ekuponok.com
Főoldal Üzletek Spirit Hotel kupon

Spirit Hotel Kedvezmények 60% - Augusztus 2022

FAQ for Spirit Hotel

Vásárolhatom Spirit Hotel ajándékutalványt?

A Spirit Hotel szálloda ajándékutalványokat kínál 2 vagy 3 éjszakára, valamint lehetőséget kínál egyedi vagy nagy értékű utalványok vásárlására. Akár online is azonnal kifizetheti utalványa értékét, és Spirit Hotel e-mailben küld Önnek egy letölthető pdf-ajándékutalványt! A kupon csak a Spirit Hotel weboldalán és közvetlenül munkatársainál (telefon, e-mail) foglalt szolgáltatásokra használható fel.

Miért csatlakozzak Spirit Hotel hűségprogramjához?

A törzsvendégek a Spirit Hotel szálloda legfontosabb gyöngyszemei! A Spirit Hotel hűségprogramja értelmében a Sárvár Spa & Wellness Hotel egyéni törzsvendégei százalékos kedvezményre jogosultak díjaikból, valamint további kedvezményekre jogosultak jövőbeni foglalásaik során. A hűségprogram tagja lehet minden természetes személy, aki legalább 1.500.000 Ft-ot elkölt a Spirit Hotel Thermal Spa-ban. A fogyasztási szint elérése után jelentkezés nélkül automatikusan belép a törzsutas programba.

Spirit Hotel kedvezményeket kínál gyerekeknek?

A Spirit Hotel a következő kedvezményeket kínálja gyerekeknek: 0-2,99 éves korig (szülői szoba szállás): 12 500 Ft. 3-5,99 éves korig (szülői szobában szállás, félpanzió): a felnőtt ár 40%-a. 6-11,99 éves korig (félpanziós szülői szobával együtt): a felnőtt ár 60%-a. A gyermekkedvezmény 12 éven felüli gyermekekre nem vonatkozik.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Spirit Hotel honlapját?

Igen. Spirit Hotel kizárólagos tagsági kedvezményrendszerrel rendelkezik. Taggá válhat, ha regisztrálja az e-mail címével a spirithotel.hu oldalára. Miután taggá válik, élvezheti a Spirit Hotel különböző előnyeit.

Hogyan lehet online használni a Spirit Hotel kuponjaikat?

Csak az árukat kell kiválasztania a Spirit Hotel honlapján. Megrendeléskor töltse ki a Spirit Hotel kupon-ét, amelyet az utasítások szerint választott ki, és az ajánlat automatikusan érvénybe lép. Megkérhetik, hogy hozzon létre fiókot a Spirit Hotel weboldalán. Miután létrehozza, nemcsak megkönnyítheti a vásárlást, hanem más előnyöket is élvezhet a Spirit Hotel-nál.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Spirit Hotel-nál?

Ha tudni szeretné a Spirit Hotel Kuponok konkrét használati idejét, akkor ellenőrizheti a Kuponok -nak megfelelő utasításoldalt. Általában ezen az oldalon világos időbeli utasítások és használati szabályok találhatók. Miután megérti, nyugodtan élvezheti a Spirit Hotel Kuponok -et.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Spirit Hotel kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.