ekuponok.com
Főoldal Üzletek Store11 kupon

Store11 kupon és Akciók 60% - Augusztus 2022

FAQ for Store11

Store11 mikor szállít?

Szállítási idő: 1-2 munkanap. Nagy termékek esetén: legfeljebb 2-5 munkanap. Szállítási díj: Magyarországon belül: 1. Banki átutalás GLS: 1190 Ft, ExpressOne 1090 Ft. 2. Utánvétes GLS: 1690 Ft, ExpressOne: 1290 Ft. 3. Ha több mint 25.000 Ft -ot vásárol, a Store11 viseli a fuvardíjat. A termékeket a GLS expressz szolgáltatja.

Milyen fizetési módokat fogad el a Store11?

A Store11 két fizetési módot fogad el: banki átutalás, banki átutalással rendezheti a termék árát. Ha a megrendelés értékét a csomag átvételekor szeretné kifizetni, akkor válassza az "utánvétes" fizetési módot. Így készpénzzel fizetheti ki a futárnál a rendelését. A megrendelés általános szállítási ideje legfeljebb 30 nap a megrendelés megerősítése után.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Store11 honlapját?

Igen. Az ügyfelek vásárlásának megkönnyítése érdekében a Store11 tagregisztrációs szolgáltatást nyújt. A legújabb Store11 kupon verzióját mindaddig megszerezheti, amíg e-mailben regisztrálja a Store11 honlapját, és lemondhatja ezt a szolgáltatást is.

Hogyan lehet online használni a Store11 kuponjaikat?

Ellenőrizze, hogy elérhető-e a Store11 kupon-e az Ön személyes fiókjában, adja hozzá a vásárolni kívánt terméket a bevásárlókosárba, lépjen a fizetési oldalra, és tegye a Store11 kupon-ét a megfelelő ablakba, aztán az ügyfelek megkapják a kívánt kedvezményt.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Store11-nál?

A Store11 Akciók esetében a normál használati időtartamon belül csak nyugodtan használja. De a Store11 kupon esetében, amelyet csak bizonyos típusú árucikkek megrendelésére lehet felhasználni, azonnal fel kell használnia, amint az áruk még raktáron vannak, hogy ne hagyja ki a Store11 kedvezményét.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Store11 kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.