ekuponok.com
Főoldal Üzletek SpeedShop

SpeedShop Kuponok és Promóciós Kód - Június 2021

FAQ for SpeedShop

A SpeedShop ingyenes karbantartási szolgáltatásokat nyújt?

Ha a garanciális időszak alatt javítja telefonját, kérik, forduljon bizalommal a SpeedShop -hoz! Saját alkatrészraktáruknak köszönhetően a javításhoz szükséges alkatrészek sok felszereléshez azonnal rendelkezésre állnak. Kezelheti saját otthonában vagy a Forgách utcai üzletükben. Ha nem akar a postára rohanni, akkor rajtuk keresztül rendelhet expressz kézbesítést, csupán a csomag alapos előkészítését kell tennie. A szolgáltatási díj az 1990 magyar forint teljes összege, amelyet a megjavított berendezés átvételénél kell fizetni.

A SpeedShop ingyenes szállítást kínál?

Az árut ingyen átveheti a SpeedShop budapesti üzletében, nyitvatartási időben. Ha nincs lehetősége személyesen megtalálni őket, választhat a szállítási módok közül! Ingyenes házhozszállítás 15 000 Ft feletti megrendeléseknél! A GLS futárszolgálat árut szállít Önhöz, a futárszolgálat pedig az ország bármely részébe szállít cikkeket, így akár kérheti a GLS szállítását a legkisebb faluba. Ha 1-3 munkanapos szállítási időt választ, a GLS expressz szolgáltatás szállítási költsége 990 magyar forint, ha 1 munkanapos teljes szállítási időt választunk 1290 magyar forintból, akkor az ingyenes több mint 15 000 forint. Termékeik az ország több mint 240 településén, 800 Pick Pack partner helyszínen vehetők át. A Pick Pack Point szállítási költsége bruttó 1290 forint, több mint 15 000 forint költsége ingyenes! A Foxpost szállítási díja 1290 Ft, legfeljebb 15000 Ft!

SpeedShop milyen fizetési módokat támogat?

Előlegfizetés: Ebben az esetben a SpeedShop előlegszámlát készít Önnek, amelyet elektronikusan elküldünk a megrendeléskor megadott e-mail címre. Ezután, miután jóváírta az összeget, át kell utalnia az összeget a számlán szereplő információknak megfelelően. Amíg a tranzakció sikeres és a megrendelt termék beérkezhet, ügyfélszolgálati részlegük az elérhetőségek segítségével értesíti Önt. A SpeedShop biztonságos hitelkártyás fizetési megoldást nyújt az ügyfeleknek, amelyet a CIB Bank biztosít. A CIB Bank internetes fizetési rendszere lehetővé teszi a VISA termékcsaládba tartozó MasterCard / Maestro, VISA és VISA Electron bankkártyák használatát (csak a kibocsátó bank engedélyével), valamint fizetésre az internetre alkalmas hálózati kártyák használatát.