ekuponok.com
Főoldal Üzletek Spotify kupon

Spotify Kedvezmények 60% - Augusztus 2022

 • Ajánlatok

  Élvezd Mesés Megtakarítás Ezzel A Spotify Kedvezmény Kódok

  Lejár 12-11-22
 • Ajánlatok

  Vágott 25% Kedvezmény A Spotify Kuponok + Ingyenes Szállítás

  Lejár 12-11-22
 • Ajánlatok

  Ingyenes Szállítás A Spotify Megrendelésre Minimum

  Lejár 12-11-22
 • Ajánlatok

  Vágott 25% Ki A W/ Spotify Kuponkódok Kapcsolóval

  Lejár 12-11-22
 • Ajánlatok

  Csodálatos Megtakarítás! Akár 60% Ki A W/ Spotify Akciók Nélkül

  Lejár 12-11-22

FAQ for Spotify

Van Spotify ingyenes próbaidőszak?

A Spotify ügyfelei 3 hónapos prémiumot kaphatnak ingyen, és rengeteg olyan funkciót élvezhetnek, mint a zene offline lejátszása. Nincsenek hirdetések és bármikor lemondhatja az előfizetést. Ez az ingyenes próbaidőszak csak azoknak az ügyfeleknek érhető el, akik még nem próbálták ki a prémium verziót, és csak a normál előfizetéssel érhető el, havi 980 jen ellenében a jogosult időszak után. Az ügyfelek lemondhatják előfizetésüket a próbaidőszak lejárta előtt, ha nem tetszik nekik.

Milyen fizetési módok közül lehet választani a Spotify-nél?

A Spotify számos fizetési módot biztosít az ügyfeleknek, beleértve a hitel-/bankkártyákat, az előre fizetett kártyákat, a PayPal-t, az ajándékkártyákat, a mobilfizetést és a PayGo fizetést. A mobilfizetés nagyon biztonságos, SMS-ben történő megerősítés szükséges hozzá. Az Apple alkalmazáson belüli fizetési rendszere (iAP), amely prémium fizetésre is elérhető, a jövőbeni új regisztrációk során már nem lesz elérhető. Ha továbbra is az Apple alkalmazáson belüli fizetési rendszerét használja prémium fizetéshez, egyszerűen válthat a platformról közvetlen előfizetésre.

Van a Spotify-nél pénzvisszafizetési garancia?

Spotify-nél az ügyfelek bármikor lemondhatják a prémium csomagot a fiókinformációs oldalon, a prémium csomag a következő számlázási dátumig lesz elérhető, ezt követően fiókja átvált az ingyenes csomagra. Az összeget a vevő fizetési módjával néhány nap múlva visszautalják az ügyfélnek. Az ügyfeleknek a következő előfizetési időszak kezdete előtt le kell mondaniuk előfizetésüket, ellenkező esetben a terhelés után nem igényelhetik vissza az előfizetési összeget.

Van lehetőség a Spotify-nél ajándékutalvány vásárlására?

A Spotify különféle összegű ajándékkártyákat kínál ügyfeleinek a nagyobb szórakoztatóelektronikai kereskedőknél és kiskereskedelmi üzletekben. Az Ajándékkártyák a vásárlástól számított hat hónapig érvényesek, a Prémium Ajándékkártyák pedig csak a Premium Standard csomagokhoz érhetők el. Az ajándékkártyákat a következő számlázási dátumtól alkalmazzuk az előfizetések kifizetésére, és amikor az ajándékkártya egyenlege elfogy, visszavált a szokásos fizetési módra.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Spotify honlapját?

Igen. Spotify-nek vannak olyan információi és előnyei, amelyeket csak tagként való regisztrációval lehet megszerezni. A tag regisztrációs felülete a spotify.com kezdőlap alján található, kérjék, a lehető leghamarabb regisztráljon tagként.

Hogyan lehet online használni a Spotify kuponjaikat?

Mindaddig, amíg az ügyfél megrendelése a felhasználási körbe tartozik és a határidőn belül, a Spotify lehetőséget biztosít az ügyfeleknek a Kuponok használatára. Az ügyfél Spotify Kuponok-e a fizetéskor érvényesíthető a megrendelésen, ezáltal segítve az ügyfeleket abban, hogy többet takarítsanak meg.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Spotify-nál?

Ha tudni szeretné a Spotify minden kuponjának pontos lejárati dátumát, bejelentkezzen, vagy létrehozzon egy új fiókot a Spotify fiókhoz, és a kuponjaimban a megfelelő kuponra kattintva megtekintheti.

További Akciók, mint Spotify Kedvezmény Kódok

 • Ajánlatok

  Bellinda Kuponok: Szerezz Bónuszprogram Terméket 2990Ft-tól Foodtest Oldalon

  Minden Bellinda Kupon Lejár 20-8-22
 • Ajánlatok

  Tudatos Szülők Áruháza Kuponkódok: Kapj Tudatos Szülő Kiadványok Terméket Csak 375Ft-ért Tudatosszulo.hu Oldalon

 • Ajánlatok

  Spartan Kuponkódok: Nyári Akció Eladás A Spartan 50% Kedvezményt Adnak Minden Termékükre. Tovább Olvasom

  Minden Spartan Kupon Lejár 31-12-23
 • Ajánlatok

  TomiTV Kedvezmények: Kapj A Kosár Tartalma Terméket Legalacsonyabban 55999Ft-tól TomiTV Oldalon

  Minden TomiTV Kupon Lejár 24-8-22
 • Ajánlatok

  Hatlapos Promóciós Kód: Élvezz Akár 85% Leárazást Sós Sütemények Termékekre Hatlapos Oldalon

  Minden Hatlapos Kupon Lejár 30-8-22
 • Ajánlatok

  Lyan Kuponok: Kapj Csokoládéműhely Terméket Csak 190Ft-ért Lyan Oldalon

  Minden Lyan Kupon Lejár 21-8-22

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Spotify kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.