ekuponok.com
FŇĎoldal √úzletek SHEIN Kuponok

SHEIN Kuponkódok 60% - Augusztus 2022

FAQ for SHEIN

A SHEIN kínál kuponokat?

Term√©szetesen jelentkezzen be, hogy megkapja a k√∂vetkezŇĎ kupont: 15% kedvezm√©ny, ehhez csak az sz√ľks√©ges, hogy megrendel√©s√©nek √∂ssz√©rt√©ke meghaladja a 0,00 doll√°rt, √©s a kupon minden term√©kre vonatkozik. 99,00 USD feletti megrendel√©sek eset√©n a SHEIN 20% kedvezm√©nykupont biztos√≠t √Ėnnek. A kuponok minden term√©kre vonatkoznak. A SHEIN idŇĎrŇĎl idŇĎre kuponokat ad az √ľgyfeleknek, csak regisztr√°ljon, hogy megszerezze ŇĎket.

El tudja mondani a SHEIN szallitasi informacioit?

A szok√°sos sz√°ll√≠t√°s v√°rhat√≥an k√©t napon bel√ľl lesz, 3,99 USD k√∂lts√©ggel. Ha a teljes megrendel√©s √∂sszege meghaladja a 49,00 USD-t, a SHEIN ingyenes kisz√°ll√≠t√°st ny√ļjt √Ėnnek. Az EXPRESS SZ√ĀLL√ćT√ĀS v√°rhat√≥an 1 napon bel√ľl lesz k√©zbes√≠tve. A k√∂lts√©g 12,90 USD. Az expressz sz√°ll√≠t√°s nem vonatkozik a postal√°d√°kra √©s az APO / FPO c√≠mekre. SHEIN mindent megtesz annak √©rdek√©ben, hogy a lehetŇĎ leghamarabb k√©zbes√≠tse csomagj√°t. Ha csomagj√°nak b√°rmilyen sz√°ll√≠t√°si probl√©m√°ja van, a megrendel√©stŇĎl sz√°m√≠tott 180 napon bel√ľl kapcsolatba kell l√©pnie az √ľgyf√©lszolg√°lattal.

SHEIN mely hitel- vagy betéti kártyákat fogadja el?

A SHEIN webhelyen fizethet a PayPal szolg√°ltat√°ssal. Amikor megrendel√©st ad a Paypal szolg√°ltat√°ssal, a rendszer √°tir√°ny√≠tja a PayPal fizet√©si oldal√°ra, ahol a PayPal felhaszn√°l√≥nev√©vel √©s jelszav√°val bejelentkezve megerŇĎs√≠theti fizet√©s√©t. Az Afterpay seg√≠ts√©g√©vel fizethet, azonnal v√°s√°rolhat √©s k√©thetente 4 egyenlŇĎ fizet√©st hajthat v√©gre. Nulla kamat, nulla d√≠j, visszafizet√©s idŇĎben, √©lvezze azonnal! Klarn√°val is fizethet.

Van SHEIN pontrendszere?

Igen, a SHEIN megjutalmazza hŇĪs√©ges √ľgyfeleiket. A regisztr√°ci√≥ megerŇĎs√≠t√©s√©hez a profiloldalon ellenŇĎrizheti e-mail c√≠m√©t, hogy 100 pontot szerezzen. Minden elk√∂lt√∂tt doll√°r√©rt 1 pontot keres. A megrendel√©s k√©zbes√≠t√©s√©nek megerŇĎs√≠t√©se ut√°n a pontokat j√≥v√°√≠rjuk sz√°ml√°j√°n. Pontokat szerezhet a megv√°s√°rolt √°ruk komment√°l√°s√°val √©s komment√°l√°s√°val. Miut√°n teljes√≠tette a sz√∂veges term√©k√©rt√©kel√©s minim√°lis k√∂vetelm√©nyeit, 10 pontot kap.

E-mail címmel kell regisztrálnom a SHEIN honlapját?

Igen. SHEIN annak √©rdek√©ben, hogy jobb v√°s√°rl√°si √©lm√©nyt √©s szolg√°ltat√°st ny√ļjtson az √ľgyfeleknek, kifejezetten bevezeti a tagok elŇĎnyeit. Az e-mail c√≠mmel t√∂rt√©nŇĎ regisztr√°ci√≥ a legegyszerŇĪbb m√≥dszer a SHEIN tagj√°v√° v√°lni.

Hogyan lehet online haszn√°lni a SHEIN kuponjaikat?

A SHEIN megk√∂nny√≠ti az √ľgyfelek sz√°m√°ra a term√©kek v√°s√°rl√°s√°t, √≠gy a SHEIN Akci√≥k-e egyszerŇĪen haszn√°lhat√≥. A felhaszn√°l√°s m√≥dja az, hogy kit√∂lti vagy megmutatja a SHEIN Akci√≥k-√©t a fizet√©si oldalon, √©s a rendszer automatikusan felhaszn√°lja a megrendel√©s√©re.

Mennyi ideig érvényes a kupon a SHEIN-nál?

Ha tudni szeretn√© a SHEIN Akci√≥k konkr√©t haszn√°lati idej√©t, akkor ellenŇĎrizheti a Akci√≥k -nak megfelelŇĎ utas√≠t√°soldalt. √Āltal√°ban ezen az oldalon vil√°gos idŇĎbeli utas√≠t√°sok √©s haszn√°lati szab√°lyok tal√°lhat√≥k. Miut√°n meg√©rti, nyugodtan √©lvezheti a SHEIN Akci√≥k -et.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezm√©nyekrŇĎl?

Szerezze meg a legjobb SHEIN kedvezm√©nyeket, √©s elsŇĎk√©nt fog rendszeresen inform√°ci√≥t kapni a legelŇĎny√∂sebb kedvezm√©nyekrŇĎl.