ekuponok.com

Sizeer Kedvezmények 60% - Május 2022

FAQ for Sizeer

Milyen előnyökkel jár, ha csatlakozom Sizeer klubjához?

A Sizeer CLUB 4 egyszerű szabályt jelent! Telepítse Sizeer alkalmazását, és regisztráljon, vagy jelentkezzen be fiókjába. A Sizeer -ben elköltött minden 1 PLN 1 PONT. A pontokat kuponokra, azaz százalékos vagy összegű kedvezményekre és nyereményekre lehet váltani. Vannak további feladatok, gyorsabban szerezhet extra pontokat és kuponokat.

Van valami előnye, ha feliratkozom Sizeer hírlevelére?

Iratkozzon fel Sizeer hírlevelére, és -10% kedvezményt kap a vásárlásból. A kedvezmény egyszeri és az átvétel napjától számított 48 órán belül érvényes. Különleges akciókról is tájékozódhat, amelyek során kedvezményes áron megtalálja álmai cipőit; hírek az egyedi stílusokról és a legújabb limitált márkagyűjteményekről; elsőként értesül minden akcióról!

Milyen szállítási módokat kínál Sizeer?

A megrendelés feldolgozási ideje 1-5 munkanap. Sizeer online áruházában az alábbi négy szállítási mód közül választhat: DPD vagy DHL Express: Ingyenes szállítás DPD vagy DHL Express útján a kijelölt címére, és szállítás a legrövidebb idő alatt. 100 PLN feletti rendelés esetén ingyenes szállítás. 100 PLN alatti megrendelés esetén a szállítási díj 9 PLN. Sizeer csak Lengyelországban kínálja termékeinket. Ha nincs lengyelországi címe, Kérik, ne felejtse el megadni a szállítási címet Lengyelországban, vagy rendelje meg az árut, és szállítsa el egy lengyel bemutatóterembe.

Hogyan fizethetek a Sizeer webhelyen leadott rendelésekért?

A Sizeer áruházban a következő lehetőségek állnak rendelkezésre a megrendelés kifizetéséhez: utánvéttel (amikor a csomag expressz kézbesítéssel érkezik), online a Przelewy 24 rendszeren keresztül, DotPay és PayPal (előre fizetés). A fizetési módot a kosár első lépésében választja ki, amikor megrendeli. Ha úgy dönt, hogy utánvéttel rendel, azaz amikor átveszi a csomagot, Kérik, készítse elő a futárnak levonandó összeget. Inkább kártyával fizet? Most már lehetséges. Online fizetés: online fizetés Przelewy24 vagy DotPay (előleg), Przelewy24 és DotPay-lehetővé teszi a fizetést: banki átutalással (rendes, postai, elektronikus), hitelkártyával.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Sizeer honlapját?

Igen. A legtöbb kereskedő rendelkezik tagelőnyökkel, és ez alól a Sizeer sem kivétel. A sikeres regisztráció után a rendszer összegyűjtheti az egyes fogyasztásokra vonatkozó pontokat, és elküldheti a Sizeer kuponok-t és egyéb előnyöket, amelyeket csak a tagok élvezhetnek.

Hogyan lehet online használni a Sizeer kuponjaikat?

Először hozzon létre egy fiókot a Sizeer weboldalán, mert azt a fizetéshez használják. Ugyanakkor tag is lesz, és több különböző ajánlatot élvezhet. Töltse ki a Sizeer Akciók-ét az érvényességi idő belül, és a kedvezmény a fizetéskor érvényessé válik.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Sizeer-nál?

A Sizeer Kuponkódok esetében a normál használati időtartamon belül csak nyugodtan használja. De a Sizeer kuponok esetében, amelyet csak bizonyos típusú árucikkek megrendelésére lehet felhasználni, azonnal fel kell használnia, amint az áruk még raktáron vannak, hogy ne hagyja ki a Sizeer kedvezményét.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Sizeer kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.