ekuponok.com
Főoldal Üzletek Spirit Hotel kupon

Spirit Hotel Kedvezmények 40% - Március 2023

HIRDETÉS

  • Alkalmazza az összes Spirit Hotel kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

    Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

    Ellenőrzött

  • FAQ for Spirit Hotel

    Vásárolhatom Spirit Hotel ajándékutalványt?

    A Spirit Hotel szálloda ajándékutalványokat kínál 2 vagy 3 éjszakára, valamint lehetőséget kínál egyedi vagy nagy értékű utalványok vásárlására. Akár online is azonnal kifizetheti utalványa értékét, és Spirit Hotel e-mailben küld Önnek egy letölthető pdf-ajándékutalványt! A kupon csak a Spirit Hotel weboldalán és közvetlenül munkatársainál (telefon, e-mail) foglalt szolgáltatásokra használható fel.

    Miért csatlakozzak Spirit Hotel hűségprogramjához?

    A törzsvendégek a Spirit Hotel szálloda legfontosabb gyöngyszemei! A Spirit Hotel hűségprogramja értelmében a Sárvár Spa & Wellness Hotel egyéni törzsvendégei százalékos kedvezményre jogosultak díjaikból, valamint további kedvezményekre jogosultak jövőbeni foglalásaik során. A hűségprogram tagja lehet minden természetes személy, aki legalább 1.500.000 Ft-ot elkölt a Spirit Hotel Thermal Spa-ban. A fogyasztási szint elérése után jelentkezés nélkül automatikusan belép a törzsutas programba.

    Spirit Hotel kedvezményeket kínál gyerekeknek?

    A Spirit Hotel a következő kedvezményeket kínálja gyerekeknek: 0-2,99 éves korig (szülői szoba szállás): 12 500 Ft. 3-5,99 éves korig (szülői szobában szállás, félpanzió): a felnőtt ár 40%-a. 6-11,99 éves korig (félpanziós szülői szobával együtt): a felnőtt ár 60%-a. A gyermekkedvezmény 12 éven felüli gyermekekre nem vonatkozik.

    E-mail címmel kell regisztrálnom a Spirit Hotel honlapját?

    Igen. Spirit Hotel kizárólagos tagsági kedvezményrendszerrel rendelkezik. Taggá válhat, ha regisztrálja az e-mail címével a spirithotel.hu oldalára. Miután taggá válik, élvezheti a Spirit Hotel különböző előnyeit.

    Hogyan lehet online használni a Spirit Hotel kuponjaikat?

    Csak az árukat kell kiválasztania a Spirit Hotel honlapján. Megrendeléskor töltse ki a Spirit Hotel kupon-ét, amelyet az utasítások szerint választott ki, és az ajánlat automatikusan érvénybe lép. Megkérhetik, hogy hozzon létre fiókot a Spirit Hotel weboldalán. Miután létrehozza, nemcsak megkönnyítheti a vásárlást, hanem más előnyöket is élvezhet a Spirit Hotel-nál.

    Mennyi ideig érvényes a kupon a Spirit Hotel-nál?

    Ha tudni szeretné a Spirit Hotel Kuponok konkrét használati idejét, akkor ellenőrizheti a Kuponok -nak megfelelő utasításoldalt. Általában ezen az oldalon világos időbeli utasítások és használati szabályok találhatók. Miután megérti, nyugodtan élvezheti a Spirit Hotel Kuponok -et.

    További Akciók, mint Spirit Hotel Kedvezmény Kódok

    • Ajánlatok

      Kapj Vásárlás JP Moto Gondozásmentes Motorakkumulátor, YTX4L-BS, K-YTX4L-BS Terméket Csak 4300Ft-ért KaufFer Áruház Oldalon

    • Ajánlatok

      Élvezz Akár 25% Leárazást Lengemesék I. Tavasz A Nádtengeren új Kiadás Termékekre KonyvTunder Oldalon

    • Ajánlatok

      Okostelefon, Mobiltelefon 13280Ft-tól

      Minden Bestmarkt Kupon Lejár 8-4-23
    • Ajánlatok

      Élvezz Nadrágszoknya Terméket Legolcsóbban 8.900Ft-tól Katus Body Oldalon

      Minden Katus Body Kupon Lejár 30-3-23
    • Ajánlatok

      Kapj Kiegészítők Terméket Legalacsonyabban 500Ft-tól LESTI AKKU Oldalon

      Minden LESTI AKKU Kupon Lejár 3-4-23
    • Ajánlatok

      25% Megtakarítás A Megrendelésen Beltéri Padok4 Products Termékekre

      Minden Geboland Kupon Lejár 11-4-23

    Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

    Szerezze meg a legjobb Spirit Hotel kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.

    A ekuponok.com cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb élményt nyújthassuk webhelyünkön. Ha folytatja, a ekuponok.com feltételezi, hogy elfogadja a cookie-kra vonatkozó szabályzatunkat. Olvass tovább