ekuponok.com
FŇĎoldal √úzletek SPORTS DIRECT

SPORTS DIRECT Kuponkódok 70% - Január 2022

FAQ for SPORTS DIRECT

Milyen k√©zbes√≠t√©si lehetŇĎs√©geket k√≠n√°l a SPORTS DIRECT?

A SPORTS DIRECT a k√∂vetkezŇĎ k√©zbes√≠t√©si lehetŇĎs√©geket k√≠n√°lja: Norm√°l k√©zbes√≠t√©s - h√°rom (3) - h√©t (7) munkanap, 4,99 font. M√°snapi k√©zbes√≠t√©s - ha 19:00 elŇĎtt leadja megrendel√©s√©t, √©s m√°snap megkapja megrendel√©s√©t (kiv√©ve a munkasz√ľneti napokat), a m√°snapi k√©zbes√≠t√©s - 7,99 font. T√ļlm√©retes sz√°ll√≠t√°si rendel√©sek nagy √©s nagy cikkekhez, √©s amikor k√©t embernek kell leadnia a megrendel√©st; 9,99 font. Ez mag√°ban foglalhatja, de nem kiz√°r√≥lag, ker√©kp√°rokat, bŇĎr√∂nd√∂ket, fut√≥padokat √©s golft√°sk√°kat. A BFPO sz√°ll√≠t√°si rendel√©seit a BFPO c√≠m√©re a BFPO k√∂zpontj√°ba sz√°ll√≠tj√°k, miut√°n ott lesz√°ll√≠tottuk, a k√∂zpont felelŇĎs az√©rt, hogy ezeket a megrendel√©seket √Ėnnek 15 font√©rt elk√ľldje.

SPORTS DIRECT milyen fizetési módokat fogad el?

SPORTS DIRECT elfogadja a leghíresebb fizetési módokat: Mastercard, VISA, VISA bankkártya, VISA Electron, Maestro, American Express (AMEX), Apple Pay, PayPal, SOFORT, P24, iDEAL, Giropay, Bancontact, Alipay és ajándékkártyák. A weboldalukon használt fizetési oldal biztonságos - biztonságosan megadhatja kártyájának adatait a megrendelés kifizetéséhez.

Biztosíthatja a SPORTS DIRECT személyre szabott testreszabást?

Az ing szem√©lyre szab√°s√°hoz v√°lassza a ‚ÄěTestreszabhat√≥‚ÄĚ vagy a ‚ÄěTestreszab√°s hozz√°ad√°sa‚ÄĚ lehetŇĎs√©get: Ha szem√©lyre szabott nevet szeretne hozz√°adni az inghez, v√°lassza ki a j√°t√©kos nev√©t az el√©rhetŇĎ ‚ÄěJ√°t√©kos kiv√°laszt√°sa‚ÄĚ lehetŇĎs√©gek k√∂z√ľl, vagy v√°lassza a ‚ÄěV√°lassza ki a saj√°t t√≠pus√°t, √≠rja be a k√≠v√°nt nevet‚ÄĚ lehetŇĎs√©get. a "Sz√∂veg" sz√∂vegmezŇĎben. Sz√°m hozz√°ad√°s√°hoz √≠rja be a k√≠v√°nt sz√°mot a sz√∂vegmezŇĎbe. Legfeljebb 5 betŇĪt √©s sz√°mot fogadunk el sz√≥k√∂z√∂kkel egy√ľtt. SPORTS DIRECT nem tudja szem√©lyre szabni az elemeket nem megfelelŇĎ szavakkal.

A SPORTS DIRECT kínál kedvezményeket a hallgatóknak?

Igen, a SPORTS DIRECT 10% kedvezm√©nyt k√≠n√°l a hallgat√≥k sz√°m√°ra. A SPORTS DIRECT di√°kkedvezm√©nye csak igazolt kuponk√≥ddal rendelkezŇĎ hallgat√≥i tagok sz√°m√°ra √°ll rendelkez√©sre. Minden kuponk√≥d egyedi, √©s megrendel√©senk√©nt csak egyszer haszn√°lhat√≥. Egy√©b akci√≥k hi√°ny√°ban a kedvezm√©nyek csak a SPORTS DIRECT teljes √°r√ļ term√©keire vonatkoznak.

E-mail címmel kell regisztrálnom a SPORTS DIRECT honlapját?

Igen. Amikor regisztr√°lja az e-mail c√≠mmel a sportsdirect.com oldal√°t, √©s az √∂sszes k√©sŇĎbbi fogyaszt√°si nyilv√°ntart√°sb√≥l √∂sszegyŇĪjtik a pontokat, √©s kor√°bban megkapj√°k a SPORTS DIRECT leg√ļjabb kedvezm√©nyeit. A regisztr√°ci√≥ a sportsdirect.com-on online regisztr√°ci√≥s fel√ľleten kereszt√ľl fejezhetŇĎ be.

Hogyan lehet online haszn√°lni a SPORTS DIRECT kuponjaikat?

Jelentkezzen be a SPORTS DIRECT fi√≥kba, v√°lassza ki a megv√°s√°rolni k√≠v√°nt term√©ket √©s tegye be a bev√°s√°rl√≥kos√°rba, majd v√°lassza ki a megfelelŇĎ SPORTS DIRECT Kuponok-√©t a fizet√©s teljes√≠t√©s√©hez. Meg kell jegyezni, hogy a SPORTS DIRECT Kuponk√≥dok-e megfelelŇĎ felhaszn√°l√°si felt√©telekkel rendelkezik. A haszn√°lati felt√©telek ellenŇĎrz√©s√©nek m√≥dja az, hogy r√°kattint a szem√©lyes k√∂zpontra, √©s megtal√°lja a kuponjaimat, majd b√∂ng√©szhet a SPORTS DIRECT Akci√≥k-√©t. A kupon alj√°n vannak haszn√°lati szab√°lyok.

Mennyi ideig érvényes a kupon a SPORTS DIRECT-nál?

Helyezze a term√©ket a kos√°rba, √©s kattintson a gombra a fizet√©shez a sportsdirect.com-on. A felsorolt term√©kek alatt egy ablak ugrik fel, ahov√° felveheti a SPORTS DIRECT sportsdirect.comKuponok-√©t; a haszn√°lat√°hoz v√°lassza ki a megfelelŇĎ SPORTS DIRECT kuponjait.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezm√©nyekrŇĎl?

Szerezze meg a legjobb SPORTS DIRECT kedvezm√©nyeket, √©s elsŇĎk√©nt fog rendszeresen inform√°ci√≥t kapni a legelŇĎny√∂sebb kedvezm√©nyekrŇĎl.