ekuponok.com
Főoldal Üzletek Sport-Store Kuponok

Sport-Store Kuponok és Kuponkódok 75% - Január 2023

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Sport-Store kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Sport-Store

  Sport-Store kínál ingyenes szállítást?

  Az árut a lehető leghamarabb átveheti a boltban néhány napon belül, vagy a megrendelés leadása után a telefonos visszajelzésben megállapított időpontban. A küldeményt a futárszolgálat vagy csomagküldő pont szállítja. Az árut személyesen is átveheti a Sport-Store webhelyen. Ha a futárszolgálatot választja, e -mailben értesítik Önt, hogy melyik futárszolgálatot fogjuk használni, és megadja a futárszolgálat elérhetőségeit. .A raktári termékek szállítási ideje: 1-5 munkanap (a legtöbb esetben 2 munkanap). Ha a megvásárolt termék esetleg nincs raktáron, akkor e -mailben vagy szállítási határidőn belül értesíti a vevőt. Az expressz szolgáltatás szállítási díja 1490 forint, a Pick Pack Pont szállítási díja 1090 forint, a szállítási díj pedig több mint 25 ezer forint.

  Mennyibe kerül a szállítás Sport-Store-ban?

  Sport-Store banki átutalásokat fogad el. Átutalás esetén Kérik, utalja át az összeget Sport-Store bankszámlájára. Utánvét esetén a megrendelt termék átvételét követően a futárnak kifizeti az áru értékét, valamint a fuvardíjat és az utánvétet. Lehetőség van online bankkártyás fizetésre is, ami nagyon biztonságos és kényelmes fizetési mód.

  Biztosít Sport-Store garanciát?

  Sport-Store A Sport-Store által forgalmazott összes műszaki termékre a minimális jótállási idő 1 év. Ha a termék több garanciális időszakra vonatkozik, Kérik, a lehető legtöbbet tüntesse fel a termékleírásban. A termék hivatalos szervizelése általában a jótállási papíron található, de ha nem találja, Kérik, lépjen kapcsolatba a Sport-Store munkatársaival, hogy eligazítsák a megfelelő szervizközpontba. A hibás terméket a lezárt garancialevéllel együtt vissza kell juttatni a hivatalos szervizközpontba.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a Sport-Store honlapját?

  Igen. Miután e-mail címével regisztrálja Sport-Store honlapját, akkor tag lesz. A tagok a következő előnyöket élvezhetik a Sport-Store-nál: a legújabb kedvezmények, értesítések és az új termékek. További hírek vannak a sport-store.hu-on, amely arra vár, hogy regisztrálja és kövesse.

  Hogyan lehet online használni a Sport-Store kuponjaikat?

  A Sport-Store Kuponok-ének az a célja, hogy minél több előnyhöz jusson, így minden ügyfél nem hagyhatja ki a Sport-Store Kuponok-e használatának lehetőségét. Amikor rendezi a megrendelést, kövesse a lépéseket lépésről lépésre a megfelelő kedvezmény megszerzéséhez.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a Sport-Store-nál?

  Minden Sport-Store Kuponkódok esetében beállapít egy megfelelő tényleges használati időt a Sport-Store. A vevő csak az érvényességi időn belül kuponokkal élvezheti a megfelelő kedvezményeket és előnyöket a Sport-Store-nál. Ha a Sport-Store Kuponkódok lejár, akkor már nem használható.

  További Akciók, mint Sport-Store Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Kapj Eureka Classics Terméket Csak €19,99-ért Zavvi.com Oldalon

   Minden Zavvi.com Kupon Lejár 5-2-23
  • Ajánlatok

   Akár - Akár 20% Kedvezménnyel A Férfi Nadrágokra Az Ombreshop.hu Oldalon

   Minden Ombreshop Kupon Lejár 31-3-23
  • Ajánlatok

   Szerezz Dc Szemüvegkeretek Terméket 9.990Ft-tól Smaragd Optika Oldalon

  • Kuponok

   Élvezze A Kedvezményt Bizonyos Termékekre A Star Conflictnél

   Minden STAR Kupon Lejár 25-1-23
  • Ajánlatok

   Szerezz ALAP TERMÉKEK Terméket 1099.00Ft-tól Casmatino Oldalon

   Minden Casmatino Kupon Lejár 11-2-23
  • Ajánlatok

   Élvezz Újdonságok Terméket Legolcsóbban 350Ft-tól Hunbolt Oldalon

   Minden Hunbolt Kupon Lejár 8-2-23

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb Sport-Store kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.