ekuponok.com
FŇĎoldal √úzletek Serebro Kuponok

Serebro Kuponkódok 60% - Március 2023

HIRDET√ČS

 • Alkalmazza az √∂sszes Serebro k√≥dot fizet√©skor egyetlen kattint√°ssal.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  EllenŇĎrz√∂tt

 • FAQ for Serebro

  Milyen fizetési módokat fogad el a Serebro?

  Ut√°nv√©t: A megrendel√©s k√©zbes√≠t√©se ut√°n az MPL Fut√°rszolg√°lat munkat√°rsainak k√©szp√©nzzel vagy bankk√°rty√°val kell fizetni. Online hitelk√°rty√°s fizet√©s: Ha ezt a fizet√©si m√≥dot v√°lasztja, a Serebro √°tir√°ny√≠tja az √ľgyfelet a hat fizet√©si rendszerbe, ahol hitelk√°rty√°j√°val ellenŇĎrizheti. Elfogadott hitelk√°rty√°k: Visa, V PAY, MasterCard, Maestro, American Express, Diners Club International, Discover, UnionPay, JCB, Paymit. ElŇĎzetes √°tutal√°s: A megrendel√©s visszaigazol√°s√°t k√∂vetŇĎen a fizetendŇĎ √∂sszeget banki √°tutal√°ssal is befizetheti Serebro c√©g√©nek az OTP Bank Nyrt-n√©l vezetett banksz√°ml√°j√°ra. A csomagautomat√°n bankk√°rty√°val is lehet fizetni.

  Mennyi szállítást számol fel Serebro?

  A Serebro online √°ruh√°z√°ban megrendelt term√©keket a vevŇĎ √°ltal a megrendel√©s sor√°n megadott c√≠mre sz√°ll√≠tj√°k a megrendel√©s visszaigazol√≥ e-mailben megadott √°r√°ban √©s sz√°ll√≠t√°si idej√©ben. 10.000 Ft feletti v√°s√°rl√°s eset√©n a megrendelt term√©ket ingyenesen sz√°ll√≠tj√°k. 10 000 forint alatti v√°s√°rl√°s eset√©n 1500 forintot sz√°m√≠tanak fel a sz√°ll√≠t√°s√©rt. Rakt√°ron l√©vŇĎ term√©kek megrendel√©sekor az MPL expressz szolg√°ltat√°s minden munkanap 12:00 elŇĎtt leadott megrendel√©s√©t elk√ľldi √Ėnnek a kijel√∂lt k√©zbes√≠t√©si m√≥d szerint.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a Serebro honlapját?

  Igen. A Serebro rengeteg elŇĎnyeivel √©s kedvezm√©nyeivel j√°r tagjaik sz√°m√°ra, √©s a lehetŇĎ legjobb √©lm√©nyt √©s szolg√°ltat√°st k√≠v√°nj√°k ny√ļjtani az √ľgyfeleknek. Ne habozzon, kattintson a Serebro oldal√°ra √©s regisztr√°ljon.

  Hogyan lehet online haszn√°lni a Serebro kuponjaikat?

  Az √ľgyfeleknek ki kell jel√∂lni√ľk a kiv√°lasztott √°rukat, kattintaniuk kell a "Fizet√©s‚ÄĚ gombra, √©s el kell j√∂nni√ľk a Serebro fizet√©si oldal√°ra. Jel√∂lje vagy kit√∂ltse a v√°lasztani k√≠v√°nt Serebro Kuponk√≥dok-√©t(meg kell erŇĎs√≠teni a Kuponk√≥dok-e √∂sszeegyezik-e a megrendel√©s felhaszn√°l√°si k√∂r√©vel), majd v√°lassza ki a fizet√©si m√≥dot, amellyel fizethet a megfelelŇĎ kedvezm√©ny ig√©nybev√©tel√©s√©vel.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a Serebro-nál?

  A Serebro minden kuponnak megfelelŇĎ lej√°rati d√°tumot √°ll√≠t be. Lehet, hogy minden kuponnak m√°s a lej√°rati d√°tuma. Ne v√°rja meg, am√≠g a Serebro Kuponk√≥dok lej√°r, akkor elszalasztja az alkalmat a kedvezm√©nyre.

  További Akciók, mint Serebro Kedvezmény Kódok

  • Aj√°nlatok

   Kapj Újdonságok Terméket Legalacsonyabban 8500Ft-tól Freskazone Oldalon

   Minden Freskazone Kupon Lej√°r 7-4-23
  • Kuponok

   Elhibázott Promóciós Kód

   Minden Missguided Kupon Lej√°r 30-3-23
  • Aj√°nlatok

   Szerezz Men√ľ Term√©ket 1.890Ft-t√≥l Flekken Oldalon

   Minden Flekken Kupon Lej√°r 15-4-23
  • Aj√°nlatok

   Sp√≥rolj Ak√°r 45%-t √Ārak Term√©kekre Gellertfurdo Oldalon

   Minden Gellertfurdo Kupon Lej√°r 12-4-23
  • Aj√°nlatok

   Kapj Pizzéria Kapcsolat Terméket Legalacsonyabban 500ft-tól Eccopiccolo Oldalon

   Minden Eccopiccolo Kupon Lej√°r 5-4-23
  • Aj√°nlatok

   Jegyek 3.955Ft-tól

   Minden SZIN Kupon Lej√°r 14-4-23

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezm√©nyekrŇĎl?

  Szerezze meg a legjobb Serebro kedvezm√©nyeket, √©s elsŇĎk√©nt fog rendszeresen inform√°ci√≥t kapni a legelŇĎny√∂sebb kedvezm√©nyekrŇĎl.

  A ekuponok.com cookie-kat haszn√°l annak √©rdek√©ben, hogy a legjobb √©lm√©nyt ny√ļjthassuk webhely√ľnk√∂n. Ha folytatja, a ekuponok.com felt√©telezi, hogy elfogadja a cookie-kra vonatkoz√≥ szab√°lyzatunkat. Olvass tov√°bb