ekuponok.com
Főoldal Üzletek Smartshop

Smartshop Kuponok és Akciók - Június 2021

FAQ for Smartshop

Van Smartshop-nak VIP tagsági terve?

A Smartshop VIP programban való részvétel lehetővé teszi, hogy akár 40% -os kedvezményt élvezzen, és havonta csomagot is küld neked, hogy még magasabb kedvezményeket kapj a VIP tagságod révén. Fontos megjegyezni, hogy VIP tagságuk határozatlan és határozatlan terv, amely továbbra is biztosítja a fenti kedvezményeket, valamint személyes és havi ajánlatokat.

Milyen fizetési módokat támogat Smartshop online áruháza?

Smartshop online áruháza a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást kínálja ügyfeleinek, a CIB Bank biztonságos internetes fizetésével. A CIB Bank internetes fizetési rendszere lehetővé teszi a VISA termékcsaládba tartozó Mastercard / Maestro, VISA és VISA Electron bankkártyák használatát (csak a kibocsátó bank engedélyével), valamint az internet használatára alkalmas hálózati kártyákkal történő fizetést.

Mit tegyek, ha az általam megrendelt Smartshop termék hibás?

Ha a Smartshop megrendelt terméke hibás, akkor nem kell aggódnia, mert 3 napos garanciavállalást nyújtanak Önnek. Megkapta-e megrendelését, de a termék nem indult el, nem indult újra automatikusan, vagy csak más okok miatt jelenik meg meghibásodás? Ne aggódjon, ha szükséges, az áru átvételét követő 3 munkanapon belül kicserélik.