ekuponok.com
Főoldal Üzletek SmartDiszkont kupon

SmartDiszkont kupon és kuponkód 55% - Szeptember 2023

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes SmartDiszkont kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for SmartDiszkont

  Mennyi a szállítási költség a SmartDiszkont-nál?

  Magyarország területén belüli kiszállítás: 10 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes ExpressOne expressz szolgáltatás, 15 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes GLS expressz szolgáltatás. Ha a SmartDiszkont weboldalon (Barion) előre utalást és bankkártyás fizetést végez: GLS expressz szolgáltatás és GLS csomagpont-1190 Ft, ExpressOne expressz 990 Ft igénybevétele. Utánvét: vegye igénybe a GLS expressz szolgáltatást és a GLS csomagpontot-1590Ft ExpressOne expressz szolgáltatást nyújt-1290Ft.

  Van-e garancia a SmartDiszkont termékre?

  A vonatkozó törvények és előírások értelmében a SmartDiszkont legalább 3-6 hónap garanciát ír elő minden általa értékesített új termékre, ha az összeg nem éri el a 10 000 Ft-ot. Minden 10.000 Ft alatti termékre 6 hónap garanciát vállalnak. 10.000 Ft feletti termékekre 1 év garanciát vállalnak. Az érintett termékekre külön megjelöljük a hosszabb jótállási időt! A jótállás kezdő dátuma a számla és a jótállási jegy kelte.

  Milyen típusú bankkártyával lehet fizetni a SmartDiszkont webáruházban?

  A SmartDiszkont elfogadott fizetési módok közé tartozik az utánvétes fizetés, a banki átutalás és a rendelés leadásakor a bankkártyás fizetés. A bankkártyás fizetés a Barion rendszerben történik. A BarionSmartGateway egy teljesen hazai, bankfüggetlen bankkártya és elektronikus pénz fogadására alkalmas fizetőkártya, számos innovatív funkcióval és verhetetlen árakkal. A regisztráció mindössze egy percet vesz igénybe, és kényelmesebb a használata.

  SmartDiszkont kínál előfizetési kedvezményeket?

  Igen, ha feliratkozik SmartDiszkont hírlevelére, 400 Ft készpénzkedvezményt kap. Adja meg e-mail címét most, és a lehető leggyorsabban értesülhet a SmartDiszkont egyéb ajánlatairól és promócióiról. De meg kell jegyezni, hogy a 400 Ft-os kupon 10 000 Ft feletti vásárlás esetén érvényes.

  Kedvezményeket kínál a SmartDiszkont?

  Igen, a SmartDiszkont nagyra értékeli az ügyfelei iránta tanúsított támogatást és bizalmat, ezért örömmel jelentik be az ügyfeleiknek a kedvezményeket. 10.000 Ft feletti vásárlás esetén 400 Ft kedvezményt adnak. Ha szeretne még többet megtudni az exkluzív kedvezményekről, iratkozzon fel a hírlevelükre.

  A SmartDiszkont ingyenes szállítást kínál?

  Magyarország területén belüli kiszállítás: 10 000 Ft feletti vásárlás esetén ExpressOne expressz ingyenes kiszállítási szolgáltatás, 15 000 Ft feletti vásárlás esetén GLS expressz ingyenes kiszállítási szolgáltatás érhető el. Ha előre utalás és bankkártyás fizetés történik SmartDiszkont honlapján (Barion): Használja a GLS futárszolgálatot és a GLS csomagpontot - 1190 Ft. Express One szolgáltatás igénybevétele - 990 Ft. 3. Utánvét (utánvét esetén expressz irodában is fizethet): GLS expressz szolgáltatás és GLS csomagpont igénybevétele - 1590 Ft, Express One - 1290 Ft.

  Milyen típusú bankkártyával lehet fizetni a SmartDiszkont webáruházban?

  Három fizetési módot használhat a SmartDiszkont megrendeléseinek kifizetésére: utánvétes fizetés, banki átutalás és hitelkártyás fizetés a megrendeléskor. Az utánvétes kezelési költség 400 Ft. Sokféle hitelkártyával fizethet, például a Mastercard, Visa, American Express. A banki átutalásokkal kapcsolatos további információkért keresse fel SmartDiszkont webhelyét.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a SmartDiszkont honlapját?

  Igen. Ha regisztrál e-mail címmel a smartdiszkont.hu oldalát, többet tudhat meg a SmartDiszkont-ről, a SmartDiszkont legújabb ajánlatairól, promócióiról és időzített kedvezményeiről, hogy ne maradjon le a SmartDiszkont ajánlatairól, amivel nagymértékben megtakarítják a fogyasztási költségeket.

  Hogyan lehet online használni a SmartDiszkont kuponjaikat?

  A lejárati dátumon belüli SmartDiszkont Akciók-e felhasználható a fizetéshez. A SmartDiszkont weboldalán rendelkezik a Akciók-e ellenőrizésével vagy kitöltésével foglalkozó oldallal, de az ügyfeleknek biztosítaniuk kell, hogy függőben lévő fizetési megbízásuk megfeleljen a használatra vonatkozó követelményeknek a SmartDiszkont-nál.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a SmartDiszkont-nál?

  A SmartDiszkont kuponja alján az érvényességi időszak látható, amelyet a lejárati dátum előtt lehet felhasználni. Néhány SmartDiszkont kuponának azonban nincs lejárati dátuma, és ezeket a kuponokat még a promóciós termékek teljesen eladása előtt fel lehet használni.

  További Akciók, mint SmartDiszkont Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   6% Megtakarítás A Megrendelésen Erre Word Bits Társasjáték Raktáron Rrp 4990℉ Rrp Kívánság Listára167

  • Ajánlatok

   Akár 15% Kedvezménnyel Szállítási Információk Termékekre

   Minden JANE Kupon Lejár 9-10-23

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb SmartDiszkont kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.

  A ekuponok.com cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb élményt nyújthassuk webhelyünkön. Ha folytatja, a ekuponok.com feltételezi, hogy elfogadja a cookie-kra vonatkozó szabályzatunkat. Olvass tovább