ekuponok.com
Főoldal Üzletek Spotify kupon

Spotify Kedvezmények 60% - November 2022

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Spotify kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Spotify

  Van Spotify ingyenes próbaidőszak?

  A Spotify ügyfelei 3 hónapos prémiumot kaphatnak ingyen, és rengeteg olyan funkciót élvezhetnek, mint a zene offline lejátszása. Nincsenek hirdetések és bármikor lemondhatja az előfizetést. Ez az ingyenes próbaidőszak csak azoknak az ügyfeleknek érhető el, akik még nem próbálták ki a prémium verziót, és csak a normál előfizetéssel érhető el, havi 980 jen ellenében a jogosult időszak után. Az ügyfelek lemondhatják előfizetésüket a próbaidőszak lejárta előtt, ha nem tetszik nekik.

  Milyen fizetési módok közül lehet választani a Spotify-nél?

  A Spotify számos fizetési módot biztosít az ügyfeleknek, beleértve a hitel-/bankkártyákat, az előre fizetett kártyákat, a PayPal-t, az ajándékkártyákat, a mobilfizetést és a PayGo fizetést. A mobilfizetés nagyon biztonságos, SMS-ben történő megerősítés szükséges hozzá. Az Apple alkalmazáson belüli fizetési rendszere (iAP), amely prémium fizetésre is elérhető, a jövőbeni új regisztrációk során már nem lesz elérhető. Ha továbbra is az Apple alkalmazáson belüli fizetési rendszerét használja prémium fizetéshez, egyszerűen válthat a platformról közvetlen előfizetésre.

  Van a Spotify-nél pénzvisszafizetési garancia?

  Spotify-nél az ügyfelek bármikor lemondhatják a prémium csomagot a fiókinformációs oldalon, a prémium csomag a következő számlázási dátumig lesz elérhető, ezt követően fiókja átvált az ingyenes csomagra. Az összeget a vevő fizetési módjával néhány nap múlva visszautalják az ügyfélnek. Az ügyfeleknek a következő előfizetési időszak kezdete előtt le kell mondaniuk előfizetésüket, ellenkező esetben a terhelés után nem igényelhetik vissza az előfizetési összeget.

  Van lehetőség a Spotify-nél ajándékutalvány vásárlására?

  A Spotify különféle összegű ajándékkártyákat kínál ügyfeleinek a nagyobb szórakoztatóelektronikai kereskedőknél és kiskereskedelmi üzletekben. Az Ajándékkártyák a vásárlástól számított hat hónapig érvényesek, a Prémium Ajándékkártyák pedig csak a Premium Standard csomagokhoz érhetők el. Az ajándékkártyákat a következő számlázási dátumtól alkalmazzuk az előfizetések kifizetésére, és amikor az ajándékkártya egyenlege elfogy, visszavált a szokásos fizetési módra.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a Spotify honlapját?

  Igen. Spotify-nek vannak olyan információi és előnyei, amelyeket csak tagként való regisztrációval lehet megszerezni. A tag regisztrációs felülete a spotify.com kezdőlap alján található, kérjék, a lehető leghamarabb regisztráljon tagként.

  Hogyan lehet online használni a Spotify kuponjaikat?

  Mindaddig, amíg az ügyfél megrendelése a felhasználási körbe tartozik és a határidőn belül, a Spotify lehetőséget biztosít az ügyfeleknek a Kuponok használatára. Az ügyfél Spotify Kuponok-e a fizetéskor érvényesíthető a megrendelésen, ezáltal segítve az ügyfeleket abban, hogy többet takarítsanak meg.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a Spotify-nál?

  Ha tudni szeretné a Spotify minden kuponjának pontos lejárati dátumát, bejelentkezzen, vagy létrehozzon egy új fiókot a Spotify fiókhoz, és a kuponjaimban a megfelelő kuponra kattintva megtekintheti.

  További Akciók, mint Spotify Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Szerezz 65% Kedvezményes BBQ GRILLKÉSZLET TOKBAN 4 RÉSZES ROZSDAMENTES ACÉL Termékeket Praktiker Oldalon

   Minden Praktiker Kupon Lejár 5-12-22
  • Ajánlatok

   Élvezz Legyél Te A Mese Hőse Egyedi Névre Szóló Mesekönyvek Terméket Legolcsóbban 6400Ft-tól Meseveled Oldalon

   Minden Meseveled Kupon Lejár 5-12-22
  • Ajánlatok

   Wamsler Kandalló 384.300FT-tól

   Minden Webshop Kupon Lejár 4-12-22
  • Ajánlatok

   Élvezz Akár 25% Leárazást Bár Készlet Termékekre Exterio Oldalon

   Minden Exterio Kupon Lejár 5-12-22
  • Ajánlatok

   Kapj Marketingeszközök Terméket Legalacsonyabban 510Ft-tól Gano Excel Oldalon

   Minden Gano Excel Kupon Lejár 6-12-22

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb Spotify kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.