ekuponok.com
FŇĎoldal √úzletek ShopBuilder

ShopBuilder Kuponok √©s Kuponk√≥dok - J√ļnius 2021

FAQ for ShopBuilder

Melyik fut√°rc√©gn√©l mŇĪk√∂dik a ShopBuilder?

ShopBuilder egy√ľttmŇĪk√∂d√∂tt a GLS-szel. Expressz k√©zbes√≠t√©s eset√©n a term√©k maxim√°lis t√∂mege nem haladhatja meg a 40 000 grammot. A sz√°ll√≠t√°si d√≠j 990 forint. Ut√°nv√©t (helysz√≠ni ut√°nv√©t) v√°laszt√°sa Ha ezt a fizet√©si m√≥dot v√°lasztja, a ShopBuilder viszi a 10 000 forintot meghalad√≥ megrendel√©sek sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©g√©t, ha expressz k√©zbes√≠t√©ssel sz√°ll√≠t! A BREXIT fejlŇĎd√©se miatt a ShopBuilder jelenleg nem k√©pes az Egyes√ľlt Kir√°lys√°gba sz√°ll√≠tani vagy megrendel√©seket leadni. K√∂sz√∂n√∂m a meg√©rt√©st!

Hogyan fizetek, amikor v√°s√°rolok a ShopBuilder √ľzletben?

A ShopBuilder sz√°mos fizet√©si m√≥dot elfogad, p√©ld√°ul h√°zhoz sz√°ll√≠t√°s √©s h√°zhoz sz√°ll√≠t√°s. Sz√°mlasz√°m, √°tutal√°s, fizet√©s, banksz√°mla, banki √°tutal√°s (sajnos megszŇĪnt), hitelk√°rtya, hitelk√°rty√°s fizet√©s, egyszerŇĪ fizet√©s. Milyen banksz√°ml√°t lehet elŇĎre utalni? Sajnos nem-az elŇĎt√∂rleszt√©s le√°llt. Ut√°nv√©t vagy hitelk√°rtya. A fizet√©s ilyen egyszerŇĪ.

Hogyan lehet pontokat szerezni a ShopBuilder √ľzletben?

Tudta, hogy a ShopBuilder fitnesz online √°ruh√°zban bev√°lthat√≥ hŇĪs√©gpontokat lehet szerezni minden elk√∂lt√∂tt 1000 forint√©rt? Ha nem, hallgasson most! Mindig regisztr√°lnia kell √©s v√°s√°rolnia kell a ShopBuilder fitnesz online √°ruh√°zban, mert rajtuk kereszt√ľl √©rt√©kes hŇĪs√©gpontokat szerezhet. Rendszer√ľk a m√°sodik megrendel√©s ut√°n minden 1000 forintos megrendel√©s ut√°n automatikusan j√≥v√°√≠rja a hŇĪs√©gpontokat a regisztr√°lt √ľgyfeleknek. N√©h√°ny term√©k hozz√°adhatja a pontokat, amikor megv√°s√°rolja ŇĎket, √©s regisztr√°ci√≥ n√©lk√ľl is megszerezheti ŇĎket.