ekuponok.com
FĹ‘oldal Ăśzletek SĂĽss Velem

SĂĽss Velem Kuponok Ă©s KuponkĂłdok - JĂşnius 2021

FAQ for SĂĽss Velem

Hogyan működik a Süss Velem hűségprogram?

Ha regisztrál a Süss Velem online áruházba, részt vehet annak hűségprogramjában. Csak regisztrált ügyfelek vehetnek részt a hűségprogramban. Minden vásárláskor megkapja értékes hűségpontjait, amelyek felhasználhatók a későbbi vásárlásokhoz. Hűségpontok használatával kedvezményeket vagy akár ingyenes termékeket kaphat a Süss Velem online áruházból. Alapértelmezés szerint minden elköltött 1 00 Ft után 2 hűségpontot írnak jóvá az Ön számláján. A hűségpontok nem számolják a szállítási költségeket.

Hogyan fizetek Süss Velem termékeiért?

Megrendelésének kifizetéséhez az alábbi fizetési módok egyikét használhatja: Utánvét: A csomag kézhezvétele után fizethet. A költség a megrendelés összegének figyelembevétele nélkül: 299 Ft. Hitelkártya és Barion fizetés: A hitelkártyás fizetés legfontosabb előnyei a gyorsaság és a biztonság. Természetesen a Süss Velem online áruház nem számít fel hitelkártyás fizetést. Banki átutalás: A vételárat banki átutalással küldheti el nekik. Készpénzfizetés: A megrendelés értékét készpénzben fizetheti a Süss Velem alkalmazottai számára. Ez a szolgáltatás ingyenes.

Mennyi a Süss Velem szállítási költsége?

A nyugta postázásának díja 999 forint. Az MPL Express szállítási díja szintén 1299 forint. Az MPL csomagológép ára 1 499 Ft. Az MPL MOL-COOP postai küldemények fuvardíja szintén 1 499 forint, a szállítási idő pedig 1-2 munkanap. Kaposvár személyes gyűjteménye ingyenes. A Süss Velem nem számít fel szállítási díjat azokért a megrendelésekért, amelyek összértéke meghaladja a 12 000 forintot.