ekuponok.com
Főoldal Üzletek Stradivarius

Stradivarius kupon és kuponkód 70% - Január 2022

FAQ for Stradivarius

A Stradivarius ingyenes szállítást kínál?

A Stradivarius üzletében történő szállítás teljesen ingyenes! Egyébként az áruszállítás a következő: ingyen átvehető az üzletben, a szokásos szállítás 1895 forint, az expressz ház pedig 4295 forint. Ha nem elégedett a tétel kézhezvétele után, ne aggódjon, amíg van regisztrált Stradivarius fiókja, visszaküldheti az elemet. Látogasson el a piac bármelyik üzletébe, ahol vásárolt, és mutassa meg a megfelelő nyugtát (adott esetben elektronikus vagy papír alapon).

Stradivarius milyen fizetési módokat fogad el?

A Stradivarius online áruházában használhatja a Visa, az American Express, a MasterCard, a PayPal szolgáltatásokat. Nem kell aggódnia a kártya webhelyén történő biztonságának biztonsága miatt. Megerősíthetik, hogy az teljesen biztonságos. Javasolják, hogy regisztráljon fiókot, mert ez megkönnyíti a megrendelések nyomon követését és az új termékek nyomon követését.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Stradivarius honlapját?

Igen. A tagsági előnyök igénybevételéhez e-mailben regisztrálnia kell a Stradivarius tagját. A regisztráció befejezése után megkaphatja az exkluzív Stradivarius kuponkód-t, és élvezheti a Stradivarius által indított egyéb tagsági előnyöket.

Hogyan lehet online használni a Stradivarius kuponjaikat?

A fizetési oldalra történő belépéshez kattintson a Stradivarius oldalán található "Fizetés” gombra, illessze be a Stradivarius utalvány-ét a kijelölt helyre, majd kattintson az "Alkalmaz” gombra a zökkenőmentes fizetéshez.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Stradivarius-nál?

Úgy gondolja, hogy mindenki megérti a Stradivarius utalvány használatát az érvényességi időn belül. Néhány vásárló azonban megzavarodhat a rögzített termékekre alkalmazó Stradivarius utalvány miatt, amely csak az áruk elfogyása előtt hatékony.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Stradivarius kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.