ekuponok.com

Shell akciók és kupon 45% - Október 2021

FAQ for Shell

E-mail címmel kell regisztrálnom a Shell honlapját?

Igen. Amikor regisztrálja az e-mail címmel a shell.hu oldalát, és az összes későbbi fogyasztási nyilvántartásból összegyűjtik a pontokat, és korábban megkapják a Shell legújabb kedvezményeit. A regisztráció a shell.hu-on online regisztrációs felületen keresztül fejezhető be.

Hogyan lehet online használni a Shell kuponjaikat?

A kuponok használata a Shell vásárlásákor csak a következő három lépést igényli: 1. Jelentkezzen be, vagy hozzon létre egy új Shell fiókot, jelölje ki a tetsző terméket és tegye be a bevásárlókosárba. 2. Válassza a megvásárolni kívánt terméket: 3. Rendeljen, és kattintson a fizetés oldalra a kapott Shell kupon-e használatához, automatikusan átugorhat a kuponokkal ellátott oldalra, kiválaszthatja a használni kívánt Shell akciók-ét, aztán teljesítse a fizetést.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Shell-nál?

Különböző kuponok esetén a Shell által beállított érvényességi idő eltérhet. Ha pontosabb érvényességi időt szeretne tudni, akkor a kupon aljára kattintva megtekintheti. Ugyanakkor követheti a ekuponok.com webhelyét is, ha többet szeretne megtudni a Shell-ről.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Shell kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.