ekuponok.com
Főoldal Üzletek SneakerStudio

SneakerStudio Kuponok és Akciók - Június 2021

FAQ for SneakerStudio

Mennyi a SneakerStudio szállítási költsége?

SneakerStudio Minden tőlük telhetőt megtesz az összes kapott megrendelés mielőbbi feldolgozása érdekében, hogy a megvásárolt termékeket a megadott határidőn belül megkapja. A megrendelést a szállítás napján vagy a következő napon adjuk le, a kézbesítés idejétől függően. A megrendeléseket hétfőtől péntekig szállítják. Üzletük jelenleg két futárcég szolgáltatásait nyújtja Önnek. GLS: Ingyenes szállítás akkor lehetséges, ha a teljes megrendelés összege meghaladja a 7500 forintot. Az alacsonyabb 7500 forint értéket online vagy banki átutalással fizetik a szállítólevélre 700 forint költséggel.

Támogatja a SneakerStudio a banki átutalásokat?

Ha az online előrefizetést és PayPal-on keresztül történő előre fizetést használ, akkor a SneakerStudio azonnal megkezdi a rendelés rendezését. Ha banki átutalást választ, a bank általában két munkanapon belül könyveli el az összeget. Azt is választhatja, hogy fizet-e, amikor megérkezik a csomag.

Van-e garancia SneakerStudio termékeire?

A SneakerStudio minden termékére garancia vonatkozik. A garancia egész Magyarországra érvényes. A részletes feltételeket a termék jótállási jegye tartalmazza. Panasz elküldése előtt ellenőrizze, hogy a visszaküldendő termékre továbbra is vonatkozik-e a garancia. A panasz gyorsabb feldolgozása érdekében kérik, csatolja a panasztermékhez a következő tartalmat: a tőlük elektronikus formában kapott számlát és a teljes panaszigénylő űrlapot, amelyet letölthet az aloldal alján.