ekuponok.com
Főoldal Üzletek Skinsmart

Skinsmart Kedvezmények 70% - Január 2022

FAQ for Skinsmart

Hogyan fizethetem ki Skinsmart termékeit?

A Skinsmart online áruházában háromféle módon fizetheti ki csomagját: Banki átutalással: A sikeres rendelést visszaigazoló e-mailben is megtalálja az utaláshoz szükséges összes információt. Rendelése automatikus törlése előtt 10 napja van az átutalás kezdeményezésére. Utánvét: Az utánvétes posta a Magyar Posta szolgáltatása, ebben az esetben csak a már megkezdett csomagokért kell fizetni. A csomagot a megrendelés után azonnal postázzuk (általában a megrendelést követő első munkanapon). Az utánvétes rendelés felára 490 Ft. Ha házhozszállításról van szó, a futárnál készpénzzel és bankkártyával is fizethet. Bankkártyával: A fizetés az OTP SimplePay felületén keresztül történik, és az OTP bankok használata a legnagyobb biztonsággal. Skinsmart elfogadja a MasterCard, Maestro, VISA és VISA Electron és American Express kártyákat.

Ki szállítja Skinsmart termékeit?

A Skinsmart az MPL (Magyar Posta Logisztika) futárszolgálatot használja a csomagok küldésére. A rendelést nyomon követjük, és a posta automata e-mailt küld számáról és nyomon követési lehetőségeiről. A küldemények általában 1-2 munkanapon belül megérkeznek (a részletekért kattintson ide), de esetenként (főleg hétvége után) a csomagok számának növekedése miatt 1-2 napot is késhetnek. Többféle szállítási mód közül választhat: házhozszállítás-990 Ft, 15.000 Ft felett ingyenes szállítás. Szállítási idő aznap reggel 8-17 óráig. Postai átvétel-840 Ft, 15.000 Ft felett ingyenes: Ha kényelmes, a közeli átvételi ponton átveheti a csomagot. A Magyar Posta ponthálózata a legkiterjedtebb, több mint 2700 átvételi ponttal országszerte. Csomagológép: A legmodernebb lehetőség a csomagológép. 0-24 órán belül bármikor idejöhet és sorban állás nélkül átveheti rendelését.

Milyen kedvezményt kínál a Skinsmart?

A Skinsmart hűségprogram részeként letöltheti Skinsmart titkos kuponkódját, és 5% kedvezményt kaphat a következő termékekből: Geek&Gorgeous (teljes kiszerelés), Paula's Choice (teljes kiszerelés), NIOD, EVY Technologies, Brow Wow csipeszek, Skintegra, a The Ordinary és az Altruist termékekre, valamint a luxusmintákra/minikre nem érvényesek a kedvezmények. A kuponkód letöltéséhez kérik, írja be e-mail címét az alábbi szövegmezőbe, nyomja meg a Titkos kupon letöltése gombot, a kuponkód az Öné! A letöltött kuponkódot a kosár oldalon ellenőrizheti. A kuponkód letöltéséhez nem kell regisztrálnia, de kérik, adja meg az e-mail címét, amelyet legutóbb vásárolt tőlük.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Skinsmart honlapját?

Igen. Miután regisztrál a skinsmart.hu webhelyén, időben megszerezheti a legfrissebb márkainformációkat. A Skinsmart pedig időben előnyöket biztosít az e-mailre regisztráló számára, így nagyszerű kedvezményeket élvezhet.

Hogyan lehet online használni a Skinsmart kuponjaikat?

Fordítson nagyobb figyelmet a fizetéskor. Ha a Skinsmart kuponkód-ét szeretné használni, a megrendelésének meg kell felelnie a használati feltételeknek, különben a Skinsmart kuponkód-e érvénytelen lesz. A Skinsmart vásárlási oldalán megtalálhatja a konkrét felhasználási utasítását, csak jobban figyeljen.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Skinsmart-nál?

Magabiztos legyen, hogy a Skinsmart üzletben költ. A Skinsmart kuponkód használható a ekuponok.com webhelyén. De lehet, hogy hosszú távon nem hatékony, mert néhány Skinsmart kuponkód csak rövid távon hatékony.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Skinsmart kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.