ekuponok.com
Főoldal Üzletek SPORTBOLTOM

SPORTBOLTOM Kedvezmények 90% - Január 2022

FAQ for SPORTBOLTOM

Mennyibe kerül a SPORTBOLTOM termékei szállítási költsége?

A megrendelt termékek összértéke nem haladja meg a 25.000 Ft-ot, ekkor a teljes szállítási díj az ország területén 1.290 Ft. Ha azonban a megrendelt termék értéke eléri a 25.000 Ft-ot, úgy ezt a díjat SPORTBOLTOM kifizeti! Ez az árfolyam az utánvétes rendelésekre is vonatkozik. A megrendeléseket általában a megrendeléstől számított 2-5 munkanapon belül kézbesítjük. A szállítási időt azonban nem tudják garantálni, és bizonyos esetekben ez tovább is tarthat.

Fizethetek bankkártyával a SPORTBOLTOM termékeiért?

Igen! A SPORTBOLTOM webáruháza számára az OTP Bank Rt. SSL protokollt használó biztonságos kártyaelfogadó rendszerén keresztül kínál kártyaelfogadási lehetőséget. Bankkártyás fizetés esetén az OTP bank fizetési oldalára irányítanak át. A fizetés közvetlenül a bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaság szabályai és biztonsági előírásai szerint üzemeltetett weboldalon történik, nem pedig a bank honlapján. SPORTBOLTOM online áruháza a következő kártyákat fogadja el: MasterCard (dombornyomott), Visa (dombornyomott), American Express (dombornyomott).

E-mail címmel kell regisztrálnom a SPORTBOLTOM honlapját?

Igen. Miután e-mail címével regisztrálja SPORTBOLTOM honlapját, akkor tag lesz. A tagok a következő előnyöket élvezhetik a SPORTBOLTOM-nál: a legújabb kedvezmények, értesítések és az új termékek. További hírek vannak a sportboltom.hu-on, amely arra vár, hogy regisztrálja és kövesse.

Hogyan lehet online használni a SPORTBOLTOM kuponjaikat?

Az ügyfeleknek először ki kell választaniuk azt a SPORTBOLTOM Kuponok-ét, amely a legtöbb engedményhez juthat rendeléseikhez, majd ezeket a fizetési során pontosan kitöltve az előnyöket maximalizálják. Természetesen a SPORTBOLTOM további kupon -vel várja Önt, hogy felfedezze a ekuponok.com oldalán.

Mennyi ideig érvényes a kupon a SPORTBOLTOM-nál?

A SPORTBOLTOM Akciók nem állandó érvényű, vagyis bármely más vállalkozás SPORTBOLTOM kupon-e nem tartósan érvényes. Siessen és használja a SPORTBOLTOM Kuponok-t, hogy elérhesse a maximális kedvezményt.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb SPORTBOLTOM kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.