ekuponok.com
FŇĎoldal √úzletek Step-shop Kuponok

Step-shop Kuponkódok 60% - December 2022

HIRDET√ČS

 • Alkalmazza az √∂sszes Step-shop k√≥dot fizet√©skor egyetlen kattint√°ssal.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  EllenŇĎrz√∂tt

 • FAQ for Step-shop

  Step-shop elfogadja az ut√°nv√©ttel t√∂rt√©nŇĎ fizet√©st?

  Step-shop banki √°tutal√°st fogad el. A megrendel√©s e -mailben t√∂rt√©nŇĎ megerŇĎs√≠t√©se ut√°n K√©rik, hogy 3 munkanapon bel√ľl utalja √°t a v√©tel√°rat Step-shop banksz√°ml√°j√°ra. Ha a megrendel√©s √©rt√©k√©t a csomag √°tv√©telekor szeretn√© kifizetni, v√°lassza a "ut√°nv√©t" fizet√©si m√≥dot. Ha az √ľzlet√ľkben veszi √°t, lehetŇĎs√©ge van k√©szp√©nzben fizetni a term√©k √°r√°t. Az olyan fizet√©si m√≥dokhoz, mint a PayPal, √°tir√°ny√≠tj√°k az √ľgyfeleket a PayPal rendszerre. Ott hitelk√°rty√°val vagy megl√©vŇĎ PayPal -felhaszn√°l√≥val t√∂r√∂lheti fi√≥kj√°t. Mindig meg kell adnia a hitelk√°rtya adatait a PayPal -on, hogy azok semmilyen k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt ne √©rj√©k el a kereskedŇĎt. Elfogadott hitelk√°rty√°k: Visa (√©s n√©h√°ny Electron k√°rtya), EC/MC dombornyomott k√°rty√°k. Hitelk√°rty√°kat haszn√°lhat az egyszerŇĪ fizet√©si rendszerben: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron.

  Step-shop-ban ingyenes sz√°ll√≠t√°s el√©rhetŇĎ?

  Step-shop egy√ľttmŇĪk√∂d√∂tt az MPL fut√°rszolg√°lattal. A h√°zhozsz√°ll√≠t√°st az MPL biztos√≠tja. Ha a k√©zbes√≠t√©skor nem tart√≥zkodik otthon, a csomagot a helyi postahivatalban veheti √°t 5 napon bel√ľl. A sz√°ll√≠t√°si d√≠j 690 Ft, 15000 Ft feletti rendel√©s eset√©n ingyenes sz√°ll√≠t√°s. MPL PostaPont k√©zbes√≠t√©si m√≥d, ut√°nv√©ttel, ezzel a sz√°ll√≠t√°si m√≥ddal k√©rheti, hogy a csomagot a Magyar Posta fi√≥kj√°ba vagy a MOL benzink√ļtra √©s csomagg√©pre k√©zbes√≠ts√©k ut√°nv√©ttel.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a Step-shop honlapját?

  Igen. Ha l√©p√©st akar tartani Step-shop legfrissebb inform√°ci√≥ival √©s a tagok elŇĎnyeit szeretn√© szerzni, akkor csak a stepshop.hu webhely√©t kell regisztr√°lnia tagk√©nt. Ell√°togathatja a stepshop.hu kezdŇĎlapj√°t, alj√°n tal√°lhat√≥ a regisztr√°ci√≥s fel√ľlet, a regisztr√°ci√≥ befejez√©s√©hez k√∂vesse a vonatkoz√≥ utas√≠t√°sokat, ami nagyon egyszerŇĪ.

  Hogyan lehet online haszn√°lni a Step-shop kuponjaikat?

  ElŇĎsz√∂r be kell jelentkeznie vagy √ļj fi√≥kot kell l√©trehoznia a Step-shop weboldal√°n, azt√°n kedvenc term√©kei kos√°rba helyezkednek. Kattintson a fizet√©s gombra, √©s l√©pjen a fizet√©si oldalra. Ekkor megjelenik egy "Haszn√°lja a kuponj√°t‚ÄĚ √ľzenet, v√°lassza a Step-shop kupon√°t, majd t√©rjen vissza a fizet√©s oldalra, √©s kattintson a fizet√©s gombra.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a Step-shop-nál?

  Bel√©phet fi√≥kj√°ba az √∂sszes Step-shop Kuponk√≥dok megtekint√©s√©hez, mindegyiken megjelenik a megfelelŇĎ lej√°rati idŇĎ, felhaszn√°l√°s az √©rv√©nyess√©gi idŇĎn bel√ľl, megkapja a megfelelŇĎ kedvezm√©nyt, a lej√°rat ut√°n m√°r nem haszn√°lhatja a Step-shop Akci√≥k-t.

  További Akciók, mint Step-shop Kedvezmény Kódok

  • Aj√°nlatok

   √Člvezz Ak√°r 55% Le√°raz√°st √Ėsszes Term√©k Term√©kekre Vitamin360 Oldalon

   Minden Vitamin360 Kupon Lej√°r 15-12-22
  • Aj√°nlatok

   Spórolj Akár 45%-t Akciós Reisenthel Táska Termékekre Taskacentrum Oldalon

   Minden Taskacentrum Kupon Lej√°r 15-12-22
  • Aj√°nlatok

   Nike.com Ajánlat: Akár -40% Eladó Tételek

   Minden Nike Kupon Lej√°r 1-3-23
  • Aj√°nlatok

   Akár 45% Kód Kedvezmény Ingyenes Szállítás Termékekre Aboutyou.hu Oldalon

   Minden Aboutyou.hu Kupon Lej√°r 31-12-23
  • Aj√°nlatok

   Szerezz Ak√°r 5% Kedvezm√©nyes .hu Aut√≥s Kieg√©sz√≠tŇĎ Term√©keket Crossover Oldalon

   Minden Crossover Kupon Lej√°r 15-12-22
  • Aj√°nlatok

   Kapj Wellness Ajánlatok Terméket Legalacsonyabban 24950Ft-tól Wellnesshetvege Oldalon

   Minden Wellnesshetvege Kupon Lej√°r 17-12-22

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezm√©nyekrŇĎl?

  Szerezze meg a legjobb Step-shop kedvezm√©nyeket, √©s elsŇĎk√©nt fog rendszeresen inform√°ci√≥t kapni a legelŇĎny√∂sebb kedvezm√©nyekrŇĎl.