ekuponok.com
FŇĎoldal √úzletek Samsonite kupon

Samsonite Kuponkódok 60% - Augusztus 2022

FAQ for Samsonite

Van Samsonite ingyenes szállítása?

A Samsonite ingyenes kisz√°ll√≠t√°st k√≠n√°l 30 000 Ft feletti rendel√©s eset√©n. 30.000 Ft alatti rendel√©s eset√©n 1.116 Ft-ot sz√°m√≠tanak fel a sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©g. Ha a c√≠mzett nem √©rhetŇĎ el, √ľzenetet hagy, vagy megpr√≥b√°lja k√©zbes√≠teni a rendel√©st a szomsz√©dnak. Nem priv√°t c√≠mre t√∂rt√©nŇĎ sz√°ll√≠t√°s eset√©n az √°tv√©telkor al√°√≠r√°sra van sz√ľks√©g. A vel√ľk egy√ľttmŇĪk√∂dŇĎ fut√°rok munkanapokon gyorsan k√©zbes√≠tik csomagj√°t.

Milyen fizetési módokkal rendelkezik Samsonite?

Samsonite elfogadja a k√∂vetkezŇĎ fizet√©si m√≥dokat: MasterCard, Visa, American Express Master, PayPal. PayPal fizet√©si m√≥djuk egy gyors √©s biztons√°gos fizet√©si m√≥d, amely megk√∂nny√≠ti a k√°rty√°s fizet√©sek nyomon k√∂vet√©s√©t, √©s kik√ľsz√∂b√∂li a k√°rtyaadatok megad√°s√°t a rendel√©s sor√°n. A PayPal Express azonban nem haszn√°lhat√≥ bolti √©s UPS Access Point-os √°tv√©telhez.

Van Samsonite ajándékutalványa?

Samsonite e-aj√°nd√©kk√°rty√°ja 18 eur√≥pai online √°ruh√°zban √©rhetŇĎ el. Az e-aj√°nd√©kk√°rty√°k csak abban a web√°ruh√°zban haszn√°lhat√≥k fel, ahol a k√°rty√°t v√°s√°rolt√°k. Az e-aj√°nd√©kk√°rty√°k k√ľl√∂nb√∂zŇĎ √©rt√©kŇĪek: 15 500 √©s 30 000 forint k√∂z√∂tt. Az e-aj√°nd√©kk√°rty√°k csak a v√°s√°rl√°st√≥l sz√°m√≠tott 12 h√≥napig √©rv√©nyesek, a fel nem haszn√°lt egyenleg lej√°r! A fel nem haszn√°lt egyenlegek nem ker√ľlnek kifizet√©sre k√©szp√©nzben vagy hitelk√°rty√°val.

Van Samsonite kedvezménye?

10% kedvezm√©ny, ha 350 000 Ft-t√≥l 699 999 Ft-ig v√°s√°rol a k√∂vetkezŇĎn√©l: Samsonite. 700 000 Ft-t√≥l 1 499 999 Ft-ig 15% kedvezm√©ny. V√°s√°rolj 1 500 000 Ft-t√≥l 2 999 999 Ft-ig √©s 20% kedvezm√©nyt kapsz. R√∂viden: min√©l t√∂bbet v√°s√°rol, ann√°l nagyobb a kedvezm√©ny. Sok p√©nzt takar√≠that meg. Azt akarj√°k, hogy √©lvezze a boltjukat √©s term√©keiket.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Samsonite honlapját?

Igen. Szeretne t√∂bbet megtudni a Samsonite-rŇĎl? Ne hagyja ki a legfrissebb h√≠reket, az √ļj term√©keket √©s m√°s h√≠reket, azonnal regisztr√°lja a Samsonite weboldal√°t.

Hogyan lehet online haszn√°lni a Samsonite kuponjaikat?

Biztosítsa, hogy a Samsonite Kuponkódok-e nem jár le. Ha megfelel a használati feltételeknek, tegye a megvásárolt árut a bevásárlókosárba, és várja meg a fizetést. Kiválaszthatja a legtöbb Samsonite Kuponkódok-ét, amellyel több pénz maradhat.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Samsonite-nál?

A Samsonite rendelkezik egy r√©szletes oldallal, amely seg√≠t meg√©rteni, hogy az egyes kuponok mikor j√°rnak le. A kupon elt√©rŇĎ √©rv√©nyess√©gi ideje mellett elŇĎfordulhat, hogy a felhaszn√°l√°si k√∂r is m√°s. Ne felejtse el gondosan megerŇĎs√≠teni a Samsonite oldal√°n.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezm√©nyekrŇĎl?

Szerezze meg a legjobb Samsonite kedvezm√©nyeket, √©s elsŇĎk√©nt fog rendszeresen inform√°ci√≥t kapni a legelŇĎny√∂sebb kedvezm√©nyekrŇĎl.