ekuponok.com
FŇĎoldal √úzletek ShopBuilder Kuponok

ShopBuilder Kuponkódok 60% - November 2022

HIRDET√ČS

 • Alkalmazza az √∂sszes ShopBuilder k√≥dot fizet√©skor egyetlen kattint√°ssal.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  EllenŇĎrz√∂tt

 • FAQ for ShopBuilder

  Melyik fut√°rc√©gn√©l mŇĪk√∂dik a ShopBuilder?

  ShopBuilder egy√ľttmŇĪk√∂d√∂tt a GLS-szel. Expressz k√©zbes√≠t√©s eset√©n a term√©k maxim√°lis t√∂mege nem haladhatja meg a 40 000 grammot. A sz√°ll√≠t√°si d√≠j 990 forint. Ut√°nv√©t (helysz√≠ni ut√°nv√©t) v√°laszt√°sa Ha ezt a fizet√©si m√≥dot v√°lasztja, a ShopBuilder viszi a 10 000 forintot meghalad√≥ megrendel√©sek sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©g√©t, ha expressz k√©zbes√≠t√©ssel sz√°ll√≠t! A BREXIT fejlŇĎd√©se miatt a ShopBuilder jelenleg nem k√©pes az Egyes√ľlt Kir√°lys√°gba sz√°ll√≠tani vagy megrendel√©seket leadni. K√∂sz√∂n√∂m a meg√©rt√©st!

  Hogyan fizetek, amikor v√°s√°rolok a ShopBuilder √ľzletben?

  A ShopBuilder sz√°mos fizet√©si m√≥dot elfogad, p√©ld√°ul h√°zhoz sz√°ll√≠t√°s √©s h√°zhoz sz√°ll√≠t√°s. Sz√°mlasz√°m, √°tutal√°s, fizet√©s, banksz√°mla, banki √°tutal√°s (sajnos megszŇĪnt), hitelk√°rtya, hitelk√°rty√°s fizet√©s, egyszerŇĪ fizet√©s. Milyen banksz√°ml√°t lehet elŇĎre utalni? Sajnos nem-az elŇĎt√∂rleszt√©s le√°llt. Ut√°nv√©t vagy hitelk√°rtya. A fizet√©s ilyen egyszerŇĪ.

  Hogyan lehet pontokat szerezni a ShopBuilder √ľzletben?

  Tudta, hogy a ShopBuilder fitnesz online √°ruh√°zban bev√°lthat√≥ hŇĪs√©gpontokat lehet szerezni minden elk√∂lt√∂tt 1000 forint√©rt? Ha nem, hallgasson most! Mindig regisztr√°lnia kell √©s v√°s√°rolnia kell a ShopBuilder fitnesz online √°ruh√°zban, mert rajtuk kereszt√ľl √©rt√©kes hŇĪs√©gpontokat szerezhet. Rendszer√ľk a m√°sodik megrendel√©s ut√°n minden 1000 forintos megrendel√©s ut√°n automatikusan j√≥v√°√≠rja a hŇĪs√©gpontokat a regisztr√°lt √ľgyfeleknek. N√©h√°ny term√©k hozz√°adhatja a pontokat, amikor megv√°s√°rolja ŇĎket, √©s regisztr√°ci√≥ n√©lk√ľl is megszerezheti ŇĎket.

  A ShopBuilder ingyenes szállítást kínál?

  Expressz sz√°ll√≠t√°s eset√©n a term√©k maxim√°lis t√∂mege nem haladhatja meg a 40 000 grammot. A term√©k s√ļly√°nak 0 √©s 160 kg k√∂z√∂tt kell lennie, a sz√°ll√≠t√°si d√≠j pedig 990 forint. A ShopBuilder-ben sz√°mos fizet√©si m√≥d k√∂z√ľl v√°laszthat: h√°zhoz sz√°ll√≠t√°s, h√°zhoz sz√°ll√≠t√°s. Sz√°mlasz√°m, √°tutal√°s, fizet√©s, banksz√°mla, banki √°tutal√°s (sajnos megszŇĪnt), hitelk√°rtya, hitelk√°rty√°s fizet√©s, simplepay. Sajnos a banki √°tutal√°s le√°llt.

  ShopBuilder elfogadja az ut√°nv√©ttel t√∂rt√©nŇĎ fizet√©st?

  Ut√°nv√©ttel (k√©szp√©nz a helysz√≠nen) Ha ezt a fizet√©si m√≥dot v√°lasztja, a ShopBuilder viseli a 10.000 forintot meghalad√≥ rendel√©sek sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©g√©t, ha expressz sz√°ll√≠t√°ssal sz√°ll√≠t! SimplePay hitelk√°rty√°s fizet√©s: Ha ezt a fizet√©si m√≥dot v√°lasztja, a ShopBuilder viseli a rendel√©s 10 000 Ft feletti sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©g√©t, ha fut√°rral sz√°ll√≠tja! A BREXIT fejlŇĎd√©se miatt jelenleg nem tudnak rendel√©seket sz√°ll√≠tani vagy leadni az Egyes√ľlt Kir√°lys√°gba.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a ShopBuilder honlapját?

  Igen. Ha a k√∂vetkezŇĎ elŇĎny√∂ket szeretn√© ig√©nybe venni: 1. Kapjon korl√°tozott mennyis√©gŇĪ ShopBuilder Kuponk√≥dok -t, 2. Ismerje meg a leg√ļjabb ShopBuilder aj√°nlatait; 3. Adjon meg minden fogyaszt√°si pontot aj√°nd√©kok √©s kedvezm√©nyek bev√°lt√°s√°hoz. Ezut√°n megkapja a fenti elŇĎny√∂ket, ha e-mail c√≠m√©vel regisztr√°lja a shop.builder.hu oldal√°t.

  Hogyan lehet online haszn√°lni a ShopBuilder kuponjaikat?

  Ford√≠tson nagyobb figyelmet a fizet√©skor. Ha a ShopBuilder Kuponk√≥dok-√©t szeretn√© haszn√°lni, a megrendel√©s√©nek meg kell felelnie a haszn√°lati felt√©teleknek, k√ľl√∂nben a ShopBuilder Kuponk√≥dok-e √©rv√©nytelen lesz. A ShopBuilder v√°s√°rl√°si oldal√°n megtal√°lhatja a konkr√©t felhaszn√°l√°si utas√≠t√°s√°t, csak jobban figyeljen.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a ShopBuilder-nál?

  ShopBuilder Akci√≥k haszn√°lati szab√°lyai elŇĎ√≠rj√°k a pontosan haszn√°lhat√≥ idŇĎtartom√°nyt, √©s az egyes kuponok haszn√°lati ideje nem felt√©tlen√ľl egyezik meg. A rendel√©si ig√©ny √©s az √°ruh√°zi kedvezm√©nyrendszer szerint a ShopBuilder Akci√≥k haszn√°lati ideje v√°ltoz√≥.

  További Akciók, mint ShopBuilder Kedvezmény Kódok

  • Aj√°nlatok

   Kapj 20% Kedvezménnyeles Hama 96099 Fix Fali Tartó, 200x200

   Minden EBolt Kupon Lej√°r 4-12-22
  • Aj√°nlatok

   √Člvezz Bab√© Textil Pelenka Aj√°nd√©k 11 Db Term√©ket Legolcs√≥bban Rm25-t√≥l Ekozmetikum Oldalon

   Minden Ekozmetikum Kupon Lej√°r 3-12-22
  • Aj√°nlatok

   Kapj 30% Kedvezmény A Vásárlásnáles Akciós Termékeink

   Minden Babamarket Kupon Lej√°r 8-12-22
  • Aj√°nlatok

   Arany K√°rty√°k

   Minden Unibet Kupon Lej√°r 21-1-23
  • Aj√°nlatok

   Spórolj Akár 20%-t Ipari Tekercses DTF Rendszerek Pólónyomtatáshoz Termékekre Signdepot Oldalon

   Minden Signdepot Kupon Lej√°r 30-11-22
  • Aj√°nlatok

   Kapj Tartozékok Telefonhoz Terméket Legalacsonyabban 2300Ft-tól Remek-arak Oldalon

   Minden Remek-arak Kupon Lej√°r 7-12-22
  • Aj√°nlatok

   Szerezz Ak√°r 20% Kedvezm√©nnyeles V√©kony√≠tott 1,6 Szem√ľveglencs√©k Term√©keket Optikshop Oldalon

   Minden Optikshop Kupon Lej√°r 6-12-22

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezm√©nyekrŇĎl?

  Szerezze meg a legjobb ShopBuilder kedvezm√©nyeket, √©s elsŇĎk√©nt fog rendszeresen inform√°ci√≥t kapni a legelŇĎny√∂sebb kedvezm√©nyekrŇĎl.