ekuponok.com
Főoldal Üzletek Schleich® Akciók

Schleich® Kedvezmények 60% - Augusztus 2022

 • Ajánlatok

  Élvezd Elképesztő Megtakarítás Ezzel A Schleich® Kuponok

  Lejár 4-11-22
 • Ajánlatok

  Ingyenes Szállítás Minden Megrendelésnél A Következőtől: Schleich®

  Lejár 4-11-22
 • Ajánlatok

  15% Kedvezmény Az Első Megrendelésekről A Hírlevelekre Való Regisztrációval A Schleich® Webhelyen

  Lejár 4-11-22
 • Ajánlatok

  Mentés 45% Ki A W/ Schleich® Kuponok Kapcsolóval

  Lejár 4-11-22
 • Ajánlatok

  Schleich® Kedvezmények: : Akár 60% Kedvezmény Minimum Nélkül

  Lejár 4-11-22
 • Kuponok

  Schleich® Promóciós Kód: 15% Ki A Kód Beírásával

  Lejárt 30-9-21
 • Kuponok

  Schleich® Kupon Kedvezmény: Mentés 10% Ki A Megrendeléseidből

  Lejárt 30-9-21
 • Kuponok

  Schleich® Ingyenes Szállítás A Kód Használatával

  Lejárt 30-9-21

FAQ for Schleich®

Milyen kedvezményeket kínál Schleich® az új felhasználóknak?

A Schleich® köszöni a támogatást. 7% kedvezményt adnak az első rendeléséből, amikor feliratkozik a hírlevélre és első alkalommal ad le rendelést. Ne feledje, hogy a kedvezmény csak a feliratkozás utáni első megrendelésére használható fel, így ne hagyja ki ezt a lehetőséget, az összes megvásárolni kívánt terméket megrendelheti az első rendelés során.

Van lehetőség ingyenes szállításra a Schleich®-nél?

Legalább 50 USD értékű rendelés esetén a Schleich® ingyenes szállítást kínál Önnek, a szállítás idejét és dátumát a megrendelés visszaigazolásakor egyeztetik a szállítóval. Ha a termék raktáron van, a következő munkanapon postázható. Minden tőlük telhetőt megtesznek a rendelés kézbesítéséért. Szállítás a készlet erejéig, a rendelés feladása után 1-2 munkanapon belül történik, a csomag kézbesítése általában 3 napon belül történik. Érkezés előtt a személyes átvételű rendelést meg kell erősítenie az üzletvezetővel.

Milyen kedvezményeket kaphatok, ha feliratkozom a Schleich® hírlevelére?

Schleich® szeretné, ha feliratkozna a hírlevelükre, mert akár nagy kedvezményt kaphat. Ha feliratkozik a hírlevélre, körülbelül 3% kedvezményt kap. Ezzel nem csak több pénzt takaríthat meg, hanem elsőnek értesülhet az új termékeikről és a különféle akcióikról, ami a legmegfelelőbb Önnek. Szüksége lehet egy hozzájuk hasonló kereskedőre, aki folyamatosan törődik Önnel.

Van garanciális jótállás a Schleich®-nél ?

A Schleich® 1 év garanciát vállal a termékeire. Gyártási hiba esetén a vásárlás után egy hónappal felkeresheti az ügyfélszolgálatukat is, ingyenesen átveszik Öntől a terméket, megjavítják, és garantálják, hogy a javítási idő nem tart 1 hétnél tovább, kivéve, különösen súlyos sérülés esetén a javítási idő meghosszabbodhat. Az áru visszaszállításának költségét az üzlet megtéríti. Ha a szállítás során az áru sérülését észlelik, jelezni kell, és a futártól nem kell átvenni az árut. Ebben az esetben a lehető legrövidebb időn belül küldenek cserét, ami szintén ingyenes.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Schleich® honlapját?

Igen. Ha regisztrálja tagként a schleich-s.com webhelyét, először a legfrissebb Schleich® Kuponkódok-t fogja kapni. Az ingyenes előfizetés révén megismerheti a Schleich® márka történetét, a márka történetét és a legfrissebb híreket.

Hogyan lehet online használni a Schleich® kuponjaikat?

Kérjük, erősítse meg, hogy a megrendelése megfelel-e a használni kívánt Schleich® Akciók-e alkalmazási körének vagy feltételeinek. Miután bizonyíssa, hogy helyes, kattintson a fizetés gombra a Schleich® oldalán, és átirányít a fizetési oldalra. Adja meg a Schleich® Akciók-ét, amelyet a fizetés teljesítéséhez kap.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Schleich®-nál?

A ekuponok.com oldalán található Schleich® kuponok mind érvényességi időn belül vannak, de különböző időpontokban járnak le. Kérjük, válassza ki a Schleich® Akciók-et, amely a legmegfelelőbb a felhasználási idejéhez és a legtöbb kedvezményt kínál, így további kedvezményeket élvezhet.

További Akciók, mint Schleich® Kedvezmény Kódok

 • Ajánlatok

  Netflorista Akciók: 1000 Ft Kedvezmény A Netflorista Online Piactértől - Összes Ajándékra

  Minden Netflorista Kupon Lejár 2-10-22
 • Ajánlatok

  Duna Plaza Kuponok: 20% Az ÚJ Kollekcióra! JOY-napok A Heavy Tools®-ban Megnézem

  Minden Duna Plaza Kupon Lejár 7-8-22
 • Ajánlatok

  Natural Mojo Kupon Kedvezmény: A Termékek Hivatalos Online Boltja 9.495,00Ft-tól

  Minden Natural Mojo Kupon Lejár 24-8-22

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Schleich® kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.