ekuponok.com
Főoldal Üzletek Ruha Falva Kuponok

Ruha Falva Kuponok és Kuponkódok 70% - Szeptember 2022

FAQ for Ruha Falva

Milyen körülmények között használhatom Ruha Falva speciális cipőcsere szolgáltatását?

Ha a rendelés kézhezvételétől számított 1-2 napon belül jelzi a cipő cseréjét, a cipő eredeti értéke meghaladja az 5000 Ft-ot, az eredeti áron vásárolt cipő értéke, nem akciós áron, valamint a cipő címkéje cserélni kívánt eredeti csomagolásban is sértetlenül visszaküldi Ruha Falva, akkor veheti igénybe a speciális cipőcsere szolgáltatást. A visszaküldésért Ön a felelős, a Ruha Falva ellenőrzi, hogy a cipő megfelel-e a fenti feltételeknek, majd elküldi Önnek az újonnan kiválasztott, előre egyeztetett cserecipőt.

Hogyan működik Ruha Falva hűségprogramja?

Minden vásárlást hűségpontokkal jutalmazunk. Nagyon fontos, hogy vásárlás előtt regisztráljon, hogy Ruha Falva akár 10%-ot is megtakaríthasson a hűségpontok vásárlási értékéből. Pontokat a rendelés lezárása (átvétele, teljesítése) után kapsz. A megrendelés lezárását követően a hűségpontok automatikusan jóváírásra kerülnek regisztrált pontgyűjtő számláján. A hűségpontok jóváírásáról e-mailben értesítik, 1 pont 1 Ft-ot jelent.

Milyen fizetési módokat fogad el Ruha Falva?

Utánvét: Ha házhoz, vagy átvételi pontra szállítják, akkor készpénzzel vagy bankkártyával fizetheti ki a csomag értékét. A FoxPost csomagautomatával csak bankkártyával tudsz fizetni. Utánvétes kezelési költség 350 Ft. A Barion Payment Zrt. kényelmes és biztonságos online fizetést biztosít, a hitelkártyaadatokat nem küldik el Ruha Falva üzletébe. Ha az átutalást választja, az átutalás összegét 7 napon belül át kell utalni Ruha Falva bankszámlájára, ellenkező esetben rendelése törlésre kerül.

Ingyenes szállítást kínál Ruha Falva?

FOXPOST Csomagautomata: Ha a FoxPost automatán veszed át a csomagot, a szállítási díj 890 forint, a 14 999 forint feletti rendelések kiszállítása ingyenes. GLS expressz szolgáltatás: Csomagját 1 munkanapon belül GLS expressz szolgáltatással házhoz szállítják. A szállítási díj 1190 Ft. MPL házhozszállítás: Csomagját az MPL futárszolgálattal 1 munkanapon belül házhoz szállítják. A szállítási díj 1190 Ft. A postaköltség a PostaPointba 890 Ft. 14.999 Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás ingyenes. A Ruha Falva üzletébe is felkeresheti az árut személyesen.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Ruha Falva honlapját?

Igen. Ruha Falva annak érdekében, hogy jobb vásárlási élményt és szolgáltatást nyújtson az ügyfeleknek, kifejezetten bevezeti a tagok előnyeit. Az e-mail címmel történő regisztráció a legegyszerűbb módszer a Ruha Falva tagjává válni.

Hogyan lehet online használni a Ruha Falva kuponjaikat?

Az ügyfeleknek ki kell jelölniük a kiválasztott árukat, kattintaniuk kell a "Fizetés” gombra, és el kell jönniük a Ruha Falva fizetési oldalára. Jelölje vagy kitöltse a választani kívánt Ruha Falva Kuponkódok-ét(meg kell erősíteni a Kuponkódok-e összeegyezik-e a megrendelés felhasználási körével), majd válassza ki a fizetési módot, amellyel fizethet a megfelelő kedvezmény igénybevételésével.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Ruha Falva-nál?

A Ruha Falva Kuponkódok esetében a normál használati időtartamon belül csak nyugodtan használja. De a Ruha Falva Kuponok esetében, amelyet csak bizonyos típusú árucikkek megrendelésére lehet felhasználni, azonnal fel kell használnia, amint az áruk még raktáron vannak, hogy ne hagyja ki a Ruha Falva kedvezményét.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Ruha Falva kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.