ekuponok.com
Főoldal Üzletek Stellabeauty

Stellabeauty Kuponok és Kuponkódok 50% - Január 2022

FAQ for Stellabeauty

Stellabeauty kedvezményeket kínál kozmetikusoknak és borbélyoknak?

Kérjen borbély-kozmetikus törzsvásárlói kártyát! Ha Ön szakember (fodrász, kozmetikus, manikűrös, pedikűr, masszőr, diák), Kérik, töltse ki az űrlapot a Stella hűségkártya igényléséhez, majd küldje vissza a Stellabeauty elérhetőségeire. Bizonyíték az iskolában. Stellabeauty munkatársai létrehozzák az Ön ügyfélkártyáját, és aktiválják a hűségkedvezményt. Mostantól joga van a Stella törzsvásárlói kedvezményes láncot igénybe venni szaküzleteikben, a Stella Star és Extra áruházakban, azok online áruházaiban és a Stella törzsvásárlói kártyákban, amelyek elfogadják a Stella partnerüzletek tagjait.

Melyek a Stellabeauty szállítási módjai?

Három szállítási mód közül választhat: személyesen veheti át Stellabeauty szaküzletében, kézbesítheti házhoz futárszolgálaton keresztül, és csomagcsomagokat vehet fel. A készleten lévő termékek várható szállítási határideje 2-7 munkanap. Ha a Pick Pack Point átvételi ponton veszi fel, az ország 190 városában 600 átvételi pont található, és személyesen is átveheti a megrendelt csomagot.A Stellabeauty online áruházán keresztül leadott rendelések esetén: Kiskereskedelmi ügyfeleknek ingyenes szállítás 10 000 Ft feletti rendelések esetén, ingyenes szállítás professzionális ügyfelek 15 000 Ft feletti megrendeléseihez, és ingyenes szállítás 60 000 Ft feletti megrendelésekhez Stellabeauty A szerződéses Stella Partner ügyfelek számára 300 000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes szállítás érhető el.

Hogyan fizethetek Stellabeauty online áruházában?

A fizetési módban kiválaszthatja a használni kívánt fizetési módot. Stellabeauty elfogadja a következő fizetési módokat: készpénz/utánvéttel, banki átutalás, hitelkártyás fizetés, hitelkártyás fizetés esetén teljesítse a rendelést, jelentkezzen be a K&H Bank biztonságos termináljába. A megrendelés elküldése után visszaigazoló e -mailt kap. Győződjön meg arról, hogy a helyes e -mail címet adta meg, és a postafiók fogadható.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Stellabeauty honlapját?

Igen. Stellabeauty annak érdekében, hogy az ügyfelek maximalizálhassák az előnyöket és a legfrissebb információkat, biztosítson csatornákat az ügyfeleknek, hogy tagjai lehessenek. Ez azt jelenti, hogy e-mail címével regisztráljon a Stellabeauty tagjává.

Hogyan lehet online használni a Stellabeauty kuponjaikat?

A fizetési oldalon először felhasználhatja azt a kedvezményt, amelyet a Stellabeauty Akciók -e nélkül is kaphat, majd ki lehet töltenie a megfelelő Akciók -t a Stellabeauty oldalán, aztán más akcióval egyttü befizeti a megrendelést.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Stellabeauty-nál?

A Stellabeauty sokféle Kuponkódok -vel rendelkezik, egyeseknek meghatározott használati ideje van, mások pedig csak alkalmazható termékekhez használhatók. Az ilyen típusú Stellabeauty Kuponkódok esetében, amely csak bizonyos típusú termékekre alkalmazható, addig lehet hatékonyan használni, amíg a termékek nem fogynak el.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Stellabeauty kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.