ekuponok.com
Főoldal Üzletek Shutterstock.com

Shutterstock.com kuponok és kuponkódok 60% - Január 2022

FAQ for Shutterstock.com

Miért nem használható a kártyám Shutterstock.com weboldalon?

Ha problémába ütközik az online hitelkártyás vásárlás során, Shutterstock.com örömmel ad telefonos segítséget. Ha hitelkártyáját ismét elutasítják, további információért forduljon hitelkártya-kibocsátójához. Ha szolgáltatása hitelkártya-probléma miatt nem újul meg, kérjük, frissítse újra hitelkártyáját, még akkor is, ha a tényleges hitelkártyaadatok nem változtak. Ily módon a rendszer újra megpróbálja megterhelni a hitelkártyát.

Kikapcsolhatom Shutterstock.com havi előfizetési csomagjának automatikus megújítását?

Igen, de ez nem állítja le a havi számláját. Ha havi előfizetési csomagot vásárolt, az éves előfizetési időszak alatt bármikor kikapcsolhatja az automatikus megújítási funkciót. A funkció lemondása nem újítja meg a szolgáltatást a következő évre az előfizetési év lejárta után, de az aktuális évi számlázást ez nem érinti. Ha előre szeretné lemondani éves előfizetési tervét, lépjen kapcsolatba Shutterstock.com-val, és megbeszélhetik közösen a többi alternatívát. Felhívjuk figyelmét, hogy az éves előfizetési csomag korai felmondása módosíthatja a csomag árat.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Shutterstock.com honlapját?

Igen. Shutterstock.com annak érdekében, hogy az ügyfelek maximalizálhassák az előnyöket és a legfrissebb információkat, biztosítson csatornákat az ügyfeleknek, hogy tagjai lehessenek. Ez azt jelenti, hogy e-mail címével regisztráljon a Shutterstock.com tagjává.

Hogyan lehet online használni a Shutterstock.com kuponjaikat?

Egyáltalán nem kell aggódnia a Shutterstock.com kuponkódok-ének használata miatt, mert a Shutterstock.com oldalán lesz egy részletes oldal, amely a Shutterstock.com kuponkódok-e helyes használatára irányítja. Tehát a Shutterstock.com vásárlása gyors és egyszerű, illetve rengeteg pénzt takaríthat meg Önnek.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Shutterstock.com-nál?

Shutterstock.com akciók lejárati dátuma egyértelműen szerepel az oldalon, csak élvezzé. De biztosítania kell, hogy a megrendeléséhez és a kiválasztott termékeihez használhassa ezt a akciók-t, különben nem élvezheti a kedvezményt.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Shutterstock.com kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.