon felhasználhatja a gép összeállításához. Alkatrész telepítés, szoftver telepítés, javítás és ellenőrzés. A Rufusz Computer szakszerűen diagnosztizálja és javítja az egyes alkatrészeket, komplett számítógépeket és nyomtatókat a jótállási időn belül vagy azon kívül. Ha garanciális eszközről van szó, kérik, hozza magával a termék jótállási jegyét, ha nem, kérik, hozza magával az eredeti számlát, amely megerősíti a vásárlás dátumát. Felhívjuk figyelmét, hogy a jótállási időszak alatt az ingyenes javítási szolgáltatás csak a gyártó által biztosított hardverhibákat fedezi. Ezenkívül a szoftver telepítése, a javítások, az adatmentés és a hardverfrissítés már fizetett szolgáltatás.

  Rufusz Computer szakértői tanácsot ad?

  Igen, a Rufusz Computer sokféle szakmai képesítéssel rendelkezik (MCSE, MCSA, MCP, HP ASE, HP APS stb.), És sokéves tapasztalattal rendelkező mérnökeik és technikusaik örömmel nyújtanak Önnek professzionális számítógépes berendezés-telepítést és konfigurációs szolgáltatások, függetlenül attól, hogy telefonon vagy e-mailen keresztül. A Rufusz Computer ingyenes helyszíni tanácsadást nyújt a vállalatok és intézmények számára: ha ügyfeleiket informatikai beruházások, szoftverfelmérések, engedélyezési tanácsadás vagy hálózati rendszerek tervezése, kiépítése és / vagy üzemeltetése érdekli, értékesítési, engedélyezési szakértőik és rendszerintegrátoraik szolgáltatásokat nyújthatnak nekik. MCSE és HP ASE végzettjeik segítik a professzionális rendszerek tervezését és üzemeltetését.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a Rufusz Computer honlapját?

  Igen. Annak érdekében, hogy az ügyfelek jobb felhasználói élményt nyújthassanak, a Rufusz Computer különleges előnyöket hoz létre a tagok számára. Regisztrálnia kell a rufusz.hu honlapján, hogy kényelmesen és gyorsan élvezhesse a Rufusz Computer legújabb Akciók -ját.

  Hogyan lehet online használni a Rufusz Computer kuponjaikat?

  Saját Rufusz Computer Kuponkódok-ét megtalálhatja a ekuponok.com oldalán, és kényelmesebb belépni a Rufusz Computer honlapjára a ekuponok.com webhelyéről. Mutatva a Rufusz Computer Kuponkódok-ét a fizetéskor, a rendszer észleli a Kuponok -ét, majd alkalmazza a megrendelésére.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a Rufusz Computer-nál?

  A Rufusz Computer érvényességi idejének ellenőrzéséhez kattintson a fiókjában található összes kupon megtekintésére a Rufusz Computer oldalán, és láthatja az egyes kuponok megfelelő tényleges felhasználási dátumát.

  További Akciók, mint Rufusz Computer Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Kód Az Ingyenes Szállításra A UnasShop Webáruházban

   Minden UnasShop Kupon Lejár 31-12-23
  • Ajánlatok

   Spórolj Akár 30%-t Ragasztópisztoly Szűrés Termékekre Websale Oldalon

   Minden Websale.hu Kupon Lejár 22-12-22
  • Ajánlatok

   Spórolj Akár 20%-t Lazúrozás Termékekre MOTIP Spray Oldalon

   Minden MOTIP Spray Kupon Lejár 7-12-22
  • Ajánlatok

   Kapj Notebook Táska Terméket Legalacsonyabban 2409Ft-tól Wondex Oldalon

   Minden Wondex Kft Kupon Lejár 17-12-22
  • Ajánlatok

   Kapj DWK 25V Kézi Csörlő Terméket Legalacsonyabban 17780Ft-tól Fenyhid Oldalon

   Minden Fenyhid Kupon Lejár 21-12-22
  • Ajánlatok

   Spirit 50% Kedvezmény A Teljes Vásárlásra

   Minden Spirit Kupon Lejár 31-12-23
  • Ajánlatok

   25 € Kedvezményes Kód A WeekendBee.com OLASZORSZÁG Megrendelésekhez Az 129 € Felett

   Minden WeekendBee.com Kupon Lejár 31-12-23

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb Rufusz Computer kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.