ekuponok.com
Főoldal Üzletek Sipo kupon

Sipo kupon és kuponkód 90% - November 2022

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Sipo kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Sipo

  Milyen fizetési módokat fogad el a Sipo?

  Fizetni kétféleképpen lehet, az OTP weboldalán keresztül a rendelés során hitelkártyával vagy a csomag kézhezvételét követően készpénzben a futárhoz. SimplePay hitelkártyás fizetés: Hitelkártyával történő fizetéskor automatikusan belép a SimplePay fizetési oldalra, és ott igazolja személyazonosságát, majd visszatér a Sipo online áruházba. Sipo készpénzt, utánvétet és vásárlásokat is elfogad az egészségbiztosítási pénztár számlájára.

  Sipo ingyenes szállítást kínál?

  Ha a "Kézbesítés futárral" lehetőséget választja, a csomagot a GLS futárszolgálat kézbesíti az ország minden részébe. Szállítási címként bármely magyarországi település címadata megadható. A szállítási idő a megrendelés elküldését követő 1-2 munkanap. Az adott napon leadott megrendeléseket mindig kicsomagoljuk és a következő munkanapon átadjuk a futárszolgálatnak. Futárral történő szállítás esetén a szállítási idő a megrendelés elküldését követő 2-3 munkanap. A meghatározott időpontban leadott rendeléseket mindig a következő munkanapon adjuk át a futárszolgálat munkatársainak. A Sipo viseli a szállítási költséget, ha a megrendelés teljes összege meghaladja a 11 000 Ft -ot.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a Sipo honlapját?

  Igen. Sipo annak érdekében, hogy az ügyfelek maximalizálhassák az előnyöket és a legfrissebb információkat, biztosítson csatornákat az ügyfeleknek, hogy tagjai lehessenek. Ez azt jelenti, hogy e-mail címével regisztráljon a Sipo tagjává.

  Hogyan lehet online használni a Sipo kuponjaikat?

  Az ügyfelek személyes fiókjukban ellenőrizhetik a saját Sipo kuponkód -üket, hogy meggyőződjenek arról, melyik Sipo kupon-e használható fel a megrendeléseikhez, hogy azokat helyesen lehet használni a fizetéskor. Ugyanakkor a rendszer ennek megfelelően megkérdezi Önt is a Sipo kupon-e használatáról annak biztosítása érdekében, hogy minden ügyfél élvezze a legnagyobb kedvezményt.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a Sipo-nál?

  A leginkább aggasztó kérdés mindenképpen a Sipo kupon lejárati ideje. Ne aggódjon, amíg az érvényességi időn belül különleges kedvezményeket élvezhet. A Sipo kuponkód érvényességi ideje azonban eltérő, ezért a lehető leghamarabb fel kell használnia.

  További Akciók, mint Sipo Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Kapj AEG Mosógép Terméket Csak 172900Ft-ért Eluxshop Oldalon

   Minden Eluxshop Kupon Lejár 3-12-22
  • Ajánlatok

   Kapj A Szénkefementes Motorokról Vagy Mi Szól A Kefementes Gépek Mellett Terméket Csak 3990Ft-ért Timarszerszam Oldalon

   Minden Timár Kupon Lejár 8-12-22
  • Ajánlatok

   Élvezz Akár 15% Leárazást Főzdetúra Termékekre FIRST Craft Beer Oldalon

  • Ajánlatok

   Megrendelő Lap 180Ft-tól

   Minden Argital.hu Kupon Lejár 7-12-22
  • Ajánlatok

   20% Kedvezmény A Vásárlásnál Setrab ProLine SLM 10 Soros Motor és Váltóolajhűtő Radiátor Termékekre

   Minden LLRacing Kupon Lejár 3-12-22
  • Kuponok

   25% Kedvezmény Ruhákra és Cipőkre

   Minden Jacamo Kupon Lejár 27-11-22

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb Sipo kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.