ekuponok.com
Főoldal Üzletek SpeedShop Kuponok

SpeedShop Kuponok és Kuponkódok 60% - Október 2022

FAQ for SpeedShop

A SpeedShop ingyenes karbantartási szolgáltatásokat nyújt?

Ha a garanciális időszak alatt javítja telefonját, kérik, forduljon bizalommal a SpeedShop -hoz! Saját alkatrészraktáruknak köszönhetően a javításhoz szükséges alkatrészek sok felszereléshez azonnal rendelkezésre állnak. Kezelheti saját otthonában vagy a Forgách utcai üzletükben. Ha nem akar a postára rohanni, akkor rajtuk keresztül rendelhet expressz kézbesítést, csupán a csomag alapos előkészítését kell tennie. A szolgáltatási díj az 1990 magyar forint teljes összege, amelyet a megjavított berendezés átvételénél kell fizetni.

A SpeedShop ingyenes szállítást kínál?

Az árut ingyen átveheti a SpeedShop budapesti üzletében, nyitvatartási időben. Ha nincs lehetősége személyesen megtalálni őket, választhat a szállítási módok közül! Ingyenes házhozszállítás 15 000 Ft feletti megrendeléseknél! A GLS futárszolgálat árut szállít Önhöz, a futárszolgálat pedig az ország bármely részébe szállít cikkeket, így akár kérheti a GLS szállítását a legkisebb faluba. Ha 1-3 munkanapos szállítási időt választ, a GLS expressz szolgáltatás szállítási költsége 990 magyar forint, ha 1 munkanapos teljes szállítási időt választunk 1290 magyar forintból, akkor az ingyenes több mint 15 000 forint. Termékeik az ország több mint 240 településén, 800 Pick Pack partner helyszínen vehetők át. A Pick Pack Point szállítási költsége bruttó 1290 forint, több mint 15 000 forint költsége ingyenes! A Foxpost szállítási díja 1290 Ft, legfeljebb 15000 Ft!

SpeedShop milyen fizetési módokat támogat?

Előlegfizetés: Ebben az esetben a SpeedShop előlegszámlát készít Önnek, amelyet elektronikusan elküldünk a megrendeléskor megadott e-mail címre. Ezután, miután jóváírta az összeget, át kell utalnia az összeget a számlán szereplő információknak megfelelően. Amíg a tranzakció sikeres és a megrendelt termék beérkezhet, ügyfélszolgálati részlegük az elérhetőségek segítségével értesíti Önt. A SpeedShop biztonságos hitelkártyás fizetési megoldást nyújt az ügyfeleknek, amelyet a CIB Bank biztosít. A CIB Bank internetes fizetési rendszere lehetővé teszi a VISA termékcsaládba tartozó MasterCard / Maestro, VISA és VISA Electron bankkártyák használatát (csak a kibocsátó bank engedélyével), valamint fizetésre az internetre alkalmas hálózati kártyák használatát.

E-mail címmel kell regisztrálnom a SpeedShop honlapját?

Igen. A SpeedShop rengeteg előnyeivel és kedvezményeivel jár tagjaik számára, és a lehető legjobb élményt és szolgáltatást kívánják nyújtani az ügyfeleknek. Ne habozzon, kattintson a SpeedShop oldalára és regisztráljon.

Hogyan lehet online használni a SpeedShop kuponjaikat?

Saját SpeedShop Kuponkódok-ét megtalálhatja a ekuponok.com oldalán, és kényelmesebb belépni a SpeedShop honlapjára a ekuponok.com webhelyéről. Mutatva a SpeedShop Kuponkódok-ét a fizetéskor, a rendszer észleli a Kuponok -ét, majd alkalmazza a megrendelésére.

Mennyi ideig érvényes a kupon a SpeedShop-nál?

Helyezze a terméket a kosárba, és kattintson a gombra a fizetéshez a speedshop.hu-on. A felsorolt termékek alatt egy ablak ugrik fel, ahová felveheti a SpeedShop speedshop.huKuponok-ét; a használatához válassza ki a megfelelő SpeedShop kuponjait.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb SpeedShop kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.