ekuponok.com
Főoldal Üzletek Smartshop

Smartshop Kuponok és Kuponkódok 65% - Január 2022

FAQ for Smartshop

Van Smartshop-nak VIP tagsági terve?

A Smartshop VIP programban való részvétel lehetővé teszi, hogy akár 40% -os kedvezményt élvezzen, és havonta csomagot is küld neked, hogy még magasabb kedvezményeket kapj a VIP tagságod révén. Fontos megjegyezni, hogy VIP tagságuk határozatlan és határozatlan terv, amely továbbra is biztosítja a fenti kedvezményeket, valamint személyes és havi ajánlatokat.

Milyen fizetési módokat támogat Smartshop online áruháza?

Smartshop online áruháza a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást kínálja ügyfeleinek, a CIB Bank biztonságos internetes fizetésével. A CIB Bank internetes fizetési rendszere lehetővé teszi a VISA termékcsaládba tartozó Mastercard / Maestro, VISA és VISA Electron bankkártyák használatát (csak a kibocsátó bank engedélyével), valamint az internet használatára alkalmas hálózati kártyákkal történő fizetést.

Mit tegyek, ha az általam megrendelt Smartshop termék hibás?

Ha a Smartshop megrendelt terméke hibás, akkor nem kell aggódnia, mert 3 napos garanciavállalást nyújtanak Önnek. Megkapta-e megrendelését, de a termék nem indult el, nem indult újra automatikusan, vagy csak más okok miatt jelenik meg meghibásodás? Ne aggódjon, ha szükséges, az áru átvételét követő 3 munkanapon belül kicserélik.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Smartshop honlapját?

Igen. smartshop.hu tagsági szolgáltatása egy e-mail cím regisztrálásával valósul meg. Előzetesen megkaphatja Smartshop preferenciális adatait és a legfrissebb tevékenységeit, először élvezheti a különböző Smartshop Kuponok-t, és lemondhatja ezt az előfizetést is.

Hogyan lehet online használni a Smartshop kuponjaikat?

Az ügyfelek megnyugodhatnak, hogy a Smartshop oldalon vásárolnak, mert a Smartshop Akciók-ének használatának módja nagyon egyszerű. Miután kiválasztotta a tetsző terméket, a befizetéskor mutassa meg a megfelelő Smartshop Akciók-ét, és az Ön által igénybe vehető kedvezmény megjelenik a fizetési oldalon.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Smartshop-nál?

Általánosságban elmondható, hogy a Smartshop minden kuponjának érvényességi ideje eltérő, ezért érdemes előre felhasználni. Néhány Smartshop Kuponok csak bizonyos termékekre vonatkozik, de nincs megadva lejárati idő, ezért ezeket a Smartshop Kuponok felhasználhatja az áruk elfogyása előtt.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Smartshop kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.