ekuponok.com
Főoldal Üzletek Sportfactory

Sportfactory Kuponok és Kedvezmények - Június 2021

Vásárlási tippek

A Sportfactory ingyenes szállítást biztosít?
Sportfactory A termékeket a GLS Hungary expressz szolgáltatása szállítja. A legtöbb esetben a megrendelés 2 munkanapon belül történik, miután a szolgáltató megerősítette a megrendelést. A szolgáltatók minden esetben arra törekszenek, hogy a lehető leggyorsabban teljesítsenek. A megrendelt termékek 3-5 munkanapon belül vehetők át. A házhoz szállítás költsége bruttó 799 forint. "Házhoz szállítás" esetén, ha egy adott megrendelés összértéke 9999 forint, a szállítás ingyenes.
Hogyan lehet fizetni Sportfactory-ban?
Sportfactory több szállítási választékot kínál. Utánvéttel csak a futárnál fizethető, készpénzben pedig csak az átvételi ponton (GLS csomagolási pont) vagy (ha az adott átvételi pont rendelkezik bankkártya terminállal). Kuponok vagy egyéb készpénz-alternatívák nem használhatók. Azt is választhatja, hogy fizet a Simplepay használatával. Ha "GLS csomag pontre" szállít, akkor készpénzzel vagy bizonyos helyeken fizethet hitelkártyával, vagy használhatja a PayPal szolgáltatást.
Milyen kedvezmények találhatóak a Sportfactory-ban?
Iratkozzon fel Sportfactory hírlevelére, hogy 10% -os kedvezményt kapjon, és aktuális kedvezményeket kapjon! Írja be e-mail címét, és azonnal kap 10% -os kupont. Minden ilyen egyszerű. Ha már nem szeretne üzeneteket kapni Sportfactory -tól, bármikor leiratkozhat. De magabiztosan feliratkozhat, mert nem küldenek haszontalan üzeneteket.
Vásárolhatom a Sportfactory ajándékutalványokat?
Kétféle Sportfactory ajándékkártyát vásárolhat a postán a következő mennyiségben: 5000 vagy 10 000 forint. Bárki megvásárolhatja a Magyar Postán, és nagyon ajánlott ajándékként. Használhatja a kártya aktiválása után. Az aktiválást a posta végzi, és az ellenőrzést az áruház eladója ellenőrzi az erre a célra létrehozott weboldalon.