ekuponok.com
Főoldal Üzletek Ryanair akciók

Ryanair utalvány 60% - Augusztus 2022

FAQ for Ryanair

Lemondhatom Ryanair járatomat?

Amint a Ryanair járat megkezdi működését, és a késés kevesebb, mint 5 óra, nincs visszatérítés. Minden Ryanair járat módosítható, de nem törölhető. A repülési dátumot/időt/útvonalat a "Saját foglalás" menüpontban módosíthatja 2,5 órával a járat indulási időpontja előtt (a nevét legfeljebb 2 órával a járat indulása előtt módosíthatja), kivéve, ha már bejelentkezett, ebben az esetben használja Az online chat funkcióval lépjen kapcsolatba az ügynökkel. Ha nem tud repülni, akkor nem kell értesítenie őket.

Elfogadja a Ryanair csoportos foglalásokat?

Ryanair A Groups egy dedikált szolgáltatás több mint 15 utazót foglaló csoportos foglalásokhoz. Tapasztalt Groups csapatuk céges rendezvényeket, iskolai és sporttúrákat, valamint egyedülállókat és leánybúcsúkat szervez. Ryanair A csoportos foglalás előnyei: a nevek rugalmas regisztrálása-az utasnevek fele a foglalás dátuma és az indulási dátum között félúton biztosított, az összes többi utas nevét pedig 14 nappal a kimenő járat indulási dátuma előtt adják meg. Minden utasnak ugyanaz a viteldíja. 60 nappal korábban jelentkezzen be, és foglaljon helyet a csoport minden tagjának.

Milyen fizetési módokat fogad el a Ryanair?

A Ryanair többféle fizetési módot támogat, többek között: PayPal, American Express, Visa, Mastercard, Diners/Discover, Apple Visa és Apple, Mastercard hitelkártyák és a következő betéti kártyák: Visa Connect, Visa Electron, MasterCard előre fizetett kártyák és Visa Delta. A viteldíjhoz kapcsolódó tranzakciós díj (a teljes tranzakció% -a) a fizetési módtól és a tranzakciófizető tartózkodási helyétől függően kerül felszámításra. A tranzakciós díj a teljes árban jelenik meg, miután megadta a kártyaszámot a fizetési oldalon.

Ryanair kínál kedvezményeket?

Ryanair Erasmus kedvezményeket kínál, amelyekkel a cserediákok és a gyakornokok utazhatnak a cserediák alatt. Ajánlat: 10% kedvezmény 4 egyirányú nemzetközi járatra (vagy 2 menettérti járatra); 20 kg feladott poggyász; a járatokat legalább 28 nappal előre le kell foglalni, és az utazás dátuma szeptember 1. és a következő év június 15. között legyen kiválasztva. Ha még nincs ESN -kártyája, szerezzen be egyet. Ez a tagsági kártya (ESNcard) több mint 500 ESN fiókban feldolgozható Európa 40 országában/régiójában. Regisztráljon az ESNcard.org oldalon, és adja meg személyes ESNcard -számát (a vonalkód alatt) a felhasználói profilban, hogy aktiválja ezeket az előnyöket. Ez az ajánlat csak a Ryanair ESN dedikált foglalási platformján lefoglalt járatokra vonatkozik.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Ryanair honlapját?

Igen. Ryanair annak érdekében, hogy jobb vásárlási élményt és szolgáltatást nyújtson az ügyfeleknek, kifejezetten bevezeti a tagok előnyeit. Az e-mail címmel történő regisztráció a legegyszerűbb módszer a Ryanair tagjává válni.

Hogyan lehet online használni a Ryanair kuponjaikat?

A kuponok használatához a Ryanair vásárlásákor a következőket kell tennie: tegyen új terméket a bevásárlókosárba, és kattintson a megrendelés leadására. Jelentkezzen be a Ryanair fiókba a részletek megadásával, vagy hozzon létre egy új fiókot, majd kattintson a fizetés folytatása gombra. A felsorolt ​​tételek alatt egy ablak ugrik fel, amely "Kupon hozzáadása" feliratú; ellenőrizze a Ryanair által kiválasztott kupont, majd automatikusan visszatér a fizetés oldalra, és meglátja a tényleges kifizetési összeg csökkentését.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Ryanair-nál?

Tudják, hogy az ügyfelek leginkább az érdekelnek, hogy lejárnak-e ezek a Ryanair kupon-ek. Nem kell aggódni, mert a Ryanair akciók használati ideje egyértelműen meg van magyarázva. Csak a kedvenc termékeit kell kiválasztania, és az érvényességi időn belül a Ryanair akciók-et használja, hogy sok pénzt megtakarítson.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Ryanair kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.