ekuponok.com

Sinsay Kuponok és Kedvezmény Kódok - Június 2021

Vásárlási tippek

Milyen kedvezmények találhatóak a Sinsay-ban?
Iratkozzon fel Sinsay hírlevelére, és Ön 10% -os online kupont küld Önnek! Használja ki kedvezményét, és élvezze a vásárlást a weboldalukon. Nemcsak kedvezményeket kaphat, hanem a lehető leggyorsabban megismerheti exkluzív ajánlataikat. Ha úgy gondolja, hogy már nem szeretne információkat kapni tőlük, bármikor leiratkozhat.
Hogyan lehet fizetni Sinsay-ban?
Fizethet online, banki átutalással vagy hitelkártyával, vagy (ha az "Express Delivery" vagy a "Standard Express Service" lehetőséget választja) a Sinsay online áruházban a megrendelés értékének kifizetésére. Mindig online fizessen a PayU szolgáltatáson keresztül. Ha úgy dönt, hogy online fizet, akkor átirányítja a PayU webhelyére, ahol eldöntheti, hogy hitelkártyával vagy banki átutalással fizet-e. Sinsay nem fogad el hagyományos banki átutalásokat.
A Sinsay ingyenes szállítást biztosít?
A szállítási költség és idő a választott szállítási módtól függ: Normál szállítás: 1-5 munkanap, 750 Ft. A Sinsay üzletben történő átvételért nincs díj. Ingyenes szállítás 11000 Ft feletti megrendelések esetén. felhívják figyelmét, hogy a megrendelések nagy száma miatt a csomagok kézbesítése késhet. Sinsay mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb teljesítse megrendelését.