ekuponok.com
Főoldal Üzletek Sugarbird Kuponok

Sugarbird Kedvezmények 55% - Szeptember 2022

FAQ for Sugarbird

Mennyi a Sugarbird szállítási költsége?

Belföldi szállítási költség: 990 Ft (adóval együtt), utánvét: 1690 Ft (990 Ft szállítási díj + 700 Ft utánvétdíj), a Sugarbird termékeket a GLS Hungary szállítja, a DHL expressz szolgáltatása pedig Magyarországon. A külföldi kézbesítési díjak és szolgáltatók régiónként, országonként és szállítási területen eltérőek. A szállítási cím beállítása után a rendszer automatikusan megadja a kiválasztott ország / régió költségeit.

Ha a Sugarbird online áruházban vásárolok, hogyan és hogyan tudok fizetni?

Sugarbird elfogad minden fő hitelkártyát és PayPalt. A fizetéseket 128 bites SSL biztosítja. Az online áruházukban a befizetést az egyszerű fizetési rendszeren keresztül hajtják végre. A fizetés során át fogunk irányítani az egyszerű fizetés oldalra, így személyes adatait és adatait nem küldik el a Sugarbird címre. Használhatja a leggyakoribb hitelkártyákat, MasterCard, Visa, Maestro, Paypal.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Sugarbird honlapját?

Igen. A legtöbb kereskedő rendelkezik tagelőnyökkel, és ez alól a Sugarbird sem kivétel. A sikeres regisztráció után a rendszer összegyűjtheti az egyes fogyasztásokra vonatkozó pontokat, és elküldheti a Sugarbird Kuponok-t és egyéb előnyöket, amelyeket csak a tagok élvezhetnek.

Hogyan lehet online használni a Sugarbird kuponjaikat?

A fizetési oldalra történő belépéshez kattintson a Sugarbird oldalán található "Fizetés” gombra, illessze be a Sugarbird Akciók-ét a kijelölt helyre, majd kattintson az "Alkalmaz” gombra a zökkenőmentes fizetéshez.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Sugarbird-nál?

Beléphet fiókjába az összes Sugarbird Kuponkódok megtekintéséhez, mindegyiken megjelenik a megfelelő lejárati idő, felhasználás az érvényességi időn belül, megkapja a megfelelő kedvezményt, a lejárat után már nem használhatja a Sugarbird Akciók-t.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Sugarbird kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.