ekuponok.com
Főoldal Üzletek Ryanair

Ryanair akciók és utalvány - Augusztus 2021

FAQ for Ryanair

E-mail címmel kell regisztrálnom a Ryanair honlapját?

Igen. Ryanair annak érdekében, hogy jobb vásárlási élményt és szolgáltatást nyújtson az ügyfeleknek, kifejezetten bevezeti a tagok előnyeit. Az e-mail címmel történő regisztráció a legegyszerűbb módszer a Ryanair tagjává válni.

Hogyan lehet online használni a Ryanair kuponjaikat?

A kuponok használatához a Ryanair vásárlásákor a következőket kell tennie: tegyen új terméket a bevásárlókosárba, és kattintson a megrendelés leadására. Jelentkezzen be a Ryanair fiókba a részletek megadásával, vagy hozzon létre egy új fiókot, majd kattintson a fizetés folytatása gombra. A felsorolt ​​tételek alatt egy ablak ugrik fel, amely \"Kupon hozzáadása\" feliratú; ellenőrizze a Ryanair által kiválasztott kupont, majd automatikusan visszatér a fizetés oldalra, és meglátja a tényleges kifizetési összeg csökkentését.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Ryanair-nál?

Tudják, hogy az ügyfelek leginkább az érdekelnek, hogy lejárnak-e ezek a Ryanair kupon-ek. Nem kell aggódni, mert a Ryanair akciók használati ideje egyértelműen meg van magyarázva. Csak a kedvenc termékeit kell kiválasztania, és az érvényességi időn belül a Ryanair akciók-et használja, hogy sok pénzt megtakarítson.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Ryanair kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.