ekuponok.com
Főoldal Üzletek SneakerStudio

SneakerStudio Kuponok és Kuponkódok 85% - Május 2022

FAQ for SneakerStudio

Mennyi a SneakerStudio szállítási költsége?

SneakerStudio Minden tőlük telhetőt megtesz az összes kapott megrendelés mielőbbi feldolgozása érdekében, hogy a megvásárolt termékeket a megadott határidőn belül megkapja. A megrendelést a szállítás napján vagy a következő napon adjuk le, a kézbesítés idejétől függően. A megrendeléseket hétfőtől péntekig szállítják. Üzletük jelenleg két futárcég szolgáltatásait nyújtja Önnek. GLS: Ingyenes szállítás akkor lehetséges, ha a teljes megrendelés összege meghaladja a 7500 forintot. Az alacsonyabb 7500 forint értéket online vagy banki átutalással fizetik a szállítólevélre 700 forint költséggel.

Támogatja a SneakerStudio a banki átutalásokat?

Ha az online előrefizetést és PayPal-on keresztül történő előre fizetést használ, akkor a SneakerStudio azonnal megkezdi a rendelés rendezését. Ha banki átutalást választ, a bank általában két munkanapon belül könyveli el az összeget. Azt is választhatja, hogy fizet-e, amikor megérkezik a csomag.

Van-e garancia SneakerStudio termékeire?

A SneakerStudio minden termékére garancia vonatkozik. A garancia egész Magyarországra érvényes. A részletes feltételeket a termék jótállási jegye tartalmazza. Panasz elküldése előtt ellenőrizze, hogy a visszaküldendő termékre továbbra is vonatkozik-e a garancia. A panasz gyorsabb feldolgozása érdekében kérik, csatolja a panasztermékhez a következő tartalmat: a tőlük elektronikus formában kapott számlát és a teljes panaszigénylő űrlapot, amelyet letölthet az aloldal alján.

E-mail címmel kell regisztrálnom a SneakerStudio honlapját?

Igen. Annak érdekében, hogy az ügyfelek jobb felhasználói élményt nyújthassanak, a SneakerStudio különleges előnyöket hoz létre a tagok számára. Regisztrálnia kell a sneakerstudio.hu honlapján, hogy kényelmesen és gyorsan élvezhesse a SneakerStudio legújabb Akciók -ját.

Hogyan lehet online használni a SneakerStudio kuponjaikat?

A fizetési oldalon először felhasználhatja azt a kedvezményt, amelyet a SneakerStudio Akciók -e nélkül is kaphat, majd ki lehet töltenie a megfelelő Akciók -t a SneakerStudio oldalán, aztán más akcióval egyttü befizeti a megrendelést.

Mennyi ideig érvényes a kupon a SneakerStudio-nál?

SneakerStudio kuponja megjelöl a használati bemutatkozás oldalán, hogy elkerülje a kupon időkorlátjának elmulasztását. Az ilyen korlátozott időtartamú kuponok mellett a SneakerStudio néhány más kedvezményt is kínál, amelyeket kupon nélkül is kaphat.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb SneakerStudio kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.