ekuponok.com

Sipo kupon és kuponkód 55% - Január 2022

FAQ for Sipo

Milyen fizetési módokat fogad el a Sipo?

Fizetni kétféleképpen lehet, az OTP weboldalán keresztül a rendelés során hitelkártyával vagy a csomag kézhezvételét követően készpénzben a futárhoz. SimplePay hitelkártyás fizetés: Hitelkártyával történő fizetéskor automatikusan belép a SimplePay fizetési oldalra, és ott igazolja személyazonosságát, majd visszatér a Sipo online áruházba. Sipo készpénzt, utánvétet és vásárlásokat is elfogad az egészségbiztosítási pénztár számlájára.

Sipo ingyenes szállítást kínál?

Ha a "Kézbesítés futárral" lehetőséget választja, a csomagot a GLS futárszolgálat kézbesíti az ország minden részébe. Szállítási címként bármely magyarországi település címadata megadható. A szállítási idő a megrendelés elküldését követő 1-2 munkanap. Az adott napon leadott megrendeléseket mindig kicsomagoljuk és a következő munkanapon átadjuk a futárszolgálatnak. Futárral történő szállítás esetén a szállítási idő a megrendelés elküldését követő 2-3 munkanap. A meghatározott időpontban leadott rendeléseket mindig a következő munkanapon adjuk át a futárszolgálat munkatársainak. A Sipo viseli a szállítási költséget, ha a megrendelés teljes összege meghaladja a 11 000 Ft -ot.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Sipo honlapját?

Igen. Sipo annak érdekében, hogy az ügyfelek maximalizálhassák az előnyöket és a legfrissebb információkat, biztosítson csatornákat az ügyfeleknek, hogy tagjai lehessenek. Ez azt jelenti, hogy e-mail címével regisztráljon a Sipo tagjává.

Hogyan lehet online használni a Sipo kuponjaikat?

Az ügyfelek személyes fiókjukban ellenőrizhetik a saját Sipo kuponkód -üket, hogy meggyőződjenek arról, melyik Sipo kupon-e használható fel a megrendeléseikhez, hogy azokat helyesen lehet használni a fizetéskor. Ugyanakkor a rendszer ennek megfelelően megkérdezi Önt is a Sipo kupon-e használatáról annak biztosítása érdekében, hogy minden ügyfél élvezze a legnagyobb kedvezményt.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Sipo-nál?

A leginkább aggasztó kérdés mindenképpen a Sipo kupon lejárati ideje. Ne aggódjon, amíg az érvényességi időn belül különleges kedvezményeket élvezhet. A Sipo kuponkód érvényességi ideje azonban eltérő, ezért a lehető leghamarabb fel kell használnia.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Sipo kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.