ekuponok.com
Főoldal Üzletek SuperGamer

SuperGamer Kedvezmények 30% - Május 2022

FAQ for SuperGamer

Mennyi a szállítási idő a SuperGamer-nál?

A SuperGamer jelenleg csak online webáruházként működik, személyes átvételre Magyarországon nincs lehetőség. A csomagokat a szlovákiai besztercebányai központi raktárukból szállítják ki. A SuperGamer jelenleg a legolcsóbb szállítási módot használja a raktárából (Besztercebánya, Szlovákia) Magyarországra - futárszolgálat 1590 Ft/csomag átalánydíjjal súlytól és a táska méretétől függetlenül Magyarország egész területén.

Milyen fizetési módok közül választhatok a SuperGamer webáruházban?

Utánvét: Fizetni a csomag kézbesítésekor kell a futárnak. A futárnál az utánvétes összeg csak készpénzzel fizethető, bankkártyával nem. Ha banki átutalással szeretne fizetni, kérik, ezt jelezze a megrendelés megjegyzés rovatában. Biztonságosan vásárolhat SuperGamer üzletében, ha CardPay használatával fizet. A kiválasztott termék megrendelése után a vásárló a Tatra Bank által biztosított weboldalra kerül, ahol a bank által használt kripto tranzakción keresztül bankkártyájával fizethet. A rendszer elfogadja a magyar bankok által kibocsátott VISA és MasterCard kártyákat. Használhatja a PayPal-t is.

E-mail címmel kell regisztrálnom a SuperGamer honlapját?

Igen. Ha regisztrálja e-mail címével a supergamer.hu oldalát, akkor többet megtudhat a SuperGamer-ről. Élvezheti azokat az exkluzív előnyöket, amelyeket a tagok élvezhetnek, és megismerheti a legújabb SuperGamer ajánlatait is.

Hogyan lehet online használni a SuperGamer kuponjaikat?

Először az ügyfeleknek meg kell erősíteniük, hogy a megrendelésük képes-e használni ezt a SuperGamer Kuponkódok-ét. Ha használható, lépjen közvetlenül a fizetési oldalra, és kövesse az utasításokat a sikeres használatához. Ha az ügyfél azt a SuperGamer Kuponkódok -ét használja, amely nem felel meg a megrendelésének, akkor a megrendelés nem lesz jogosulni a kedvezményre, ezért kérjük, hogy gondosan válasszon.

Mennyi ideig érvényes a kupon a SuperGamer-nál?

Úgy gondolja, hogy mindenki megérti a SuperGamer Akciók használatát az érvényességi időn belül. Néhány vásárló azonban megzavarodhat a rögzített termékekre alkalmazó SuperGamer Akciók miatt, amely csak az áruk elfogyása előtt hatékony.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb SuperGamer kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.