ekuponok.com
Főoldal Üzletek Springfield

Springfield kupon és promóciós kód 20% - Május 2022

FAQ for Springfield

Milyen kedvezmények találhatóak a Springfield-ban?

Élvezze a további 10% kedvezményt! Iratkozzon fel Springfield hírlevelére, hogy korai hozzáférést és exkluzív ajánlatokat, legfrissebb híreket és további 10% -os kedvezményt kapjon a következő vásárláshoz! Csak annyit kell tennie, hogy egyszerűen megadja az e-mail címét, kiválasztja a nemét, és akkor elsőként ismerheti meg a Springfield legújabb kiadásait és exkluzív ajánlatait. Bármikor leiratkozhat.

Milyen szállítási módok vannak Springfield-ban?

A szállítási költségek a teljes vásárlástól és a szállítási címtől függően változhatnak. Ingyenes szállítás bizonyos esetekben. Csak Luxemburgban 4,95 €, megrendelések> 50 € ingyenes; házhoz szállítás (Ausztria, Bulgária, Dánia, Finnország, Luxemburg, Hollandia, Lengyelország, Svédország, Egyesült Királyság) 9,95 €, megrendelések 50–100 €, szállítási költségek € 5, 95, 100 € feletti megrendelések esetén ingyenes szállítás. Szállítási értesítést kap egy nappal a megrendelés beérkezése előtt, és egy nappal azután, hogy a megrendelés megérkezik a rendeltetési helyre, kézbesítési értesítést kap. Az árut az otthona közelében lévő Springfield üzletben is átveheti.

Hogyan lehet fizetni Springfield-ban?

A Springfield-ben történő fizetéshez használhatja: hitelkártya: VISA, MasterCard, American Express, betéti kártya: Maestro, PayPal. Rendeléskor fizet. A teljes összeg a termék árából és a megfelelő szállítási költségekből áll, amelyeket az akció egyetlen kedvezménye sem tartalmaz. E-mailben megkapja a vásárlás igazolását, és ha regisztrált felhasználóként jelentkezik be áruk vásárlásához, akkor ellenőrizheti a "Fiókom"> "Saját megrendelések" részt is.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Springfield honlapját?

Igen. Az ügyfelek vásárlásának megkönnyítése érdekében a Springfield tagregisztrációs szolgáltatást nyújt. A legújabb Springfield kupon verzióját mindaddig megszerezheti, amíg e-mailben regisztrálja a Springfield honlapját, és lemondhatja ezt a szolgáltatást is.

Hogyan lehet online használni a Springfield kuponjaikat?

A kuponok használatához a Springfield vásárlásákor a következőket kell tennie: tegyen új terméket a bevásárlókosárba, és kattintson a megrendelés leadására. Jelentkezzen be a Springfield fiókba a részletek megadásával, vagy hozzon létre egy új fiókot, majd kattintson a fizetés folytatása gombra. A felsorolt ​​tételek alatt egy ablak ugrik fel, amely "Kupon hozzáadása" feliratú; ellenőrizze a Springfield által kiválasztott kupont, majd automatikusan visszatér a fizetés oldalra, és meglátja a tényleges kifizetési összeg csökkentését.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Springfield-nál?

A Springfield kedvezményes időkorlátot határoz meg az egyes kuponok alján, és minden kuponnak más az érvényességi ideje. Az ügyfeleknek csak a Springfield akciók -et kell kiválasztaniuk a legnagyobb engedménnyel az érvényességi időn belül.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Springfield kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.