ekuponok.com

Shooos Kedvezmények 80% - Január 2022

FAQ for Shooos

A Shooos-nál ingyenes szállítás lehetséges?

A Shooos vállalat a vásárlás során kiválasztott futárszolgálatot használja fuvarozóként a megrendelt termékek eljuttatásához a fogyasztókhoz. A szállítási költség a vásárlás értékétől függ: a vásárlás értéke 0-11 999 Ft, a házhoz szállítás díja 790 Ft, a Foxpost gyűjtőhelyre történő szállítási díj 550 Ft. Ingyenes kiszállítás 12 000 Ft felett. Ha a fuvarozó kétszer nem szállít a fogyasztóhoz, a társaság érvénytelennek nyilvánítja a megrendelést. Ha az árut nem kapják meg vagy nem küldik vissza, a visszaküldés költségét a fogyasztó viseli. Csak belföldi szállításokat vállalnak Magyarországra.

Shooos milyen típusú kártyákat fogad el?

Shooos elfogadja az ügyfelek hitelkártyás fizetését az OTP Simplay felületén keresztül, Utánvét, készpénz vagy hitelkártyás fizetés a fuvarozó alkalmazottai által. Az online fizetés megkapja a biztonsági technológia titkosítási védelmét. A vállalat teljesítményszámlát állít ki a fogyasztók számára. A megrendelt terméket általában a megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk. Rendelés leadása után a Shooos nem tudja megváltoztatni a szállítási címet.

Mikor érkeznek meg Shooos termékei?

A Magyarországra történő szállítás általában 3 munkanapot vesz igénybe, de szolgáltatótól függően akár 2-5 munkanapot is igénybe vehet. Shooos automatikusan elküldi a csomag nyomon követéséhez szükséges azonosító számot a rendeléskor megadott e -mail címre. Ha a csomag nem érkezik meg a weboldalukon feltüntetett átlagos szállítási határidőn belül, javasoljuk, hogy várjon még két munkanapot.

Milyen fizetési módokat fogad el a Shooos?

A megrendelés árát PayPal -on keresztül fizetheti ki. A rendelés leadásakor kiválaszthatja, hogy a csomagot házhoz vagy gyűjtőhelyre szállítja -e, és a számla kézhezvétele után kiegyenlíti. Hitelkártyával történő fizetéskor meg kell adnia a kártya számát, a lejárati dátumot és a CCV kódot. A csomagot fizetés után azonnal postázzuk*. Az áru kifizetésével kapcsolatos információk megjelennek a számlán, és a számla automatikusan elküldésre kerül e -mailben. Shooos nem nyomtatja ki és nem küldi el dobozban. Ez legalább az egyik módja a szennyezés csökkentésének.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Shooos honlapját?

Igen. Ha tagi juttatásokat szeretne kapni, regisztrálnia kell a Shooos weboldalát. A regisztrációs felület megtalálható a Shooos honlapján. A regisztráció után megkapja a Shooos Kuponkódok legfrissebb információit.

Hogyan lehet online használni a Shooos kuponjaikat?

A Shooos Kuponok-e használatának módja a következő: bizonyíssa fiókját a Shooos weboldalán. Ha még nincs, akkor hozzon létre egy fiókot, amely hozzátartozik a Shooos-hoz; ha egyetlen terméket vásárol, közvetlenül megvásárolhatja azt a termékoldalon,aztán beléphet a fizetési oldalra, Töltse ki a megfelelő Shooos Kuponok -t a fizetési oldalon, és a Akciók automatikusan érvénybe lép, amikor befizet.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Shooos-nál?

A kuponok érvényességi ideje eltérő a Shooos-nál. Általában megtekintheti az egyes kuponok konkrét felhasználását, követelményeit és lejárati idejét a Shooos oldalán.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Shooos kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.