ekuponok.com
Főoldal Üzletek SHIPGRATIS

SHIPGRATIS Kuponok 60% - Május 2022

FAQ for SHIPGRATIS

Milyen fizetési módokat használhatok a SHIPGRATIS szolgáltatásban?

Az ügyfél -elégedettségi garancia irányelv részeként a SHIPGRATIS különféle fizetési módokat kínál. Pénzt átutalhat, ha megadja a banki utasításokat a bankban az online bankon keresztül. A vevő az értesítésben megadja a teljes összeget, a kedvezményezett számlaszámát és a rendelési számot. A megbízás csak azután kerül végrehajtásra, hogy a pénzeszközök az érintett számlán letétbe kerülnek, ami általában 1-2 munkanapot vesz igénybe. A vevő a fizetési kártyával fizeti az összeget a fizetési átjárón keresztül. A vevő a fizetési folyamat részeként választja bankját. A bank logójára kattintva átirányít egy előre kitöltött űrlapra, ahol engedélyezi az űrlapot, és azonnal átutalja az összeget. Az Apple Pay, a Google Pay, az utánvét, a halasztott fizetés, a postai kuponok is megvalósíthatók.

Mennyi a SHIPGRATIS szállítási ideje?

Minden terméken meg van jelölve a szállítási idő. A raktáron megjelölt termékeket a szállítástól számított 2 munkanapon belül szállítják. A SHIPGRATIS egyéb termékei esetében a termék szállítási idejét a szállító rendelkezésre állása és az ünnepek (karácsony, egyéb ünnepek) szerint külön határozzák meg. A megadott szállítási idő mindig a szállítási időből számítódik ki. Az árut a Magyar posta szállítja (és tárolja).

E-mail címmel kell regisztrálnom a SHIPGRATIS honlapját?

Igen. SHIPGRATIS bármikor frissíti legújabb ajánlatait és kedvezményeit, valamint új termékekkel kapcsolatos konzultációit. Ha időben szeretne ilyen híreket szerezni, regisztrálhat tagként a SHIPGRATIS oldal felületén keresztül.

Hogyan lehet online használni a SHIPGRATIS kuponjaikat?

Csak az árukat kell kiválasztania a SHIPGRATIS honlapján. Megrendeléskor töltse ki a SHIPGRATIS kupon-ét, amelyet az utasítások szerint választott ki, és az ajánlat automatikusan érvénybe lép. Megkérhetik, hogy hozzon létre fiókot a SHIPGRATIS weboldalán. Miután létrehozza, nemcsak megkönnyítheti a vásárlást, hanem más előnyöket is élvezhet a SHIPGRATIS-nál.

Mennyi ideig érvényes a kupon a SHIPGRATIS-nál?

A SHIPGRATIS kupon lejártáig használható. A SHIPGRATIS kuponkód azonban rendelkezik egy bizonyos alkalmazható termékválasztékkal is. Ha a felhasznált termékek elfogyottak, akkor a SHIPGRATIS Akciók is nem lesz elérhető, ezért a kedvenc termékek kiválasztása után időben kell megrendelnie.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb SHIPGRATIS kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.