ekuponok.com
Főoldal Üzletek SuperLove kupon

SuperLove Kedvezmények 70% - Augusztus 2022

FAQ for SuperLove

Milyen fizetési módok állnak rendelkezésre SuperLove-ban?

Utánvét: Az áru átvétele után fizet. Utánvét díja: 499 Ft. Az online hitelkártyás fizetés a legkényelmesebb és leghatékonyabb fizetési mód. Miután kiválasztotta ezt a módot, a SuperLove átirányítja Önt a fizetési átjáróra, ahol megadhatja a szükséges adatokat. A vásárlás befejezése után azonnal készen állnak a szállításra. Támogatja a 3D biztonsági protokollt. Nem férhetnek hozzá a kártyaadatokhoz, csak a bank tudja. SuperLove elfogadja a Bitcoint is: egy virtuális valutát, amelynek előnye, hogy azonnali számlára ír.

SuperLove mikor szállít?

Rendeljen 12:00 előtt, és küldje el másnap vagy ugyanazon a napon. Ha a fizetés banki átutalással történik, az árut a fizetés beérkezése után küldik el. A csomag elküldése után a SuperLove e -mailben értesíti Önt. Minden termék raktáron van, így azonnal szállítható. Soha nem tették fel a cég nevét vagy logóját a csomagolásra. 15.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás teljesen ingyenes. Magyar Posta-999 Ft-mentes 15 000 Ft, DPD-999 Ft-mentes 15 000 Ft, GLS expressz-szolgáltatás-1 499 Ft-15 000 Ft ingyenes, csomagküldő-999 Ft-15 000 Ft ingyenes.

E-mail címmel kell regisztrálnom a SuperLove honlapját?

Igen. Ellátogathatja a superlove.hu kezdőlapját és megtalálja a regisztrációs felületet, aztán követheti az utasításokat a regisztráció befejezéséhez. A regisztrációval csatlakozhat a SuperLove tagjaihoz, és élvezheti a tagok kizárólagos előnyeit.

Hogyan lehet online használni a SuperLove kuponjaikat?

Az ügyfelek megnyugodhatnak, hogy a SuperLove oldalon vásárolnak, mert a SuperLove Kuponok-ének használatának módja nagyon egyszerű. Miután kiválasztotta a tetsző terméket, a befizetéskor mutassa meg a megfelelő SuperLove Kuponok-ét, és az Ön által igénybe vehető kedvezmény megjelenik a fizetési oldalon.

Mennyi ideig érvényes a kupon a SuperLove-nál?

SuperLove kuponja megjelöl a használati bemutatkozás oldalán, hogy elkerülje a kupon időkorlátjának elmulasztását. Az ilyen korlátozott időtartamú kuponok mellett a SuperLove néhány más kedvezményt is kínál, amelyeket kupon nélkül is kaphat.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb SuperLove kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.