ekuponok.com

Spar Kuponok és Kuponkódok 70% - Január 2022

FAQ for Spar

Milyen előnyökkel jár, ha feliratkozol Spar hírlevelére?

Miért hiányzik a legjobb ár? Iratkozzon fel Spar heti hírlevelére, és elsőként értesülhet legújabb promócióikról, megtudhatja, milyen meglepetéseket hoznak Önnek jelenlegi hűségpromócióik, vagy hogyan szerezheti meg az ellenállhatatlan ajándékokat Egy szerencsés sorsolás! mire vársz? Írja be e-mail címét és ellenőrizze a postaládáját!

Mi a Spar SuperShop tagsági terve?

A Spar SuperShop Magyarország legnagyobb többpartneres hűségprogramja. A SuperShop törzsvásárlóként műanyag törzsvásárlói kártyákkal, Erste SuperShop bankkártyákkal vagy Erste SuperShop hitelkártyákkal gyűjtheti és válthatja be a SuperShop pontokat partnereinknél. 16 partnerünk közel 800 elfogadóhelyén élvezheti a SuperShop tagsági kártya előnyeit. Mire vár? Csatlakozzon most!

Van Spar-nak ajándékkártyaja?

A Spar nemcsak ideális ajándék családjának, barátainak és partnereinek, hanem a napi vásárlást is megkönnyíti: a fizetés gyorsabb, mint a pénztárosoké, nem kell többé aggódnia a változások miatt, az ajándékozás soha nem volt ilyen egyszerű: előre meghatározott értékű (2500, 5000, 10 000 Ft) SPAR ajándékkártya, vagy válasszon egy újratölthető kártyát (1000 és 65 000 forint között, egyszer töltse fel). Használat előtt az ajándékkártyát a fizetéskor aktiválni kell.

Milyen hitelkártyákat fogadnak el Spar üzletében?

A Spar csoportboltban különféle hitelkártyákkal fizethet! Annak érdekében, hogy vásárlási élménye pihentetőbb és élvezetesebb legyen, a következő logókkal rendelkező hitelkártyákat használhatja az összes Spar, INTERSPAR és City SPAR üzletben fizetés közben: MasterCard, Master, MasterCard, Visa, Visa. Választhat a saját preferenciái szerint.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Spar honlapját?

Igen. Ha nem akarja lemaradni a Spar termékkel kapcsolatos összes legfrissebb hírről, és a lehető leghamarabb meg akarja vásárolni Spar új termékeit, regisztráljon a Spar tagjává. Igényelhet további Spar Kuponok-t is.

Hogyan lehet online használni a Spar kuponjaikat?

A Spar vásárlásákor felhasználható a megfelelő kuponok ellenőrzésével a fizetés során. A meglévő SparAkciók megtekintéséhez jelentkezzen be fiókjába, tekintse meg személyes kezdőlapját, és kattintson a kuponjaimra. Minden Spar kupon alján a megfelelő használati szabályok szerepelnek. Ha a megrendelése megfelel a feltételeknek, akkor felhasználható a Spar kupon.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Spar-nál?

Spar kuponja megjelöl a használati bemutatkozás oldalán, hogy elkerülje a kupon időkorlátjának elmulasztását. Az ilyen korlátozott időtartamú kuponok mellett a Spar néhány más kedvezményt is kínál, amelyeket kupon nélkül is kaphat.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Spar kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.