ekuponok.com
Főoldal Üzletek Sportisimo Kuponok

Sportisimo Kedvezmények 65% - Szeptember 2022

FAQ for Sportisimo

Milyen fizetési módok állnak rendelkezésre a Sportisimo webhelyén?

Fizessen a lehető legkényelmesebb módon! A Sportisimo fiókban az összes népszerű fizetési módot használhatja a fizetéshez. Bolti készpénz vagy hitelkártyás fizetés, ez egy hagyományos fizetési mód, amelyet sok éven át kipróbáltak. Ha ezt a fizetési módot választja az online áruházban, kérik, írja be a kártya hátoldalán található kártyaszámot, a lejárati dátumot és a CVV / CVC kódot. Az utánvét egy klasszikus fizetési mód, akkor fizet, ha kézbesítést kap a futártól. Az utánvét összegét a megrendelés visszaigazolásában találja meg, általában készpénzzel fizethet.

Milyen szállítási módszereket kínál a Sportisimo?

Személyesen átveheti megrendelését a kijelölt postafiókban, különben a Sportisimo az Ön kérésére házhoz szállítja a csomagot. Biztosítsa a remek árat! Szállítási címként a lakóhelyéhez vagy munkahelyéhez legközelebb eső Magyar Posta számlát válassza. Magyar Posta: postai csomag (ingyenes vagy 1600 Ft). A Sportisimo csak megbízható beszállítókkal és futárszolgálatokkal működik együtt. Házhoz szállítás esetén általában kiválaszthatja a pontos szállítási időt. Magyar Posta: Házhoz szállítás (ingyenes vagy 1600 Ft), DPD expressz szolgáltatás, GLS expressz szolgáltatás.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Sportisimo honlapját?

Igen. Mivel a Sportisimo tagsági rendszert vezet be, a legfrissebb Sportisimo Akciók legtöbbjét e-mailben juttatják el a tagokhoz. E-mailben regisztálva válhat a Sportisimo tagjává.

Hogyan lehet online használni a Sportisimo kuponjaikat?

A kuponok használatához a Sportisimo vásárlásákor a következőket kell tennie: tegyen új terméket a bevásárlókosárba, és kattintson a megrendelés leadására. Jelentkezzen be a Sportisimo fiókba a részletek megadásával, vagy hozzon létre egy új fiókot, majd kattintson a fizetés folytatása gombra. A felsorolt ​​tételek alatt egy ablak ugrik fel, amely "Kupon hozzáadása" feliratú; ellenőrizze a Sportisimo által kiválasztott kupont, majd automatikusan visszatér a fizetés oldalra, és meglátja a tényleges kifizetési összeg csökkentését.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Sportisimo-nál?

A Sportisimo minden kuponnak megfelelő lejárati dátumot állít be. Lehet, hogy minden kuponnak más a lejárati dátuma. Ne várja meg, amíg a Sportisimo Kuponkódok lejár, akkor elszalasztja az alkalmat a kedvezményre.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Sportisimo kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.