ekuponok.com

Shox Kuponok és Kuponkódok 50% - Január 2022

FAQ for Shox

Hogyan fizetek Shox megrendeléséért?

Az utánvét módjának kiválasztása esetén a fizetés készpénzben fizethető ki a futárszolgálat felé. Ingyenes szállítás országszerte 30 000 Ft alatt, 1500 Ft felett és 30 000 Ft felett! Online hitelkártyás fizetéssel kényelmesen és biztonságosan vásárolhat Shox üzletében. A kiválasztott tételek megrendelése után a K&H Bank weboldalára irányítanak, ahol bankkártyájával fizethet a bank által jelenleg használt legbiztonságosabb titkosított tranzakcióval. A K&H Bank elfogadja a VISA Classic, a VISA Electron és az Eurocard / MasterCard kártyákat.

Mennyi a Shox szállítási ideje?

A szállítási idő legkésőbb a foglalási visszaigazolás kézhezvételét követő naptól számított 30 nap. Vásároljon több mint 30.000 Ft-ot Magyarországon, a Shox ingyen szállíthat! A felhasználó hibájából történő újraküldés költségét minden esetben a vevő viseli. Az átvétel napjától - visszavonás esetén, a Shox megkapja a visszaküldött terméket - a kár kockázatát a felhasználó viseli.

Shox garanciát vállal a termékeire?

Termékszavatossági igény esetén, ha a termék hibás, kérheti a javítást, vagy ha ésszerű időn belül nem javítható meg, ha a termékben található cseretermék rendelkezésre áll, akkor cseretermék áll rendelkezésre. Ha egy termék nem felel meg a forgalomba hozatal időpontjában hatályos minőségi követelményeknek, vagy nem rendelkezik a termékleírásban meghatározott jellemzőkkel, akkor a terméket hibásnak kell tekinteni. A hiba észlelése után köteles haladéktalanul értesíteni a Shox -et az ezen üzleti szabályokban meghatározott módon, azaz legkésőbb a hiba felfedezését követő 2 hónapon belül. A termékszavatossági igények az adott termék forgalomba hozatalától számított 2 évig érvényesek.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Shox honlapját?

Igen. Mivel a Shox tagsági rendszert vezet be, a legfrissebb Shox Akciók legtöbbjét e-mailben juttatják el a tagokhoz. E-mailben regisztálva válhat a Shox tagjává.

Hogyan lehet online használni a Shox kuponjaikat?

Ellenőrizze, hogy elérhető-e a Shox Kuponok-e az Ön személyes fiókjában, adja hozzá a vásárolni kívánt terméket a bevásárlókosárba, lépjen a fizetési oldalra, és tegye a Shox Kuponok-ét a megfelelő ablakba, aztán az ügyfelek megkapják a kívánt kedvezményt.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Shox-nál?

Magabiztos legyen, hogy a Shox üzletben költ. A Shox Kuponkódok használható a ekuponok.com webhelyén. De lehet, hogy hosszú távon nem hatékony, mert néhány Shox Kuponkódok csak rövid távon hatékony.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Shox kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.