ekuponok.com
Főoldal Üzletek Sportfactory

Sportfactory Kuponok és Kuponkódok 80% - Január 2022

FAQ for Sportfactory

A Sportfactory ingyenes szállítást biztosít?

Sportfactory A termékeket a GLS Hungary expressz szolgáltatása szállítja. A legtöbb esetben a megrendelés 2 munkanapon belül történik, miután a szolgáltató megerősítette a megrendelést. A szolgáltatók minden esetben arra törekszenek, hogy a lehető leggyorsabban teljesítsenek. A megrendelt termékek 3-5 munkanapon belül vehetők át. A házhoz szállítás költsége bruttó 799 forint. \"Házhoz szállítás\" esetén, ha egy adott megrendelés összértéke 9999 forint, a szállítás ingyenes.

Hogyan lehet fizetni Sportfactory-ban?

Sportfactory több szállítási választékot kínál. Utánvéttel csak a futárnál fizethető, készpénzben pedig csak az átvételi ponton (GLS csomagolási pont) vagy (ha az adott átvételi pont rendelkezik bankkártya terminállal). Kuponok vagy egyéb készpénz-alternatívák nem használhatók. Azt is választhatja, hogy fizet a Simplepay használatával. Ha \"GLS csomag pontre\" szállít, akkor készpénzzel vagy bizonyos helyeken fizethet hitelkártyával, vagy használhatja a PayPal szolgáltatást.

Milyen kedvezmények találhatóak a Sportfactory-ban?

Iratkozzon fel Sportfactory hírlevelére, hogy 10% -os kedvezményt kapjon, és aktuális kedvezményeket kapjon! Írja be e-mail címét, és azonnal kap 10% -os kupont. Minden ilyen egyszerű. Ha már nem szeretne üzeneteket kapni Sportfactory -tól, bármikor leiratkozhat. De magabiztosan feliratkozhat, mert nem küldenek haszontalan üzeneteket.

Vásárolhatom a Sportfactory ajándékutalványokat?

Kétféle Sportfactory ajándékkártyát vásárolhat a postán a következő mennyiségben: 5000 vagy 10 000 forint. Bárki megvásárolhatja a Magyar Postán, és nagyon ajánlott ajándékként. Használhatja a kártya aktiválása után. Az aktiválást a posta végzi, és az ellenőrzést az áruház eladója ellenőrzi az erre a célra létrehozott weboldalon.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Sportfactory honlapját?

Igen. Ha regisztrál a Sportfactory tagjává, bármikor megszerezheti a Sportfactory Kuponkódok legfrissebb verzióját, trendjeit, előnyeit és stb. Természetesen, ha nem szeretne továbbra is a Sportfactory tagja lenni, bármikor lemondhatja az előfizetését.

Hogyan lehet online használni a Sportfactory kuponjaikat?

Sportfactory kuponjaival pénzt is takaríthatnak meg az ügyfeleknek. A Sportfactory Kuponkódok-ének használata szerepel a fizetési oldalon. De meg kell jegyezni, hogy a fizetés előtt meg kell határoznia, hogy megfelel-e a Sportfactory Kedvezmény Kódok-e használatának feltételeinek.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Sportfactory-nál?

Beléphet fiókjába az összes Sportfactory Kuponkódok megtekintéséhez, mindegyiken megjelenik a megfelelő lejárati idő, felhasználás az érvényességi időn belül, megkapja a megfelelő kedvezményt, a lejárat után már nem használhatja a Sportfactory Kedvezmény Kódok-t.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Sportfactory kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.