ekuponok.com
Főoldal Üzletek Sooters

Sooters Kuponok és Kuponkódok 70% - Január 2022

FAQ for Sooters

Mennyi idő kell a Sooters fénykép elkészítéséhez?

A fotókat személyesen veheti át 48 órán belül a Sooters budapesti ügyfélszolgálatán. Mindössze annyit kell tennie, hogy megrendeléskor megjelöli központi ügyfélszolgálatukat átvételi helyként. felhívják figyelmét, hogy a fenti határidők a munkaidőre és a munkanapokra vonatkoznak! De van egy módja annak is, hogy megrendelését 3 órán belül teljesítse. Az alapárhoz képest 30% -os felárat számíthatnak fel. Ezt elmagyarázhatja nekik, amikor leadja a rendelését.

Hol vehetem át a Sooters késztermékét?

A Sooters több lehetőséget kínál a termékek fogadására. Ha átvételi helyként jelöli központi ügyfélszolgálatukat, akkor 48 órán belül átveheti az árukat az üzletükben. De felhasználhatja GLS pontjaikat arra is, hogy országosan több mint 700 ponton rendeljen 590 Ft-ért, és megrendelését futárszolgálaton keresztül is eljuttathatja Önhöz 96 órán belül. A szállítási díj Magyarországon 590 Ft.

Hogyan fizetek a Sooters -ban megrendelt képekért?

A Sooters többféle fizetési lehetőséget kínál, mert azt szeretné, ha az ügyfelek jó vásárlási élményt szereznének. Készpénzben fizethet a választott átvételi helyen. De választhatja a banki átutalási lehetőséget is. Vagy ha kényelmesebb az Ön számára, megrendelését online hitelkártyás fizetéssel is teljesítheti.

Sooters testreszabja a ruhákat a vállalkozások számára?

A Sooters rövid időn belül vállalja az egyenruhák gyártását. A pólónyomtatás minden nagy és kis vállalat számára lehetőséget nyújt: a Sooters munkaruhát kínál vállalkozásának és az alkalmazottak kohéziójának elősegítésére. Pólóik 100% pamutból készülnek, enyhén fényes, sima felülettel. Kényelmes viselet és nem túl vastag, ezért mindennapi használatra is alkalmas. Speciális nyomtatási technológiájuknak köszönhetően a többszörös mosás után is a nyomtatott grafika élénk és tartós maradhat. Ezenkívül ezek a ruhák moshatók gépben, és nem károsítják a nyomatokat.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Sooters honlapját?

Igen. Mivel a Sooters tagsági rendszert vezet be, a legfrissebb Sooters Akciók legtöbbjét e-mailben juttatják el a tagokhoz. E-mailben regisztálva válhat a Sooters tagjává.

Hogyan lehet online használni a Sooters kuponjaikat?

A kuponok használatához a Sooters vásárlásákor a következőket kell tennie: tegyen új terméket a bevásárlókosárba, és kattintson a megrendelés leadására. Jelentkezzen be a Sooters fiókba a részletek megadásával, vagy hozzon létre egy új fiókot, majd kattintson a fizetés folytatása gombra. A felsorolt ​​tételek alatt egy ablak ugrik fel, amely \"Kupon hozzáadása\" feliratú; ellenőrizze a Sooters által kiválasztott kupont, majd automatikusan visszatér a fizetés oldalra, és meglátja a tényleges kifizetési összeg csökkentését.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Sooters-nál?

Különböző kuponok esetén a Sooters által beállított érvényességi idő eltérhet. Ha pontosabb érvényességi időt szeretne tudni, akkor a kupon aljára kattintva megtekintheti. Ugyanakkor követheti a ekuponok.com webhelyét is, ha többet szeretne megtudni a Sooters-ről.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Sooters kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.