ekuponok.com
FŇĎoldal √úzletek S√ľss Velem

S√ľss Velem Kuponk√≥dok 60% - M√°jus 2022

FAQ for S√ľss Velem

Hogyan mŇĪk√∂dik a S√ľss Velem hŇĪs√©gprogram?

Ha regisztr√°l a S√ľss Velem online √°ruh√°zba, r√©szt vehet annak hŇĪs√©gprogramj√°ban. Csak regisztr√°lt √ľgyfelek vehetnek r√©szt a hŇĪs√©gprogramban. Minden v√°s√°rl√°skor megkapja √©rt√©kes hŇĪs√©gpontjait, amelyek felhaszn√°lhat√≥k a k√©sŇĎbbi v√°s√°rl√°sokhoz. HŇĪs√©gpontok haszn√°lat√°val kedvezm√©nyeket vagy ak√°r ingyenes term√©keket kaphat a S√ľss Velem online √°ruh√°zb√≥l. Alap√©rtelmez√©s szerint minden elk√∂lt√∂tt 1 00 Ft ut√°n 2 hŇĪs√©gpontot √≠rnak j√≥v√° az √Ėn sz√°ml√°j√°n. A hŇĪs√©gpontok nem sz√°molj√°k a sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©geket.

Hogyan fizetek S√ľss Velem term√©kei√©rt?

Megrendel√©s√©nek kifizet√©s√©hez az al√°bbi fizet√©si m√≥dok egyik√©t haszn√°lhatja: Ut√°nv√©t: A csomag k√©zhezv√©tele ut√°n fizethet. A k√∂lts√©g a megrendel√©s √∂sszeg√©nek figyelembev√©tele n√©lk√ľl: 299 Ft. Hitelk√°rtya √©s Barion fizet√©s: A hitelk√°rty√°s fizet√©s legfontosabb elŇĎnyei a gyorsas√°g √©s a biztons√°g. Term√©szetesen a S√ľss Velem online √°ruh√°z nem sz√°m√≠t fel hitelk√°rty√°s fizet√©st. Banki √°tutal√°s: A v√©tel√°rat banki √°tutal√°ssal k√ľldheti el nekik. K√©szp√©nzfizet√©s: A megrendel√©s √©rt√©k√©t k√©szp√©nzben fizetheti a S√ľss Velem alkalmazottai sz√°m√°ra. Ez a szolg√°ltat√°s ingyenes.

Mennyi a S√ľss Velem sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©ge?

A nyugta post√°z√°s√°nak d√≠ja 999 forint. Az MPL Express sz√°ll√≠t√°si d√≠ja szint√©n 1299 forint. Az MPL csomagol√≥g√©p √°ra 1 499 Ft. Az MPL MOL-COOP postai k√ľldem√©nyek fuvard√≠ja szint√©n 1 499 forint, a sz√°ll√≠t√°si idŇĎ pedig 1-2 munkanap. Kaposv√°r szem√©lyes gyŇĪjtem√©nye ingyenes. A S√ľss Velem nem sz√°m√≠t fel sz√°ll√≠t√°si d√≠jat azok√©rt a megrendel√©sek√©rt, amelyek √∂ssz√©rt√©ke meghaladja a 12 000 forintot.

E-mail c√≠mmel kell regisztr√°lnom a S√ľss Velem honlapj√°t?

Igen. Az egyes √ļj term√©keit √©s √ļj aj√°nlatait idŇĎben a tag postal√°d√°j√°ba juttatj√°k, √≠gy mindaddig, am√≠g a S√ľss Velem tagj√°v√° v√°lik, √©lvezheti ezt a kiv√°lts√°got. Ezenk√≠v√ľl a legfrissebb S√ľss Velem Akci√≥k-t megkapja is.

Hogyan lehet online haszn√°lni a S√ľss Velem kuponjaikat?

A lej√°rati d√°tumon bel√ľli S√ľss Velem Akci√≥k-e felhaszn√°lhat√≥ a fizet√©shez. A S√ľss Velem weboldal√°n rendelkezik a Akci√≥k-e ellenŇĎriz√©s√©vel vagy kit√∂lt√©s√©vel foglalkoz√≥ oldallal, de az √ľgyfeleknek biztos√≠taniuk kell, hogy f√ľggŇĎben l√©vŇĎ fizet√©si megb√≠z√°suk megfeleljen a haszn√°latra vonatkoz√≥ k√∂vetelm√©nyeknek a S√ľss Velem-n√°l.

Mennyi ideig √©rv√©nyes a kupon a S√ľss Velem-n√°l?

Ha tudni szeretn√© a S√ľss Velem minden kuponj√°nak pontos lej√°rati d√°tum√°t, bejelentkezzen, vagy l√©trehozzon egy √ļj fi√≥kot a S√ľss Velem fi√≥khoz, √©s a kuponjaimban a megfelelŇĎ kuponra kattintva megtekintheti.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezm√©nyekrŇĎl?

Szerezze meg a legjobb S√ľss Velem kedvezm√©nyeket, √©s elsŇĎk√©nt fog rendszeresen inform√°ci√≥t kapni a legelŇĎny√∂sebb kedvezm√©nyekrŇĎl.