ekuponok.com
Főoldal Üzletek Setino kupon

Setino kupon és kuponkód 100% - Augusztus 2022

FAQ for Setino

Milyen fizetési módokat fogad el Setino?

A Setino a következő fizetési módokat fogadja el: készpénz (legfeljebb 1 500 000 Ft készpénzes fizetés esetén), hitelkártya (online bankkártyás fizetés a SimplePay biztonságos rendszerén keresztül) utánvét (átvételt követően kiszállítás a logisztikai céghez, ez A kezelési díj a fizetési mód 432 Ft (340 Ft + ÁFA).

Milyen szállítási lehetőségeket kínál a Setino?

Rendelését saját maga is átveheti nyitvatartási időben Setino személyes átvételi pontján. Így ingyenes a kiszállítás, nyitvatartási idő: HP 8.30-16.30. Személyes átvétel esetén a megrendeléstől számított 1-2 órán belül átvehető. Házhozszállítás: Setino kézbesítési partnere az online áruházban leadott rendelésekhez a GLS Futárszolgálat. Szállítási idő: 1-2 munkanap!

Van garancia Setino termékére?

100 000 Ft alatti minden elektronikai cikk vásárlása esetén: 1 év. 100 000 Ft feletti összes elektronikai cikk vásárlása esetén: 2 év. Setino szépségápolási termékei esetében: 2 év. Napelemeknél: 10 év. A termékoldalon található információk a fentiektől eltérő szavatosság esetén érvényesek! Garancia ellenőrzése: Ha a Setino-tól vásárolt bármely termék meghibásodik, kérik, értesítse e-mailben.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Setino honlapját?

Igen. Setino-nek vannak olyan információi és előnyei, amelyeket csak tagként való regisztrációval lehet megszerezni. A tag regisztrációs felülete a setino.eu kezdőlap alján található, kérjék, a lehető leghamarabb regisztráljon tagként.

Hogyan lehet online használni a Setino kuponjaikat?

A Setino kupon-ének az a célja, hogy minél több előnyhöz jusson, így minden ügyfél nem hagyhatja ki a Setino kupon-e használatának lehetőségét. Amikor rendezi a megrendelést, kövesse a lépéseket lépésről lépésre a megfelelő kedvezmény megszerzéséhez.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Setino-nál?

A Setino oldalán megismerheti a különböző Akciók érvényességi idejét. A Setino Akciók érvényességi ideje alatt tetszése szerint választhat, amennyiben megfelel a használati feltételeknek, ezeket a kedvezményeket fel lehet használni.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Setino kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.