ekuponok.com
FŇĎoldal √úzletek SHEIN Kuponok

SHEIN Kuponkódok 80% - December 2022

HIRDET√ČS

 • Alkalmazza az √∂sszes SHEIN k√≥dot fizet√©skor egyetlen kattint√°ssal.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  EllenŇĎrz√∂tt

 • FAQ for SHEIN

  A SHEIN kínál kuponokat?

  Term√©szetesen jelentkezzen be, hogy megkapja a k√∂vetkezŇĎ kupont: 15% kedvezm√©ny, ehhez csak az sz√ľks√©ges, hogy megrendel√©s√©nek √∂ssz√©rt√©ke meghaladja a 0,00 doll√°rt, √©s a kupon minden term√©kre vonatkozik. 99,00 USD feletti megrendel√©sek eset√©n a SHEIN 20% kedvezm√©nykupont biztos√≠t √Ėnnek. A kuponok minden term√©kre vonatkoznak. A SHEIN idŇĎrŇĎl idŇĎre kuponokat ad az √ľgyfeleknek, csak regisztr√°ljon, hogy megszerezze ŇĎket.

  El tudja mondani a SHEIN szallitasi informacioit?

  A szok√°sos sz√°ll√≠t√°s v√°rhat√≥an k√©t napon bel√ľl lesz, 3,99 USD k√∂lts√©ggel. Ha a teljes megrendel√©s √∂sszege meghaladja a 49,00 USD-t, a SHEIN ingyenes kisz√°ll√≠t√°st ny√ļjt √Ėnnek. Az EXPRESS SZ√ĀLL√ćT√ĀS v√°rhat√≥an 1 napon bel√ľl lesz k√©zbes√≠tve. A k√∂lts√©g 12,90 USD. Az expressz sz√°ll√≠t√°s nem vonatkozik a postal√°d√°kra √©s az APO / FPO c√≠mekre. SHEIN mindent megtesz annak √©rdek√©ben, hogy a lehetŇĎ leghamarabb k√©zbes√≠tse csomagj√°t. Ha csomagj√°nak b√°rmilyen sz√°ll√≠t√°si probl√©m√°ja van, a megrendel√©stŇĎl sz√°m√≠tott 180 napon bel√ľl kapcsolatba kell l√©pnie az √ľgyf√©lszolg√°lattal.

  SHEIN mely hitel- vagy betéti kártyákat fogadja el?

  A SHEIN webhelyen fizethet a PayPal szolg√°ltat√°ssal. Amikor megrendel√©st ad a Paypal szolg√°ltat√°ssal, a rendszer √°tir√°ny√≠tja a PayPal fizet√©si oldal√°ra, ahol a PayPal felhaszn√°l√≥nev√©vel √©s jelszav√°val bejelentkezve megerŇĎs√≠theti fizet√©s√©t. Az Afterpay seg√≠ts√©g√©vel fizethet, azonnal v√°s√°rolhat √©s k√©thetente 4 egyenlŇĎ fizet√©st hajthat v√©gre. Nulla kamat, nulla d√≠j, visszafizet√©s idŇĎben, √©lvezze azonnal! Klarn√°val is fizethet.

  Van SHEIN pontrendszere?

  Igen, a SHEIN megjutalmazza hŇĪs√©ges √ľgyfeleiket. A regisztr√°ci√≥ megerŇĎs√≠t√©s√©hez a profiloldalon ellenŇĎrizheti e-mail c√≠m√©t, hogy 100 pontot szerezzen. Minden elk√∂lt√∂tt doll√°r√©rt 1 pontot keres. A megrendel√©s k√©zbes√≠t√©s√©nek megerŇĎs√≠t√©se ut√°n a pontokat j√≥v√°√≠rjuk sz√°ml√°j√°n. Pontokat szerezhet a megv√°s√°rolt √°ruk komment√°l√°s√°val √©s komment√°l√°s√°val. Miut√°n teljes√≠tette a sz√∂veges term√©k√©rt√©kel√©s minim√°lis k√∂vetelm√©nyeit, 10 pontot kap.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a SHEIN honlapját?

  Igen. SHEIN annak √©rdek√©ben, hogy jobb v√°s√°rl√°si √©lm√©nyt √©s szolg√°ltat√°st ny√ļjtson az √ľgyfeleknek, kifejezetten bevezeti a tagok elŇĎnyeit. Az e-mail c√≠mmel t√∂rt√©nŇĎ regisztr√°ci√≥ a legegyszerŇĪbb m√≥dszer a SHEIN tagj√°v√° v√°lni.

  Hogyan lehet online haszn√°lni a SHEIN kuponjaikat?

  A SHEIN megk√∂nny√≠ti az √ľgyfelek sz√°m√°ra a term√©kek v√°s√°rl√°s√°t, √≠gy a SHEIN Akci√≥k-e egyszerŇĪen haszn√°lhat√≥. A felhaszn√°l√°s m√≥dja az, hogy kit√∂lti vagy megmutatja a SHEIN Akci√≥k-√©t a fizet√©si oldalon, √©s a rendszer automatikusan felhaszn√°lja a megrendel√©s√©re.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a SHEIN-nál?

  Ha tudni szeretn√© a SHEIN Akci√≥k konkr√©t haszn√°lati idej√©t, akkor ellenŇĎrizheti a Akci√≥k -nak megfelelŇĎ utas√≠t√°soldalt. √Āltal√°ban ezen az oldalon vil√°gos idŇĎbeli utas√≠t√°sok √©s haszn√°lati szab√°lyok tal√°lhat√≥k. Miut√°n meg√©rti, nyugodtan √©lvezheti a SHEIN Akci√≥k -et.

  További Akciók, mint SHEIN Kedvezmény Kódok

  • Aj√°nlatok

   Szerezz Full Moon Sun Tea Terméket 2.090Ft-tól The Liquid City Oldalon

   Minden The Liquid City Kupon Lej√°r 20-12-22
  • Aj√°nlatok

   √Āgyak 168.900Ft-t√≥l

   Minden Lunett Design Kupon Lej√°r 16-12-22
  • Aj√°nlatok

   √Člvezz Mentes Term√©ket Legolcs√≥bban 840Ft-t√≥l NekedTerem Oldalon

   Minden Neked Terem Kupon Lej√°r 18-12-22
  • Aj√°nlatok

   Ingyenes Szállítás A Heted7jatek.hu Oldalon

   Minden Heted7jatek Kupon Lej√°r 31-12-22
  • Aj√°nlatok

   Kapj Sz√©nsavmentes Italok SzŇĪr√©s Term√©ket Csak 219Ft-√©rt SzomjasFutar Oldalon

   Minden SzomjasFutar Kupon Lej√°r 3-12-22
  • Aj√°nlatok

   √Člvezz Tenet 4K UHD BD B√≥nusz BD Limit√°lt, F√©mdobozos V√°ltozat Steelbook Term√©ket Legolcs√≥bban 14990Ft-t√≥l Xpress Oldalon

   Minden Xpress Kupon Lej√°r 21-12-22

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezm√©nyekrŇĎl?

  Szerezze meg a legjobb SHEIN kedvezm√©nyeket, √©s elsŇĎk√©nt fog rendszeresen inform√°ci√≥t kapni a legelŇĎny√∂sebb kedvezm√©nyekrŇĎl.