ekuponok.com
Főoldal Üzletek Sport-Store

Sport-Store Kuponok és Kuponkódok 40% - Január 2022

FAQ for Sport-Store

Sport-Store kínál ingyenes szállítást?

Az árut a lehető leghamarabb átveheti a boltban néhány napon belül, vagy a megrendelés leadása után a telefonos visszajelzésben megállapított időpontban. A küldeményt a futárszolgálat vagy csomagküldő pont szállítja. Az árut személyesen is átveheti a Sport-Store webhelyen. Ha a futárszolgálatot választja, e -mailben értesítik Önt, hogy melyik futárszolgálatot fogjuk használni, és megadja a futárszolgálat elérhetőségeit. .A raktári termékek szállítási ideje: 1-5 munkanap (a legtöbb esetben 2 munkanap). Ha a megvásárolt termék esetleg nincs raktáron, akkor e -mailben vagy szállítási határidőn belül értesíti a vevőt. Az expressz szolgáltatás szállítási díja 1490 forint, a Pick Pack Pont szállítási díja 1090 forint, a szállítási díj pedig több mint 25 ezer forint.

Mennyibe kerül a szállítás Sport-Store-ban?

Sport-Store banki átutalásokat fogad el. Átutalás esetén Kérik, utalja át az összeget Sport-Store bankszámlájára. Utánvét esetén a megrendelt termék átvételét követően a futárnak kifizeti az áru értékét, valamint a fuvardíjat és az utánvétet. Lehetőség van online bankkártyás fizetésre is, ami nagyon biztonságos és kényelmes fizetési mód.

Biztosít Sport-Store garanciát?

Sport-Store A Sport-Store által forgalmazott összes műszaki termékre a minimális jótállási idő 1 év. Ha a termék több garanciális időszakra vonatkozik, Kérik, a lehető legtöbbet tüntesse fel a termékleírásban. A termék hivatalos szervizelése általában a jótállási papíron található, de ha nem találja, Kérik, lépjen kapcsolatba a Sport-Store munkatársaival, hogy eligazítsák a megfelelő szervizközpontba. A hibás terméket a lezárt garancialevéllel együtt vissza kell juttatni a hivatalos szervizközpontba.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Sport-Store honlapját?

Igen. Miután e-mail címével regisztrálja Sport-Store honlapját, akkor tag lesz. A tagok a következő előnyöket élvezhetik a Sport-Store-nál: a legújabb kedvezmények, értesítések és az új termékek. További hírek vannak a sport-store.hu-on, amely arra vár, hogy regisztrálja és kövesse.

Hogyan lehet online használni a Sport-Store kuponjaikat?

A Sport-Store Kuponok-ének az a célja, hogy minél több előnyhöz jusson, így minden ügyfél nem hagyhatja ki a Sport-Store Kuponok-e használatának lehetőségét. Amikor rendezi a megrendelést, kövesse a lépéseket lépésről lépésre a megfelelő kedvezmény megszerzéséhez.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Sport-Store-nál?

Minden Sport-Store Kuponkódok esetében beállapít egy megfelelő tényleges használati időt a Sport-Store. A vevő csak az érvényességi időn belül kuponokkal élvezheti a megfelelő kedvezményeket és előnyöket a Sport-Store-nál. Ha a Sport-Store Kuponkódok lejár, akkor már nem használható.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Sport-Store kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.