ekuponok.com
Főoldal Üzletek Springfield

Springfield kupon és akciók - Június 2021

Vásárlási tippek

Milyen kedvezmények találhatóak a Springfield-ban?
Élvezze a további 10% kedvezményt! Iratkozzon fel Springfield hírlevelére, hogy korai hozzáférést és exkluzív ajánlatokat, legfrissebb híreket és további 10% -os kedvezményt kapjon a következő vásárláshoz! Csak annyit kell tennie, hogy egyszerűen megadja az e-mail címét, kiválasztja a nemét, és akkor elsőként ismerheti meg a Springfield legújabb kiadásait és exkluzív ajánlatait. Bármikor leiratkozhat.

Milyen szállítási módok vannak Springfield-ban?
A szállítási költségek a teljes vásárlástól és a szállítási címtől függően változhatnak. Ingyenes szállítás bizonyos esetekben. Csak Luxemburgban 4,95 €, megrendelések> 50 € ingyenes; házhoz szállítás (Ausztria, Bulgária, Dánia, Finnország, Luxemburg, Hollandia, Lengyelország, Svédország, Egyesült Királyság) 9,95 €, megrendelések 50–100 €, szállítási költségek € 5, 95, 100 € feletti megrendelések esetén ingyenes szállítás. Szállítási értesítést kap egy nappal a megrendelés beérkezése előtt, és egy nappal azután, hogy a megrendelés megérkezik a rendeltetési helyre, kézbesítési értesítést kap. Az árut az otthona közelében lévő Springfield üzletben is átveheti.
Hogyan lehet fizetni Springfield-ban?
A Springfield-ben történő fizetéshez használhatja: hitelkártya: VISA, MasterCard, American Express, betéti kártya: Maestro, PayPal. Rendeléskor fizet. A teljes összeg a termék árából és a megfelelő szállítási költségekből áll, amelyeket az akció egyetlen kedvezménye sem tartalmaz. E-mailben megkapja a vásárlás igazolását, és ha regisztrált felhasználóként jelentkezik be áruk vásárlásához, akkor ellenőrizheti a "Fiókom"> "Saját megrendelések" részt is.