ekuponok.com
Főoldal Üzletek Shox Kuponok

Shox Kuponok és Kuponkódok 60% - December 2022

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Shox kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Shox

  Hogyan fizetek Shox megrendeléséért?

  Az utánvét módjának kiválasztása esetén a fizetés készpénzben fizethető ki a futárszolgálat felé. Ingyenes szállítás országszerte 30 000 Ft alatt, 1500 Ft felett és 30 000 Ft felett! Online hitelkártyás fizetéssel kényelmesen és biztonságosan vásárolhat Shox üzletében. A kiválasztott tételek megrendelése után a K&H Bank weboldalára irányítanak, ahol bankkártyájával fizethet a bank által jelenleg használt legbiztonságosabb titkosított tranzakcióval. A K&H Bank elfogadja a VISA Classic, a VISA Electron és az Eurocard / MasterCard kártyákat.

  Mennyi a Shox szállítási ideje?

  A szállítási idő legkésőbb a foglalási visszaigazolás kézhezvételét követő naptól számított 30 nap. Vásároljon több mint 30.000 Ft-ot Magyarországon, a Shox ingyen szállíthat! A felhasználó hibájából történő újraküldés költségét minden esetben a vevő viseli. Az átvétel napjától - visszavonás esetén, a Shox megkapja a visszaküldött terméket - a kár kockázatát a felhasználó viseli.

  Shox garanciát vállal a termékeire?

  Termékszavatossági igény esetén, ha a termék hibás, kérheti a javítást, vagy ha ésszerű időn belül nem javítható meg, ha a termékben található cseretermék rendelkezésre áll, akkor cseretermék áll rendelkezésre. Ha egy termék nem felel meg a forgalomba hozatal időpontjában hatályos minőségi követelményeknek, vagy nem rendelkezik a termékleírásban meghatározott jellemzőkkel, akkor a terméket hibásnak kell tekinteni. A hiba észlelése után köteles haladéktalanul értesíteni a Shox -et az ezen üzleti szabályokban meghatározott módon, azaz legkésőbb a hiba felfedezését követő 2 hónapon belül. A termékszavatossági igények az adott termék forgalomba hozatalától számított 2 évig érvényesek.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a Shox honlapját?

  Igen. Mivel a Shox tagsági rendszert vezet be, a legfrissebb Shox Akciók legtöbbjét e-mailben juttatják el a tagokhoz. E-mailben regisztálva válhat a Shox tagjává.

  Hogyan lehet online használni a Shox kuponjaikat?

  Ellenőrizze, hogy elérhető-e a Shox Kuponok-e az Ön személyes fiókjában, adja hozzá a vásárolni kívánt terméket a bevásárlókosárba, lépjen a fizetési oldalra, és tegye a Shox Kuponok-ét a megfelelő ablakba, aztán az ügyfelek megkapják a kívánt kedvezményt.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a Shox-nál?

  Magabiztos legyen, hogy a Shox üzletben költ. A Shox Kuponkódok használható a ekuponok.com webhelyén. De lehet, hogy hosszú távon nem hatékony, mert néhány Shox Kuponkódok csak rövid távon hatékony.

  További Akciók, mint Shox Kedvezmény Kódok

  • Kuponok

   MAC Cosmetics Kupon: -30% Vásárlásodra 18 000 Ft-os Vásárlás Felett*

   Minden Magic Hair Kupon Lejár 19-2-23
  • Ajánlatok

   Élelmiszer és Papír-írószer Házhozszállítás 1993 óta 800Ft-tól

  • Ajánlatok

   Iratkozzon Fel A Wizzair Hírlevélre 10% Kedvezménnyel Az Első Megrendeléshez

   Minden Wizzair Kupon Lejár 31-12-22
  • Ajánlatok

   Élvezz Akár 90% Leárazást Ayurvedikus Gyógynövény Porok Termékekre Naturkence Oldalon

   Minden Naturkence Kupon Lejár 6-12-22
  • Ajánlatok

   Élvezz A Jó Asztali Körfűrész Alapfelszerelése Minden Műhelynek Terméket Legolcsóbban 64.990Ft-tól Güde Bolt Oldalon

   Minden Güde Bolt Kupon Lejár 29-11-22
  • Ajánlatok

   Ingyenes Szállítás A Kedvence.hu Oldalon

   Minden Kedvence.hu Kupon Lejár 31-12-22

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb Shox kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.