ekuponok.com
Főoldal Üzletek SKYNET COMPUTER kupon

SKYNET COMPUTER kupon és Kuponkódok 65% - December 2022

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes SKYNET COMPUTER kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for SKYNET COMPUTER

  SKYNET COMPUTER mennyit kér a szállításért?

  A SKYNET COMPUTER házhoz szállítást tud intézni foglalás és utánvét útján. Minden megrendelés után kollégáik telefonon vagy e-mailben felveszik Önnel a kapcsolatot! A GLS Courier a csomagok feladása előtt telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot. Utánvét: A weboldalon történő rendelés leadását követően a GLS expressz szolgáltatás másnap kiszállítja a csomagot a megjelölt címre. A csomag átvétele után a termék árát át kell adni a futárszolgálatnak. A GLS Courier a csomagok feladása előtt telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot. Szállítási díj: 0-3Kg: 1600 Ft; 3-5Kg: 1900 Ft; 5-10Kg: 2200 Ft, 10-15Kg: 2600 Ft, 15-20Kg: 3100 Ft, 20-25Kg: 3500 Ft 00K02:50 Ft.

  SKYNET COMPUTER elfogad banki fizetést?

  SKYNET COMPUTER munkatársa e-mailben elküldi Önnek a számla másolatát, amely alapján Ön banki átutalást hajthat végre. A vevő a berendezés átvétele után kapja meg az eredeti számlát. Ha a vevő a kiszállítást kéri és az árut készpénzben fizeti, a vevő a termék átvételét követően köteles megfizetni az eladónak vagy az eladó megbízottjának az árat, beleértve a termék szállítási költségét is. A termék átvétele után számlát kap. Az árut személyesen a SKYNET COMPUTER üzletekben tudjátok átvenni, illetve előre utalással vagy Kp fizetéssel is tudtok fizetni. Az üzlet jelenleg nem támogatja a bankkártyás fizetést és a részletfizetést.

  SKYNET COMPUTER garanciális szolgáltatást nyújt a termékeihez?

  SKYNET COMPUTER garanciális szolgáltatásokat nyújt a jogszabályoknak megfelelően. A kötelező (törvényes) jótállási kikötések szalagszerűen határozzák meg a jótállási időt, és a tartós fogyasztási cikkek teljes eladási árához igazodnak. Az eladási ártartomány és a kötelező jótállási idő a következő: 250.000 Ft eladási ár felett a szabályzat 3 év kötelező jótállást ír elő (250.001 Ft felett). Ha az ár meghaladja a 100 000 Ft-ot, de nem haladja meg a 250 000 Ft-ot, akkor a kötelező jótállási idő 2 év (100 001-250 000 Ft-ig). Ha az ár nem haladja meg a 10 000 Ft-ot, hanem a 100 000 Ft-ot, akkor a kötelező jótállási idő 1 év (maximum 10 000-100 000 Ft-ig). A 10.000 Ft-ot el nem érő fogyasztási cikkekre nincs garancia. A törvényben meghatározott jótállási időn túl a gyártó önkéntes jótállást is vállalhat, amelyre további feltételek vonatkozhatnak. kérik, minden esetben figyelmesen olvassa el a gyártó elérhetőségeit, hogy megértse az önkéntes jótállási feltételeket!

  E-mail címmel kell regisztrálnom a SKYNET COMPUTER honlapját?

  Igen. Azok az ügyfelek, akik szeretnék megismerni a skynet-computer.hu legfrissebb híreit, új termékekkel kapcsolatos konzultációkat és kedvezményeket, olyan csatornákon keresztül szerezhetők be, mint a tag regisztrációja. Könnyen regisztrálhat, amikor a SKYNET COMPUTER oldalára lép.

  Hogyan lehet online használni a SKYNET COMPUTER kuponjaikat?

  Mindaddig, amíg az ügyfél megrendelése a felhasználási körbe tartozik és a határidőn belül, a SKYNET COMPUTER lehetőséget biztosít az ügyfeleknek a Akciók használatára. Az ügyfél SKYNET COMPUTER Akciók-e a fizetéskor érvényesíthető a megrendelésen, ezáltal segítve az ügyfeleket abban, hogy többet takarítsanak meg.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a SKYNET COMPUTER-nál?

  Különböző kuponok esetén a SKYNET COMPUTER által beállított érvényességi idő eltérő lehet. Ha meg szeretné erősíteni a pontos lejárati dátumot, akkor az egyes kuponokra kattintva beléphet a használati magyarázat oldalára a skynet-computer.hu-on, amelyet meg tud tekinteni.

  További Akciók, mint SKYNET COMPUTER Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Szerezz 50% Megtakarítás A Megrendelésenes PrettyLittleThing Női Hosszú Nadrág 40 29-30 M Termékeket Hada Webshop Oldalon

   Minden Háda Webshop Kupon Lejár 20-12-22
  • Ajánlatok

   Kapj 70% Megtakarítás A Megrendelésenes Cikkek

   Minden GépészBolt Kupon Lejár 16-12-22
  • Ajánlatok

   Szerezz Akár -90%es Ok Vidéken Termékeket SZEXSHOP Oldalon

   Minden SZEXSHOP Kupon Lejár 16-12-22
  • Ajánlatok

   Premier Outlet - Akció Klubtagoknak - 20% Kedvezmény - Ingyenes Szállítással

   Minden Premier Outlet Kupon Lejár 31-12-23
  • Ajánlatok

   Élvezz Galaxy A Terméket Legolcsóbban 56691Ft-tól SEstore Oldalon

   Minden SEstore Kupon Lejár 22-12-22
  • Ajánlatok

   Tropicarium 40%-os Kuponkód Az Egész Oldalon

   Minden Tropicarium Kupon Lejár 31-12-23

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb SKYNET COMPUTER kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.