ekuponok.com

Sinsay Kedvezmények 70% - Január 2022

FAQ for Sinsay

Milyen kedvezmények találhatóak a Sinsay-ban?

Iratkozzon fel Sinsay hírlevelére, és Ön 10% -os online kupont küld Önnek! Használja ki kedvezményét, és élvezze a vásárlást a weboldalukon. Nemcsak kedvezményeket kaphat, hanem a lehető leggyorsabban megismerheti exkluzív ajánlataikat. Ha úgy gondolja, hogy már nem szeretne információkat kapni tőlük, bármikor leiratkozhat.

Hogyan lehet fizetni Sinsay-ban?

Fizethet online, banki átutalással vagy hitelkártyával, vagy (ha az \"Express Delivery\" vagy a \"Standard Express Service\" lehetőséget választja) a Sinsay online áruházban a megrendelés értékének kifizetésére. Mindig online fizessen a PayU szolgáltatáson keresztül. Ha úgy dönt, hogy online fizet, akkor átirányítja a PayU webhelyére, ahol eldöntheti, hogy hitelkártyával vagy banki átutalással fizet-e. Sinsay nem fogad el hagyományos banki átutalásokat.

A Sinsay ingyenes szállítást biztosít?

A szállítási költség és idő a választott szállítási módtól függ: Normál szállítás: 1-5 munkanap, 750 Ft. A Sinsay üzletben történő átvételért nincs díj. Ingyenes szállítás 11000 Ft feletti megrendelések esetén. felhívják figyelmét, hogy a megrendelések nagy száma miatt a csomagok kézbesítése késhet. Sinsay mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb teljesítse megrendelését.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Sinsay honlapját?

Igen. Ellátogathatja a sinsay.com kezdőlapját és megtalálja a regisztrációs felületet, aztán követheti az utasításokat a regisztráció befejezéséhez. A regisztrációval csatlakozhat a Sinsay tagjaihoz, és élvezheti a tagok kizárólagos előnyeit.

Hogyan lehet online használni a Sinsay kuponjaikat?

Saját Sinsay Kuponkódok-ét megtalálhatja a ekuponok.com oldalán, és kényelmesebb belépni a Sinsay honlapjára a ekuponok.com webhelyéről. Mutatva a Sinsay Kuponkódok-ét a fizetéskor, a rendszer észleli a Kuponok -ét, majd alkalmazza a megrendelésére.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Sinsay-nál?

Jelentkezhet a Sinsay weboldalán, vagy létrehozhat egy új fiókot, a személyes központra kattintva megtekintheti a kuponjaimat, láthatja a Sinsay szelvényeinek listáját, és minden egyes kuponban feltüntetik az érvényességi időt.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Sinsay kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.